Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 83

• 59 355
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Елчин е като момиче.
Да покоментирам малко репортажните им въпроси и отговори от нея.

ЖУРНАЛИСТ:Сега, например, с госпожа Ханде тя сякаш улови същата енергия.

Очевадно нагласен въпрос- Ханде уловила енергията като Елчин, ?!? както и да се опитват да ги сравняват , не се получава. Възхваляването е част от имиджа на  Ханде. Не може да има сравнение с излъчването на двете.
 Елчин е възприемана  по един начин- естествена, откровена, слънчева, чаровница.  Ханде си има фенове които я възхваляват и следят , защото я харесват как изглежда,  нормална ситуация.

И още един много стойностен отговор на Елчин, който ми харесва. По интелигентен начин казва каквото трябва.

ЕЛЧИН: …………….обществото ни си има критерии за красота, това е отделна тема,но предполагам, че има нещо общо със съвпадението и хармонията.

Абсолютно.
Елчин говори свободно за Баръш и неговата физика, енергия.
Защо ли от него не сме чели подобни отговори и сякаш Елчин и успеха с нея е затворена тема.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 10:35 от eliNIM

# 631
Албена  Hug  Ели  Hug

# 632

От  клуба Bujin
Тренира за ролята на Дехшет-бей…

Баръш и Яшар

# 633
💢✨💫🆕🆕🧡🆕🆕💫✨💢
💢ПРЕВОД НА ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ЕЛЧИН САНГУ И ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО!💢💢💢
💢💫ПРЕВОД:
Елчин е видяна в квартал "Бебек" на излизане от фризьорския салон.🧡✨
ЖУРНАЛИСТ:Какво правите? Как сте?
ЕЛЧИН: Наистина нищо не правя. Имам няколко проекта и поддържам връзка с тях.  
ЖУРНАЛИСТ: Почивате ли си? Известно време мина?
ЕЛЧИН: Починах си и сега полека,полека започвам да работя. ЖУРНАЛИСТ: Липсваше ли ви?
ЕЛЧИН: Много! И без това съм хиперактивна, така че за мен седенето ми идва в повече,създава ми проблеми(смее се). Щастлива съм,но  вътрешно в себе си постоянно се движа,така че трябва да работя....
ЖУРНАЛИСТ: Красивата актриса разказа и какво е правила от последната ни среща?
ЕЛЧИН: Наистина прекарах продуктивно време, с медитация и рисуване, наслаждавайки се на почивка без стрес, за да мога да се върна по-добре(по-хубаво) към работата си.
ЖУРНАЛИСТ: Феноменът в социалните мрежи Джерен Йълмаз отправи сериозни обвинения към Елчин Сангу и нейния приятел Юнус, твърдейки, че е била отведена от дома си от известната двойка и че те са й попречили да върши работата си. Елчин Сангу,заедно с приятеля си Йоздикен,които заведоха дело срещу Джеран Йълмаз, даде остър отговор на обвиненията срещу тях.
ЕЛЧИН: Мога да го кажа много ясно и директно. Всъщност видях истинската същност на някого, към когото не исках да бъда жесток, защото тя е жена.Това, което намерих в интернет и всъщност започнах, беше да кажа, каква сладка програма прави, но разбира се всичко завърши с изнудването на това момиче, разбира се, че няма такова нещо което говори, тези, които вършат тази работа, ясно разбират непоследователността в твърденията си, идват отвън като инфлуенсъри и казват 'Не ми осигуриха нито застраховка, нито нищо" и т.н.,"От хауса се храни"(така се казва когато някой все търси интриги).Всъщност, г-жо Елчин, ако програмата ми е отворена, кажете дали можем да направим нещо такова, да обърнем някои неща, не говорете глупости, ние не правим такива неща, това не е проблем, беше добър пиар, стана по план, благодаря, но няма да ми навреди.
ЖУРНАЛИСТ: Предполагам, че беше PR трик?
ЕЛЧИН: Да, това беше страхотен PR опит, получи се както беше планирано, благодаря, но няма да работи върху мен(няма да и минат номерата на мой гръб).
ЖУРНАЛИСТ: Подчертавайки, че не е заплашвала никого, Елчин Сангу заяви,че не е имало несправедливост.
ЕЛЧИН: Възможно ли е някой да бъде премахнат от дома му?Подадох жалба срещу нея, защото ме заплаши,три пъти беше призовавана(поканена, извикана) и не отиде.Е какво става, дори да бях аз, няма значение кой е, ще го вземат да свидетелства, където го намерят. Понеже 3 пъти не прие поканата,какво общо има с мен тази държавна процедура? Ние сме много спокойни, никога не бих причинила несправедливост на никого,дори и да искам,никога не бих го направила, искам да кажа,че не бихме го направили.(в това число слага и Юнус)
ЖУРНАЛИСТ: По време на разследването на мениджъра Айше Баръм, Сангу, която сподели публикация в профила си в социалните медии по въпроса, описа споразуменията, наложени на амбициозните актьори, навлизащи в сектора, като  "договори за робство".  Това твърдение беше напомнено сега на Елчин Сангу.
ЕЛЧИН: За мениджъри ли казах,нее за актьорството.
ЖУРНАЛИСТ:Така ли...?
ЕЛЧИН:Така (смее се)
ЖУРНАЛИСТ: Робство ли е?
ЕЛЧИН: Споменах актьорството.Казах скъпи работници, работници с високи заплати, затова имаме и такъв виц в гилдията.
ЖУРНАЛИСТ: Думите на един наистина популярен актьор повдигнаха въпроса за неравенството между мъжете и жените в индустрията.
ЕЛЧИН: Сякаш те(мъжете) са по-редки ценности. Това кара цените им да се увеличават с усещането, че нямаме око на парите към никого от тях, но всички работим при еднакви условия, понякога условията на жените са много по-трудни от мъжете във всеки смисъл, така че това, което всъщност искаме, е по-балансирано заплащане, където никой не се чувства зле и можем да работим еднакви часове, може би дори повече, и да получаваме еднакво заплащане.
ЖУРНАЛИСТ: Елчин Сангу говори за филма "Остави на вятъра" с участието на Ханде Ерчел и за бившия си партньор в "Любов под наем", Баръш Ардуч. Вие и г-н Баръш бяхте много добри партньори известно време.
ЕЛЧИН: Да
ЖУРНАЛИСТ: Сега, например, с госпожа Ханде тя сякаш улови същата енергия.
ЕЛЧИН: Да
ЕЛЧИН: Нещо подобно, нещо такова, предполагам, малко такъв тип... , малко хармония, малко цветове. Колкото до цветовете, като събереш двама руси не си пасват, но като сложиш  брюнет и рус си пасва, обществото ни си има критерии за красота, това е отделна тема,но предполагам, че има нещо общо със съвпадението и хармонията.
ЖУРНАЛИСТ: Хареса ли ти?
ЕЛЧИН:На мен ми хареса. Намерих ги за красиви, и двамата са красиви хора, защото и двама красиви хора изглеждат красиво, искам да кажа,че няма как да не изглежда добре.
ЖУРНАЛИСТ:"Любов под наем" като беше, тогава двамата също бяхте много обичани?
Разбира се, с работата, енергията на тази работа имаше хармония, чрез тях може да се случи и с други (партньори), да се случи за да не казват хората все: "Баръш и Елчин да се върнат"
ЖУРНАЛИСТ:Още ли го казват?
ЕЛЧИН: Така казват все още...
ЖУРНАЛИСТ: Елчин Сангу наскоро привлече вниманието към тормоза в социалните медии. Изпращат ли ви тормозещи съобщения?
ЕЛЧИН: Да, разбира се, защото езикът няма кости(смее се), всеки си мисли, че има много свобода в социалните мрежи, но разбира се, че има нагли хора, но тези, които правят хубави коментари, нормални коментари, може да се направи правилна критика, например няма нищо лошо в това, но когато се прави по недодялан начин, става проблем.🧡🧡🧡
https://www.instagram.com/reel/DHRQansIoNU/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

🧡🧡

🧡🧡

🧡🧡😊😃🧡🧡

🧡🖤🧡🖤🧡

# 634
Hug   Hug  Hug
Албена  мерси за превода на интервюто и снимките  Flowers Rose  Kissing Heart
Е добре ,че са я питали Елчин и за важните за нея неща  а,не само за клюки някакви.  Hands Clap
Ели  мерси за  снимките   Flowers Rose  Kissing Heart

# 635
Благодаря за превода на интервюто

Красота и стил, и погледи,които приковават

https://youtu.be/BFKmqfH9uOg?si=0DApzqJnIgHicHnG

# 636
Hug  Hug  Hug
Доколкото разбирам "Остави го на вятъра " вече е качен и на някаква нова дигитална турска платформа за филми и сериали, обаче защо е на руски написано името  не знам  Thinking Изгубени  в превода сме с  Гугъл преводача Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Както и да е де вече има още едно място където да може да се гледа филма от който има желание  Simple Smile

https://x.com/BArduc_world/status/1903051675989876905

И  малко пролетна красота с Елчин  Heart

# 637
Hug  Hug  Hug
Доколкото разбирам "Остави го на вятъра " вече е качен и на някаква нова дигитална турска платформа за филми и сериали, обаче защо е на руски написано името  не знам  Thinking Изгубени  в превода сме с  Гугъл преводача Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Както и да е де вече има още едно място където да може да се гледа филма от който има желание  Simple Smile

https://x.com/BArduc_world/status/1903051675989876905

И  малко пролетна красота с Елчин  Heart

eliNIM,  "Ivi türk" е руска платформа която публикува турски филми и сериали ,а също така
и разпространител  на тези филми и сериали за региона.Също така организират срещите в
Русия с турските артисти.
Сега и втора платформа в Русия е добавила този филм към каталога си.

# 638
Където и да го качат, благодаря за линка.

Нещо такова ми се гледа   химия , химия, ами цял пожар са двамата

Гледайки Елчин колко е нежна очаквам вече да има ново участие.
Тя и самата каза, че ще започва проект или каквото и да е.

Сериалът със Салих и Езги Мола ще приключи.
Не съм го гледала, само отделни кадри.
Решението на АТВ канала. Заради подобни финали в нищото съм прекратила гледането на излъчвани в момента сериали.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/atvden-ikinci-final-karari-b … si-bitiyor/56848/

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 13:19 от eliNIM

# 639
Сериалът със Салих и Езги Мола  е хубав.
Аз го гледам, доста интересен е ,той е адаптация по,
американски или английски сериал.
Този канал "ATV" съм го признала по най-бързо прекратяване на сериали.

# 640
Hug  Hug  Hug
Албена,Ели  мерси за новините и снимките  Flowers Tulip   Flowers Tulip  Kissing Heart
Елчин не  е останала безучастна както обикновено към случващото се  в нейната родина и  е подкрепила  арестувания кмет на Истанбул,Екрем Имамоглу.

https://x.com/elcnsng/status/1903837895086969128

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 22:16 от Eny87

# 641
Сериалът със Салих и Езги Мола  е хубав.
Аз го гледам, доста интересен е ,той е адаптация по,
американски или английски сериал.
Този канал "ATV" съм го признала по най-бързо прекратяване на сериали.

Правилно съм разбрала, че е хубав сериала. Кадрите с Езги и Салих са красноречиви. С още една артистка правят страхотна игра, много са добри, много, лицата им са изразителни. Впечатляват като екип, поне на това което съм попадала.
 Езги Мола е великолепна актриса, и тя като Елчин не е безучастна към събитията в държавата. Както и Аслъ, Бурчин  и други известни лица.
Какво пишат като послание в инстаграм.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 23:00 от eliNIM

# 642
Ели ако ето това послание имаш предвид  “Her şey çok güzel olacak”  днес и по някоя от нашите телевизии казаха ,че всички привърженици на Имамоглу,както и той самия , използват това послание което  гугъл преводача  казва ,че означава "Всичко ще бъде наред",но по телевизията като че ли чух друг превод който е нещо от сорта ,че всичко ще  е прекрасно или  че ще се нареди всичко нещо такова мисля че беше . Thinking

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 23:59 от Eny87

# 643
🆕🆕🧡🆕🆕
Знаете за последните събития в Турция.
За задържането на кмета на Истанбул Екрем Имамоглу 🇹🇷
Елчин пусна пост във връзка с тези събития в X(екс-Туитър) и Стори в Инстаграм.
Написа: "Казват, че правосъдието закъснява, но никога не се заблуждава...
Всичко, което разклаща основите на демокрацията, засяга бъдещето на всички ни.
Все още съм от хората, които казват: „Всичко ще бъде много хубаво (страхотно) ."
💢Тази реплика се използва от няколко години, когато станат ето такива несправедливи събития свързани с демокрацията в Турция.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
💫🆕🆕🧡🆕🆕💫
Журналистката Ясемин Джандемир е коментирала думите на Елчин в стори в Инстаграм и е написала:
"Докато десетки артисти и инфлуенсъри мълчат, трябва да сложим Елчин Сангу да спи някъде другаде в сърцата си. 🤍"

✨✨✨✨✨✨

✨✨✨✨✨✨

✨✨✨✨✨✨

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 17:27 от Albena Goranova 606011

# 644
Скрит текст:
🆕🆕🧡🆕🆕
Знаете за последните събития в Турция.
За задържането на кмета на Истанбул Екрем Имамоглу 🇹🇷
Елчин пусна пост във връзка с тези събития в X(екс-Туитър) и Стори в Инстаграм.
Написа: "Казват, че правосъдието закъснява, но никога не се заблуждава...
Всичко, което разклаща основите на демокрацията, засяга бъдещето на всички ни.
Все още съм от хората, които казват: „Всичко ще бъде много хубаво (страхотно) ."
💢Тази реплика се използва от няколко години, когато станат ето такива несправедливи събития свързани с демокрацията в Турция.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
💫🆕🆕🧡🆕🆕💫
Журналистката Ясемин Джандемир е коментирала думите на Елчин в стори в Инстаграм и е написала:
"Докато десетки артисти и инфлуенсъри мълчат, трябва да сложим Елчин Сангу да спи някъде другаде в сърцата си. 🤍"

Ени, Албена много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт