Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 076
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Тия новата двойка (не им запомних имената) са абсолютни копи пейст на Даню и Наска, само дето мацката е малко по-пищна.

# 121
Тия новата двойка (не им запомних имената) са абсолютни копи пейст на Даню и Наска, само дето мацката е малко по-пищна.

Тя е с импланти. Ами нали са се сродили, нормално е да са еднакви.

# 122
Тя сложи силикон наскоро. Нашите хора сиг пак ще спечелят наградата за инфлуенсъри.Не че не знаем,че са спонсори на кодфешън,ама заслужила истински е Богданска.

# 123
На мен Наска много ми харесва с тази рокля, иначе и аз смятам, че са се възползвали от нечия сватбена украса, дори да са я поръчали това е напълно бутафорна сватба без стойност. Може би имат нужда от нещо такова, ако наистина е загубила бременност, а може и да го правят просто за внимание, както обикновено, те са царе на това. Ако има реален подпис ще е интересно Даниел какво е готов да дели. Аз не бих сключила истински брак без децата ми да са с мен. На Даниел сторитата са тъпи, някой явно го предпупреждава, ама много мутренско бе, все пак сме 2024. А Насето е във филма, че всички им завиждат! Ама Даньо ако има да връща пари някъде, може верно да е издразнил с разходите по Малдивите

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 22:21 от Victory2019

# 124
  • София
Да не забравя като тръгна на море да си взема роклите с пайети, пера и ресни, плюс няколко чифта ръкавици до лактите, че да не се излагам на плажа по някакъв си прост бански.
И после нека ми обясняват какво е истинска почивка. По цял ден се преобличат, гримират, фризират, снимат, чекнат, позират и постват в социалните мрежи... Егати ужаса!

# 125
Не сте прави според мен. След снимките Атанаска е склонила за още едно дете, а Даниел за романтична сватба. Мое мнение.

# 126
Да не забравя като тръгна на море да си взема роклите с пайети, пера и ресни, плюс няколко чифта ръкавици до лактите, че да не се излагам на плажа по някакъв си прост бански.
И после нека ми обясняват какво е истинска почивка. По цял ден се преобличат, гримират, фризират, снимат, чекнат, позират и постват в социалните мрежи... Егати ужаса!
И после трябва да се връща в България да си отпочива от почивката Grinning И това не е живот,ама какво да правиш ..живия живот..представям сш с тея ръкавицина 40градуса кка са я гледали хората : D

# 127
Ще се женя след като вече имам деца и те няма да присъстват на сватбата ми....егати сватбата, не мерси...

# 128
Данката бил казал някъде, че до довечера ще има нова кола паркирана на това място. Брех. Пари като вестници дет’ се вика.
Иначе турските реплики и роклята за 150 долара са топ-а на топ-а.
Не знам вече да се смея ли, да плача ли.

Но е хитър, признавам. Нелегитимен брак, нищо не дели. Хем го има, хем го няма. Чакаме продължението на тази “невероятна футболна драма”.

# 129
На мен Наска много ми харесва с тази рокля, иначе и аз смятам, че са се възползвали от нечия сватбена украса, дори да са я поръчали това е напълно бутафорна сватба без стойност. Може би имат нужда от нещо такова, ако наистина е загубила бременност, а може и да го правят просто за внимание, както обикновено, те са царе на това. Ако има реален подпис ще е интересно Даниел какво е готов да дели. Аз не бих сключила истински брак без децата ми да са с мен. На Даниел сторитата са тъпи, някой явно го предпупреждава, ама много мутренско бе, все пак сме 2024. А Насето е във филма, че всички им завиждат! Ама Даньо ако има да връща пари някъде, може верно да е издразнил с разходите по Малдивите
Данко всичко показа.Сграда цяла купи,пък дъщеря му няма къде да спи като отиде при тях.Офис направи за 5 пъти повече пари,както се похвали Наска.Кола купи.Предаване си направи.Все по почивки.Хората се чудят откъде тея пари вади ,че Наска да парадира с тях.Ако дължи пари поне да не се набива на очи.Пък те обратното.

# 130
Бачорски просто използват остатъка от сватбен декор преди да бъде раздигнат напълно.

ето как изглежда платена сватбена церемония на същия резорт, съвсем скоро от българска двойка, подредени кашпи с изкуствени цветя, столове, не като при Бачорски всичко събрано накуп: https://www.instagram.com/p/C2TL7Keoq2Z/

Ако наистина са платили за церемония на Малдивите, 100% щеше да има подобни снимки. Аванта си е, да се наснимаш безплатно на чужд декор и да кажеш, че си се оженил на Малдиви Simple Smile

# 131
Наска никога няма да каже да, без бяла булчиска рокля.

# 132
Предизвикваме ги да качат кадри от церемонията след като са се оженили!

# 133
Никъде не са казвали, че са се женили.
Бъзика се Наска с Даниел и иска да се говори и върти трафик.

# 134
Кой им се вързва, че са се оженили? Точно са се снимали на останал декор от сватба. Дали нямаше да има поредица от снимки? Тука малко като циганчета на чужда сватба. И това мъкнене на различни тоалети за снимки, преобличане, нагласяне ми е толкова изморително. Трябва им почивка след почивката.

Общи условия

Активация на акаунт