Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 079
  • 754
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Откъде дойдоха тези съчинения, че са се оженили там? От едно двусмислено "Да" на Данко направихте от мухата слон. Друг път са се оженили. Поредната бутафория.

# 136
  • София
За тези без инстаграм, ето снимка с голото дупе на “булката” 😄

# 137
Аз да ви кажа някой път имам чувството, че Даниел е нарочно с Наса, напук на роднините му, защото знае че никой не я харесва 😂
Така де, това в кръга на шегата ама като нищо този е способен, само и само да дразни. Явно си е захапало здраво момчето, по кака Наска, няма лошо. Влюбен е, може и да му мине, може и да не му. Аз мисля, че двамата са страшно несъвместими и се карат често, просто явно той е много влюбен за момента. Струва ми се, че Наска ги надушва тия работи и не си въобразява, че ще е кралица вовеки, та затова гледа да се възползва на макс.
Ама и аз ги наредих де 😂

Сега да кажа, това с колата е много кофти, наистина. Каквато и да е причината, си е притеснително. Преди години нали имаше пак поредица от случаи на запалени коли из България, дано не се връщат пак мутренските години, че не отиват на добре нещата :/

# 138
На мен Атанаска  с тен ми харесва много .
Относно за харесването от роднини аз също никога не съм се интересувала от мнение на приятели и родители , все пак важното е аз да се чувствам добре . Това важи за всеки човек , за мен прекаленото вмешателство е признак на лошо възпитание .
Била съм от обратната страна -родителите на мой бивш много ме харесваха , не приемаха момичето след мен и не го намирах за редно .

# 139
Да, вярно е, че никъде не са казали, че са сключили брак, но на какво навеждат тези снимки, ако не на сватбена церемония. Под публикацията има доста честитки, не са ги опровергали...но те често това правят..послъгват. за да привличат внимание!

# 140
Вероника намеква, че Бачорски са се оженили

# 141

Представиха ги като Даниел и съпругата му Атанасия Grinning  Колко лъжи в 1 изречение...Най-честната телевизия,пък лъжи говори.Не дължал пари.Тя каза,че й завиждали.Той по риза, тя по бански Grinning  Виктор ме накефи кято рече да не дължи пари и тоя изтръпна Grinning
Усмихнати хора.Иначе защо беше в ефир Атанаска не става ясно.От няма и къде накрая й дадоха думата

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 07:34 от sisi303

# 142
  • София-Лагера
Пари като вестници ,ще паркира нова !
Наска пак ухилена с тази огромна уста ,ще ни глътне !

# 143
Не съм го гледала, ама така се е ухилила, все едно цветя са й оставили.
Иначе е възможно да дължи пари. Това са мутренски изпълнения и е възможно да е свързано с Малдивите. Няма да ми е готино, ако някой ми дължи пари, а го видя, че е на почивка за 10 бона.

# 144
И аз ги гледах в сутрешния блок. Водещите 2 пъти натъртиха, че има и други пострадали автомобили покрай техния, но нашите нищо не казаха. Танаска беше напълно излишна в този разговор да се хили отново като тиква.

# 145
И аз ги гледах в сутрешния блок. Водещите 2 пъти натъртиха, че има и други пострадали автомобили покрай техния, но нашите нищо не казаха. Танаска беше напълно излишна в този разговор да се хили отново като тиква.

Иначе щял да изтипоса списък с длъжници.То тоя списък от 2 години го изтипосва Grinning

# 146

Представиха ги като Даниел и съпругата му Атанасия Grinning  Колко лъжи в 1 изречение...Най-честната телевизия,пък лъжи говори.Не дължал пари.Тя каза,че й завиждали.Той по риза, тя по бански Grinning  Виктор ме накефи кято рече да не дължи пари и тоя изтръпна Grinning
Усмихнати хора.Иначе защо беше в ефир Атанаска не става ясно.От няма и къде накрая й дадоха думата

Ох, бе Насе! Да и завиждат на кое?  Да не ходи на Луната или на Марс, че някой толкова ще и завиди. Че тя Хепи Ванче до сега да е изтребена ако е завист заради пътуванията. Или може би заради това, че е с най- желаният мъж в БГ? За кое по-точно да и завидят? Тези палежи са в стил мутренски и на който му палят колите не му е чиста работата. Нито е завист нито е отмъщение на конкурент според мен.

# 147

Баровец!

# 148
Наскоро гледах интервю на Бояна Шарлопова.Оказа се,че мъжа й дължал пари на много хора.И тя почнала да ги връща.Като го погледнеш беше голям бизнесмен, много пари имаше.Обяснямаше как я заплашили и т.н.

# 149
Гледах ги  и аз. Виктор и тази до него,като са великите журналисти, що не си направиха труда да проверят кого интервюират.Атанаска или Атанасия, Бачорски ли е , Ангелова ли е.
   Има и други пострадали коли,но Даниел не е виновен , моля ви се! Какво очаквате да направи? Да купи на всички нови ли? Знам , че не е  приятно , никак даже, че понякога е свързано с огромни неочаквани разходи.Но той какво да направи? Има разследване, ако открият извършителя, ще си плати/ дано!/.
   Sisi , разбирам задоволството, с което прехвърляш злобните коментари, но моля те, не ги копирай по няколко пъти и ако може, когато са повече, слагай в скрит текст. И преди имаше отправена към теб молба.

Общи условия

Активация на акаунт