Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 105
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Даниел се е разболял просто от звездната болест, много си е повярвал си е и го тресе суетата, благодарение и на Атанаска. Интервюто е абсолютно безсмислено, присъствието на Атанаска още повече! Може наистина да има злоба, но не мисля, че някой ще им гори кола по случая и то на частен паркинг. Това си е метод за сплашване и са си някакви бизнес отношения. Не разбирам Даниел и Наска, като си излеят болката по Нова, кво им помага, на кого му дреме за техните коли! Доста досадна история, но и телевизиите си търсят сензации и такива репортажи!

# 181
Даниел се е разболял просто от звездната болест, много си е повярвал си е и го тресе суетата, благодарение и на Атанаска. Интервюто е абсолютно безсмислено, присъствието на Атанаска още повече! Може наистина да има злоба, но не мисля, че някой ще им гори кола по случая и то на частен паркинг. Това си е метод за сплашване и са си някакви бизнес отношения. Не разбирам Даниел и Наска, като си излеят болката по Нова, кво им помага, на кого му дреме за техните коли! Доста досадна история, но и телевизиите си търсят сензации и такива репортажи!

Те не изляха болка никаква. Казаха, че още довечера ще я сменят със нова и че хората завиждат или нещо подобно. Наска се смееше като Жокера. Антипатични ми стават вече с тая кола. Да се радват, че всичко е минало без жертви и да спрат да го показват. Полицията да си върши работата и дано се намери злосторника.

# 182
Каквато и да е причината да запалят колата, изобщо не смятам, че трябва да се реагира със снишаване,смълчаване и подобни. Мисля, т.е. надявам се,че мутренските години отминаха и не бива да мълчим за подобни деяния. Това в общия случай. Ако Даниел дължи на някого нещо, може би полицията ще разбере, като открие подпалвача/ поръчителя, изобщо като се разнищи случая.
   А може да е лична вендета към този, който кара колата. Относно Емилия, не мисля,че към нея ще се подходи с палеж, всички разбрахме,че тя вече не живее с него, няма общо с него.С лепенки или без , ако някой реши да прави нещо гадно,все ще намери съответната кола. И от завист не мисля ,че е палежът.
   Най-вероятно вече има охрана на къщата , на децата , но мисля,че не семейството е обект на злодеянието, а конкуренция в бизнеса. Така ми говорят звездите. И не очаквам Даниел да каже,че е много изплашен, че веднага се прибира, а точно -още довечера ще има нова кола, не ме плашите и не можете да ме спрете.
    Можеше да не се лендзят толкова по тв и по сторита, да пуснат един обран коментар,че тече разследване и т.н. А и на нова тв да им се чудя на редакторите,това ли е новината на деня?

# 183
Тези двете толкова почнаха да се копират, коя от коя не знам, че аз станах разногледа и не знам на коя поста виждам.

За оригиналност не са ли чували?

# 184
И аз помня Даниел от поста със зъбчето. Имаше и постове как все се разболяваше Емели при него и питаше за съвети. Тогава изглеждаше добродушен и забавен.

Сега покрай реалитито се показва в светлината на злобен и отмъстителен.

# 185
Тези двете толкова почнаха да се копират, коя от коя не знам, че аз станах разногледа и не знам на коя поста виждам.

За оригиналност не са ли чували?

Каква оригиналност като са се направили в устата всичките на нищо. Те ако искаха да са оригинални нямаше да правят корекции да са едно към едно всичките. Не само Танаска и тази Вероника, ами всички поп-фолк и не знам какви там още звезди се направиха еднакви.  Значи на Наска като и погледна широката уста и направо откачам. Не знам по кои критерии това е прието за красота, но не е. Ако не е така изтипосана е едно нежно момиче до чичко Данко, който сутринта ми се видя наистина голям чичак. И си мислех колко не си подхождат визуално един до друг.
https://nova.bg/news/view/2024/01/22/441775/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D … 1%81%D0%BA%D0%B8/

"Според жена му – Атанасия Ангелова, извършителите са проучили, че двамата няма да са в България по това време и затова са действали именно сега." Laughing

Не мога да спра да се смея на това, че тя си вярва, че ако е била в София щеше да спре палежа по някакъв начин. Много е сладка тази Наска...

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:06 от Lotus32

# 186
Направих си труда да изгледам въпростно интервю по Нова... хората вземат сериозно интервю, те двамата си правят шоу. И двамата се хилят, въобще за какво им беше това влючване? Пълен фарс. Човека показа, че не му пука нито за неговата кола, нито са съседните пострадали. Не отделили много време да мислият за това.

Но си личи, че Даниел знае за какво става дума.

# 187
Е, какво очаквате , да реват за служебна кола ли? Нормално да не му пука , кофти  е за другите коли ,но малшанс.

# 188
  • София
Е, какво очаквате , да реват за служебна кола ли? Нормално да не му пука , кофти  е за другите коли ,но малшанс.
Кенди, доста повърхностно разсъждаваш, ще ме прощаваш.
Пука му и още как. Клоунадата му е ясна на всички, които притежават повече от 2 мозъчни клетки.

# 189
Неприятно е , най-малкото ,че са посегнали на нещо твое , но не знам какво очаквате като реакция.

# 190
Кенди, не се очаква да реват, но не се очаква предвид ситуацията да се хилят като дебили.
До скоро се чудех на кого ми прилича в устата Танаска. Еми на клоуна от филма "ТО" отвсякъде.

# 191
Гадна и е устата на Атанаска ,спор няма.
аз го приемам като "над нещата сме , няма да ни бутнете ".

# 192
  • София
Неприятно е , най-малкото ,че са посегнали на нещо твое , но не знам какво очаквате като реакция.
Всичко друго, но не и сложеното хилещо се куче върху снимката на подпалената кола и мега инфантилното им поведение спрямо ситуацията. Как да вземеш на сериозно подобен бизнесмен. А пък Танасия с буфан ръкавчето на банския кърти просто. Плажните й визии са зашеметяващи. Joy

# 193
Не разбирате. Подпалили са ги, за да светят по-силно.

# 194
  • София
Да спрат с малоумните си коментари в стил "над нещата сме", че излагацията им е пълна.

Общи условия

Активация на акаунт