Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 812
  • 754
  •   1
Отговори
# 360

Детето и то отиде и се обезобрази… Много жалко… Устата на Атанаска може да е голяма, но поне що-годе стои добре на лицето й, за разлика от на Рая..

# 361
На мен на втората снимка Рая ми харесва. Но да спре дотук с подобренията.

# 362
Гледам че е с медицинска униформа и тя ли учи нещо ?

# 363
На мен на втората снимка Рая ми харесва. Но да спре дотук с подобренията.

То май на втората си е тя. Хубава и натурална, а “подобрението” е на първата снимка.

# 364
  • София
Гледам че е с медицинска униформа и тя ли учи нещо ?

Медицинска козметика не беше ли? Като кака си.

# 365
  • В страната на мечтите.
Според мен много хубави устни си е имала, когато са били естествени. Не разбирам защо й е тази патешка уста?!

# 366
На мен ми прилича на инстаграм филтър първата снимка.

# 367
Прилича ама не е, гледах я в едни сторита на заден фон зад Вероника, бая се е издула.

# 368
  • В страната на мечтите.
Емилия е качила стори в което показва, че Емели си е забравила бебето в градината и казва "на кого ли ми приличаш?" 😆😆😆 На вас ще оставя да гадаете за кого става дума, аз си направих своите заключения 😆😆😆 Но малката е много сладка 🥰

# 369
Визира себе си. Казвала е в интервю, че когато Емели е била още новородено, я е забравила с коша за кола в супермаркет. Не търсете във всяко нейно изречение Атанаска.

# 370
По-скоро Даниел, а не Наска. Нямаше ли история, в която Даниел е забравил да я вземе от градина?

# 371
  • В страната на мечтите.
Аз не съм имала предвид Атанаска, а точно Даниел, защото все пак той е бащата и е възможно да има някой гаф като родител (кой ли родител няма?). Атанаска не е никаква на детето според мен и изобщо не я визирам.

# 372
Здравейте, момичета! Следя ви, но не се включвам. Дойде и моето време. Току що в клип в инстаграм Даниел, Георги, Атанас и Антон обявиха, че тази седмица ще е последния епизод от първи сезон на Златната ябълка, но ще бъде пуснат в петък на мъжкия празник Петльовден.

# 373

Нали беше спестовница ???

# 374
Продава рокля, която е за някоя с жена с бюст, а защо я е взела и тя не знае. Ама то наистина, чак пък толкова акъл да нямаш… изначално да загледаш модел с толкова открито деколте. Явно няма да слага силикон щом я продава, поне засега. 😀

Общи условия

Активация на акаунт