Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 190
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Тя ли е?
Чак не мога да повярвам, че тази жена има сериозна професия като одитор.

# 496
За мен не е тя, просто имат доста прилики в лице, но не изцяло и затова се заблуждавате.

# 497
Това не е Мари, няма нищо общо с нея

# 498
Ами според мен е тя, не знам как да разберем на 100%.
Извинявам се ,ако съм ви подвела ,просто когато я видях веднага се сетих за епизода.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 11:43 от Candy_girl

# 499
Според мен не е тя. Приличат си, но не мисля, че е тя. Сега не мога да чуя със звук, но може би по гласа ще си проличи дали е тя.

# 500
И аз мисля, че не е Мари. Имат сходни прилики, но със сигурност не е тя.

# 501
Падам Joy
Естествено, че това не е Мари.
Всяка, която смята, че е тя - нека си назначи преглед при офталмолог.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 12:11 от Mom.of.two

# 502
Падам Joy
Естествено, че това не е Мари.
Всяка, която смята, че е тя - нека си назначи преглед при офталмолог.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
И според мен не е тя. Гледах само 3 мин докато се покаже жената, нито в лице си приличат, нито гласа е същия.. Това предаване повече от 5 мин не го издържам

# 503
  • Sofia
Няма ли имената на “актьорите” накрая във финалните надписи?
Има голяма прилика 🤔

# 504
E и тя да е, какво? Grinning Аз не мисля, че е тя ама голямо внимание се обърна на тая пусната във въздуха теория.

# 505
Не е тя, този епизод е на 10-15 години, Мари е била по-млада.

# 506
Това женско пътуване отключи много сторита и надпреварване да се покажат аутфините ч, и кой откъде е закупен.

# 507
Прилича на нея по много детайли, и по фигура, и в лице, и в захапката, по историята, която представя, все едно са я викнали да играе себе си,  и някои детайлчета - шнолите и прическите и, облекло в розово/лилавко, макар, че може 'специалисти' да са я обличали. Истинската Мари пийва ли си - като е попаднала с Бачор в една къща, май да?

# 508
В последния епизод, в играта с пиенето на чаши вино, тя не участва. Та най-вероятно не пие алкохол

# 509
Може да си има някои заболявания, я и Олга уж не трябваше да пие, ама спортистка, може ли да откаже?  Но преди години може  да е пила. Аз не знам Бачора как ще си вземе жена, която не пие.

Общи условия

Активация на акаунт