Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 159
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз последния епизод го гледах на 4 пъти и го довърших преди ден! Не знам как измислиха такава тъпотия за край на сезона- забавления като за детски лагер 4 клас?! Вторият сезон чакам да видим сватба с лукс от Джъмбо 😎

# 586
Не е замряла темата, каза се и по-напред: сезона свърши
Сега евентуално в Звездните компромати ще ги споменуваме

# 587
  • София
Това с розите е готино, аз бих се зарадвала на такава изненада, но не бих я споделила в инстаграм, че доста злоба и негативизъм ще ми се излее на главата Joy
Като показаха благотворителност ги оплюха, че това не трябвало да се демонстрира, щом не показва - значи не дава. Каквото и да прави човек, все ще го оплюят и не говоря конкретно за Бачорски.

# 588
В България за всичко се плюе. Защо си е оперирала носа, защо не го е оперирала, вижте какъв е грозен. Защо е с малки цици, не я ли срам, защо си е сложила тези балони. Защо даряваш и се показваш, като не се показваш никой не знае, че даряваш и ти дават съвети да даряваш повече. Защо работиш като роб от 8 до 5, защо не работиш от 8 до 5, ами си развяваш байряка по света. Винаги ще има кой да те упрекне.

# 589
  • В страната на мечтите.
На мен пък ми звучи точно като Атанас, като глас, маниер, крясъци, всичко. Може и някой много да прилича на него, ама чак пък толкова. Кофти ще е ако се е върнал към субстанциите, защото без тях ми изглежда свестен.

# 590
  • София
И на мен на Атанас ми прилича. Той си е зависим, а те не спират да се наливат. Би трябвало след комуната да не припафва до такъв.

# 591
Не е Атанас, изобщо не му прилича.

# 592
А този кой знае колко време преди това е викал пред блока и се е драл, докато е започнал някой да го записва от терасата. Прилича на гласа на Атанас. Но може да е старо видео.
Даниел казва, че не е Атанас.
Е какво друго да каже? Има ли избор?

# 593
На мен много не ми прилича да е той, ама сигурно има и някакви ехо около тия сгради, което може да промени гласа. И все пак ми се струва доста грозно да набеждаваш някой така, без да се вижда, че наистина е той.

# 594
Да, не е хубаво да се набеждава. Ама пък догадки всеки може да прави. Такива най-редовно викат по улиците. Вечер какви скандали и пиянски изпълнения слушам пред блока най-редовно, не е истина. А вече и по трамваи и автобуси се качват всякакви такива откачалки. Пред Св. Неделя една крещи с все сила "гладна съм". Ама с колкото й глас държи. Сякаш ни се кара.  Това е всяка вечер, от седмици. Добре, че повечето чужденци не я разбират. Ама все пак...  И няма сила, която да я накара да млъкне, няма полиция, няма правила какво се прави в такива случаи...

# 595
  • София
То може и гласа да се преправи с програма и да не е същото въобще това, което казва.

# 596
На мен изобщо не ми прилича на Атанас.

# 597
  • на пистата
Колите са с варненски номера

# 598
На мен по гласа ми е 1:1, че и на визия го докарва Grinning

# 599
Да се знае, че всичко е точно. Има наличен контейнер... Нищо, че чувалите са струпани до него

Общи условия

Активация на акаунт