Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 145
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Специалнаа🫣 яснооо🤠 .
Значи моята глава е права 😂🤣😂 Купена е статуетката или си просят безплатно почистване, преференциални цени,  ала - бала нещо организаторите 🤨🤭
То няма и голям избор, де. Чак като публикувах видях, че не съм го добавила. Наистина не се сещам кой може да е в тази категория? Плюс сайз, влиза ли наистина 😳🤯😂. И втори сезон имало това нещо и май още повече простотия е имало.
Гледах първата къща и от нея не бях очарована.

# 616
Code Fashion си раздават наградите тази вечер. Странно, че Атанаска  Даниел не са там. За най добро реалити е отличена Златната ябълка. Георги и Атанас получиха статуетката.
Кои са били другите в тази категория? За мен не са никак най-добри, нооо....
В моята глава са си купили наградата
https://codefashionawards.bg/wp-content/uploads/2024/02/09-CFA-2 … B%D0%BA%D0%B0.jpg
Спечелили са някаква специална награда. Не намерих откъде се гласува за тях. В сайта е имало гласуване само за основните награди, но не и за специалните.
специална награда, за която не се гласува през сайта - явно са платили за спонсорство и са им дали "награда"

# 617
Насю с розови джапанки в супермаркета, Гошко го заяжда и бъзика на тази тема (в стори) Grinning Тия двамата продължават с шоуто.

# 618
Специалнаа🫣 яснооо🤠 .
Значи моята глава е права 😂🤣😂 Купена е статуетката или си просят безплатно почистване, преференциални цени,  ала - бала нещо организаторите 🤨🤭
То няма и голям избор, де. Чак като публикувах видях, че не съм го добавила. Наистина не се сещам кой може да е в тази категория? Плюс сайз, влиза ли наистина 😳🤯😂. И втори сезон имало това нещо и май още повече простотия е имало.
Гледах първата къща и от нея не бях очарована.

Даниел е спонсор, но не са спечелили нищо и за да им дадът статуетка, са измислили тази награда.

Много тихо и Даниел и Атанаска пропуснаха наградите. Имаше преди седмици призиви да гласуваме за тях, но награждаването беше много тихо. Напоследък и двамата никакви ги няма по светските събития.

Емилия представи агенцията си на Код фешън.

# 619
И с наемателите в новия им офис не вървят нещата. Постоянно пускат реклами, вече и чрез агенция, но май няма голям интерес и мераклии да им бъдат съседи.

# 620
Емилия скоро се възмущаваше на коментар каква била жената с маската ,сякаш всички трябва да и знаят агенцията .

# 621
Някъде някой питаше дали тая жена не си е направила някаква пилинг маска 😃😃😃 Каква била тази процедура и защо е излезнала така 😃😃

# 622
Даниелчо, постоянно повтаря в инстаграм, че почти всичко е наето вече и почти нищо не е останало.Приканва ни да бързаме, че ще изтървем супер офертата да сме му колеги 🤣. Сега за агенция пишете вие 🤨. Пак ли лъже тоз човек 🤭🤭🤭

А Емилия споменавала ли е някъде кога и дали ще разкрие изобщо каква е историята с дамата с маската. Дамата май е претърпяла инцидент и затова е с маска. Така пишат на някои места.
Аз си мислих, че маската е цяла и не може да пие дори и вода, но имала отвор на устните и очите.

# 623
  • София
Някой има ли представа от кой магазин в мола госпожата е купила розите?🤔
Изглеждат ми доста добре.
Подобни зайчуги съм виждала в Теди,но към тях нямам интерес😁🐰
Скрит текст:
Скрит текст:

# 624
Теди е, вижда се отзад написано наобратно отстрани на лентата за поставяне на покупки.

# 625
  • София
Даниелчо, постоянно повтаря в инстаграм, че почти всичко е наето вече и почти нищо не е останало.Приканва ни да бързаме, че ще изтървем супер офертата да сме му колеги 🤣. Сега за агенция пишете вие 🤨. Пак ли лъже тоз човек 🤭🤭🤭

А Емилия споменавала ли е някъде кога и дали ще разкрие изобщо каква е историята с дамата с маската. Дамата май е претърпяла инцидент и затова е с маска. Така пишат на някои места.
Аз си мислих, че маската е цяла и не може да пие дори и вода, но имала отвор на устните и очите.

Маската е маркетингов трик. Това да не е Фантомът от операта 😄

# 626
Капитонова е тая с маската , мисля .

# 627
Да бе… ще я разнасят Капитонова като мечка на синджир. Не мисля, че е тя.

# 628
Мисля, че Емилия спомена, че жената е обезобразена от киселина и затова е с тази маска, но спомена, че по-натам ще разкрият коя е. Тя е нейна партньорка доколкото си спомням. Мисля, че го дадоха в епизода на Златната ябълка, но не съм много сигурна.

# 629
Мария Бонева е приятелка на Даниел. Ама честно не виждам как ще я разхождат като панаирджийска мечка.

Общи условия

Активация на акаунт