Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 61 807
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Не знам между какви два сезона сме като те не снимат втори сезон, даже намеци няма за такива снимки ( и слава богу).

# 691
Няколко пъти обявиха ,че ще има втори сезон и гвоздеят в него, ще е сватбата на Атанаска и Даниел. Естествено, че няма да дават само това, все пак голяма фамилия са.  Eдва ли ще ни занимават в повече от 2 епизода със сватбата. (Надявам се да се поберат и в 1) Grinning Сигурно заснемат разни сценки с някои от членовете на семейството. А и като ходят по екзотични почивки Даниел снима. Той обича да се тупа в гърдите и да се изтъква. Суетен е и позира.
И както неведнъж сме казвали... парадираме с почивки в Бали, Малдиви, Сейшели, Дубай... а майката, която го е родила няма къде да отседне, като се върне в София за няколко дни, та отива на хотел. Срамно и ТЪЖНО!

# 692
Още не са започнали според мен. Няма как да не се похвалят щом почнат.
Просто такива неща те не обичат да крият героите 😂

# 693
Може и Андреа да снимат повече, вече върти гаджета Grinning

Ето нов подкаст с Георги Бачорски

Много въздишки, много нещо... Grinning

# 694
Масажиста в офиса всеки ден ли е там?Много готино .И оз искам такава работа

# 695
Бачора качва сторитата със закъснение. Това май беше подаръка към жените за 8ми март. Михаела май го е измислила и викнала масажиста.
 Стана ми смешно сега като пиша пак в тая тема. Аз още не съм изгледала финалния епизод 🤣

# 696
# 697
Те преди повече пътуваха , поразредили са почивките .

# 698
Масажиста в офиса всеки ден ли е там?Много готино .И оз искам такава работа

само за 8 Март беше. Подарък на колежките, но организиран от Михаела. На Даниел няма кой да му обработва видеата и ги качва със закъснение.
Имаше сторита в които прозоваваше хората да отидат на главната в Пловдив за 8 Март и да получат ваучер и роза от Атанаска. Никакъв смисъл от призива, след като го качи на 9 Март. Аида я няма и нещата не стават бързо.

# 699
  • София
Вчера видях Емилия в Лидл, много ми хареса визуално, бяха снимали нещо в студио и се беше нагласила с прическа и грим. Определено привличаше окото.  Малко се оглеждаше сякаш някой да я пусне, но опашките бяха огромни и само две отворени каси. Чудех се защо просто не мине на каса за самообслужване, те бяха празни. Аз ги предпочитам, но точно този ден бях приготвила купони за плащане.

# 700
Те нещо нещата и там май куцат ...Емили е или при Емилия, или при Георги да я води на градина и да я гледа

# 701
И аз мисля, че куцат. Емели  много рядко вече ходи при баща си.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 08:58 от Jules

# 702
И аз мисля, че куцат. Емили много рядко вече ходи при баща си.

Емели е детето...

# 703
Те преди повече пътуваха , поразредили са почивките .
E, януaри къде бяха? (Когато запалиха една от колите им)? Сейшели, Бахами, Хаваи или Малдиви? Grinning

# 704

От целия цирк, този човек е най-свестен и има бъдеще. Рози и Олга също.

Дъртият  Бачор е отвратителен, изобщо фамилията е от простаци. Да се смеят всички, че дъртия може да пълни” фурничките” на снахите, ако не забременеят, да зачеркне детето си момиче и да наказва разведената жена с децата финансово е чисто зло.

Даниел и Кралицата няма да изкарат много, но тя ще го ошушка, такива жени имат план и действат, любов от нейна страна не се вижда.

Рени и Антон са скучни, но нормално средностатистическо семейство.

Атанас е спорен образ, да се държи за фамилията, че не знам кой ще го вземе на работа с това пиене.

Общи условия

Активация на акаунт