Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 104
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
На снимките изглеждат много добре , влюбени , пътуват си хората . Сигурно си го харесва жената .
Аз с моя мъж за миналата година имам една снимка и няма желание да ходим по света .
Щом има кой да им гледа децата , могат да си позволят още , тъкмо Атанаска докато е млада .

# 151
Гледах ги  и аз. Виктор и тази до него,като са великите журналисти, що не си направиха труда да проверят кого интервюират.Атанаска или Атанасия, Бачорски ли е , Ангелова ли е.
   Има и други пострадали коли,но Даниел не е виновен , моля ви се! Какво очаквате да направи? Да купи на всички нови ли? Знам , че не е  приятно , никак даже, че понякога е свързано с огромни неочаквани разходи.Но той какво да направи? Има разследване, ако открият извършителя, ще си плати/ дано!/.
   Sisi , разбирам задоволството, с което прехвърляш злобните коментари, но моля те, не ги копирай по няколко пъти и ако може, когато са повече, слагай в скрит текст. И преди имаше отправена към теб молба.
Май нещо се бъркаш.Нито съм споделяла много коментари ,ни нищо.Я си виж пак  Wink

# 152
Марулета, можеше поне някакво извинение да се поднесе към случайно пострадалите. А не да се хилят като клоуни от Малдивите и да обяснява как веднага може да паркира нов автомобил. Той, ако може и МПС-тата му имат Каско, почти съм сигурна, че пострадалите около него нямат такива възможности.

# 153
Марулета, можеше поне някакво извинение да се поднесе към случайно пострадалите. А не да се хилят като клоуни от Малдивите и да обяснява как веднага може да паркира нов автомобил. Той, ако може и МПС-тата му имат Каско, почти съм сигурна, че пострадалите около него нямат такива възможности.

Той в случая за какво да се извинява- не ги е карал да му палят колата. Работа е на полицията да намери виновните и те да поемат щетите на колите.

# 154
Е, ако трябва всеки ден да си купува нова кола понеже старата е подпалена, предполагам Каското му ще придобие друг размер. Да не ми се лендзи от Малдивите колко е над нещата в хиляда поста. Разбрахме го, но малко емпатия и към другите коли в съседство, дето не са на почивка на другия край на света и трябва да ходят на работа с тези коли не е излишна. Да млъкне поне, да си показват там банските и любовите (и грозните гривни за ол инклузив) и до там. Не знам не го ли притеснява, че децата му се возят в такива брандирани коли, а в този момент и двете са далеч от него. Ега ти едноклетъчното. По-важно му е да се покаже на обществеността, отколкото да осигури сигурност и спокойствие за децата си.

# 155
Очаквате да покаже страх в национален ефир, където освен всички, ще го гледа и поръчителят на атаките ли?

# 156
Очакваме да си мълчи в такъв момент, а не да се хилят от Малдивите. Много се ежи, но да не пострада? Още повече, че има и деца. Тия глави очевидно не са им за красота, но и за друго не стават.

# 157
Той,пък ,щото не си знае поръчителите.Той затова отмъсти днеска фокуса със списък,че щял да покаже на длъжниците.

# 158
Изключително неадекватно поведение в случая. Много е тъпо да се правиш на големия непукист и да си нахилен все едно си спечелил от лотарията. В такъв случай, трябва да се държиш сериозно и адекватно. Брандираните му коли возят и най-близките му хора, а това стил не пука, голямата работа предизвиква правещия го.
Отделно жаждата му за слава ще му изяде главата, много е важно да се влючи на живо от Малдивите.
Простотия от всякъде, запои и чалгии на малдивите се показват все едно е голяма работа, а изглежда селско и евтинджос.
Цялостно неадекватно поведение както в личния му живот, така и в бизнеса. Прилича на пиян клоун в селска кръчма. Няма как да е визитна картичка на сериозен бизнесмен.

# 159
Скрит текст:
Гледах ги  и аз. Виктор и тази до него,като са великите журналисти, що не си направиха труда да проверят кого интервюират.Атанаска или Атанасия, Бачорски ли е , Ангелова ли е.
   Има и други пострадали коли,но Даниел не е виновен , моля ви се! Какво очаквате да направи? Да купи на всички нови ли? Знам , че не е  приятно , никак даже, че понякога е свързано с огромни неочаквани разходи.Но той какво да направи? Има разследване, ако открият извършителя, ще си плати/ дано!/.
   Sisi , разбирам задоволството, с което прехвърляш злобните коментари, но моля те, не ги копирай по няколко пъти и ако може, когато са повече, слагай в скрит текст. И преди имаше отправена към теб молба.
Май нещо се бъркаш.Нито съм споделяла много коментари ,ни нищо.Я си виж пак  Wink
    Сиси 303 , я се върни на стр 5 от темата, моля!  Спирам .

# 160
Демек не са се оженили ли? Ми кому е нужно това “шегувахме” малко на т@ш@к го визмат брака, което не прави добро впечатление.
Момичето, което подържа на Наска профила напуснало така ли? Имаше много сполучливи кадри. Тя затова ли сега по снимките натъртва, колко бързо и лесно създава съдържание, щото Дани бил топ фотограф и са се напаснали?
Демек не е било причина момичето за хубавите неща в профила и

# 161
  • София
Много смешно. Дано следващият път да не решат да подпалят цялата бизнес сграда.

# 162
Много смешно. Дано следващият път да не решат да подпалят цялата бизнес сграда.

Куха лейка.
В случая не палят само него. Абсолютен простак. Ганьо.

# 163
Извод- не паркирай до лилави, зелени и Бонанза коли!!!!!!

# 164
  • В страната на мечтите.
Тези хора имат ли грам мозък в главата си? Следващия път може да им срежат спирачките, като по филмите или да им подпалят къщата докато децата са им там?? Пак ли ще им е толкова смешно? Егати безотговорните хора дето само се чудят как да си веят перчема и грам не им пука даже за собствените им деца! Не може да има толкова големи малоумници.

Общи условия

Активация на акаунт