Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 206
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Георги изглежда единствен, който е емпатичен и гради връзки с околните. показателно е, че децата го обичат. На моменти му се чудя как оставя "братята" си да го бъзикат така, явно е прекалено добродушен и не може да им скръцне със зъби. Отделно не е с мания за величие, неспособен да изслуша камо ли приеме чуждо мнение. Всеки може да отдели 5 минути в месеца, за да звънне на възрастен роднина. Въпросът не е защо Георги звъни веднъж месечно на Олга, а защо биологичните й деца не си правят труда да вдигнат телефона.

Чудила съм се защо й е на Мари да прибере дъртия Бачор в дома си. Предполагам от скука, тя изглежда като човек, който има нужда от постоянно развлечение и да й е интересно.

Антон е най-отдалечен от всички. Странно, че той единствен не работи в Бачорски, Георги, Атанас и Даниел са си в офиса, Антон не работи оттам. Още по-странно е, че уж са започнали 50:50 с Даниел, ама Антон никакъв го няма като съдружник вече, явно Даниел в един момент е решил да не дели с брат си и е възможно Антон да е обиден оттогава.

Това с обединението на семейството е наистина мечта само на Роза, Антон и Олга.

# 436
  • София
Мисля, че Антон се е отделил. Нещо такова се споменаваше. Антон е избрал сигурното, а Даниел е решил да рискува и да влага много пари в реклама, кредити, инвестиции, докато Антон е искал да си кара на малка печалба и скромен живот, но сигурен. След това Даниел се развива и взима баща си, Георги и Атанас.

Даниел е известен, но с този офис, предаване, може яко да закъсат и всичко да се срути.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 14:58 от Niya-

# 437
Как? И децата включиха.
Дани, Емели и Андреа са включени. Само двамата сина на Антон са някак встрани от прожекторите.
Андреа, се опияни и тя от славата. Защо не я включили в  играта с пиене на алкохол, че да се  представят сините по-добре?

# 438
Е, не беше ли само покрай рождените дни на децата и те май бяха снимани отдалече.А и Емели май покрай апартамента взе участие. Със обичайните обаче сцени от живота на едно дете няма нищо и е много добре. Емели е супер колоритно и артистично дете и щеше да им направи доста гледания. Това имам предвид. Андреа е голяма и може сама да решава какво да прави, а малките нямат избор

# 439
Отдавна ви бях писала,че Антон си има отделна фирма Бонанза Чистач се казва.Отделно бяха казвали,че той веднъж взел и Андрея да чисти с него.Така че човека бачка здраво.Не е само в офиса като останалите трима.То Атанас какво го броите.Скоро явил се на хоризонта.Където има пари ,там е и той.Имам чувството,че е вечно пиян в офиса.

# 440
  • София
Защо се чудите на Мари? Според мен и да иска вече би й било трудно да се оттърве от Бачора- сина й е вложил цялото си време в семейния бизнес на Бачорски и директно изгаря, ако тя реши да изгони Бачора. Чувства ви ги като братя и затова и толкова оставя да прекрачват границата с шегите и намеците- защото знае, че хем са уж братя ама не съвсем и по-лесно ще му обърнат гръб.

# 441
От написаното оставам с впечатление, че майката и сестрата са му помогнали финансово като са залагали имущество. Това обезмисля всичките тъпотии, които се изрекоха от Даниел, Атанаска и всички около тях. И всичките им маймунджилъци.

# 442
  • София
Не и търсете оправдания на Мари.
Тамън си и е Бачора, затова си е с него.
Откъде такова високо мнение за нея не знам.

На Георги взаимоотношенията между тях не биха му се отразили, всички братя гледат с насмешка на Мари и Бачора и с право, грам не ги взимат на сериозно. 

Въпросния неприятел да не е настоящия мъж на Емилия? Нали са имали общ бизнес и после нещо станало.

# 443
И аз мисля, че е свързано с бизнес отношенията му с приятеля на Емилия, но не можем да сме сигурни.
Те му помагат в труден момент, той не стига, че не ги търси, ами и телефона не им вдига. После бил много морален, айде, айде..

# 444
  • В страната на мечтите.
Като казахте, че Антон си има фирма и влязох от любопитсво да погледна и ми излезе че има общо три фирми на негово име - Почистваща фирма, фирма за озеленяване и се оказа, че продуцентската къща на Златната ябълка също е на негово име като Атанас е управител. Аз не знам защо бях останала с впечатлението, че Златната ябълка е дело на Даниел и че всичко е на негово име.

# 445
  • София
10% му е дела, както и на Георги и Розалия, Атанас и Даниел са с по 35% понеже многократно повториха че идеята е на Атанас и той се занимава, а пък Даниел предполагам спонсорира.

# 446
Златната ябълка е проект на Атанас ми се струва. Той е бил в шоуто на Цитиридис и като са го уволнили е подхванал този проект като единствен с опит в телевизията. Обясняваше, че се е чудил дали да започне да прави това или да замине да снима Сървайвър. Явно са разделили дружеството така, че печалбата да дойде спрямо приноса.

# 447
Честно казано не можах да изгледам епизода.

Мислих, че съм от малкото, които вече не могат да ги догледат. Първите епизоди ги пусках между другото да вървят докато правя нещо вкъщи - ей така за фон. Ами...последните 2 епизода и за толкова не можах да ги изгледам. Дадох им шанс по 10 минути и това беше. Не могат да мее грабнат. Втория сезон, ако има такъв, определено ще го пропусна.

# 448
От написаното оставам с впечатление, че майката и сестрата са му помогнали финансово като са залагали имущество. Това обезмисля всичките тъпотии, които се изрекоха от Даниел, Атанаска и всички около тях. И всичките им маймунджилъци.

Скрит текст:
Тази снимка е стара, я какви млади са били, неприятели е имал той, в клипове разправя как негова съдружничка го изиграла... Може тогава Рози и Олга да са му помогнали.
Инересно, че за първото му гадже, Велислава, няма много снимки, сигурно Наска го е накарала да изтрие всички коментари Simple Smile А коя ли е била съдружничката?

# 449
О, беше много смешна последната игра на Бачорски.
Ще ми липсва меченцето Георги. И малко Атанас.

Общи условия

Активация на акаунт