Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
От написаното оставам с впечатление, че майката и сестрата са му помогнали финансово като са залагали имущество. Това обезмисля всичките тъпотии, които се изрекоха от Даниел, Атанаска и всички около тях. И всичките им маймунджилъци.

Скрит текст:
Тази снимка е стара, я какви млади са били, неприятели е имал той, в клипове разправя как негова съдружничка го изиграла... Може тогава Рози и Олга да са му помогнали.
Инересно, че за първото му гадже, Велислава, няма много снимки, сигурно Наска го е накарала да изтрие всички коментари Simple Smile А коя ли е била съдружничката?
Но, колкото и отдавна да е било, те са му помогнали. Не е бил някой друг, а те двете! В такъв случай, как е възможно да не се обажда на майка си или така неприятно да критикува сестра си? За мен това е висша форма на цинизъм и черна неблагодарност. И бащата си позволява така жестоко да критикува това момиче, въпреки, че е заложила имущество заради брат си? И де факто е спасила и неговия зад..к. Защото много хора се хранят от едно място.

# 451
Не знаем каква е ситуацията.
Има хора, които по-добре да не ти помагат, после имат очаквания да си им роб до гроб. Олга е малко от тоя тип
Убедена съм, че в това семейство главно Даниел изкарва парите и той е дал най-много от всички - на всички останали.

# 452
Не знаем каква е ситуацията.
Има хора, които по-добре да не ти помагат, после имат очаквания да си им роб до гроб. Олга е малко от тоя тип
Убедена съм, че в това семейство главно Даниел изкарва парите и той е дал най-много от всички - на всички останали.
Е, на мен изобщо не ми изглежда така ситуацията.

# 453
Атанаска е с приятелки в Дубай, а Емилия си гледа детето и отскочила извън София.

Честно на Атанаска и завиждам за приятелките. Аз нямам такива, които са сме на един акъл и да ходим и забавляваме.

# 454
Добре си е Атанаска , насам- натам ходи .

# 455
  • София
Може би зависи и на колко години сте. На 25 години това си е съвсем обичайно.

# 456
То себеподобните се привличат.
Ако беше някоя отрудена жена с фиксирано работно време, без големи финанси и без чужда помощ, нямаше как да се впише в тяхната компанийка. И другите са като нея. И това е много хубаво - да имаш приятелки на един акъл.

# 457
Чак пък да си е съвсем обичайно. И на 25 не съм имала възможност и време да си хойкам по чужди дестинации с дружки.
Иначе тя снощи на летището, Даньо се налива в комшия. Баба Сийка явно пак е била на разположение.

# 458
Обичайно е. Въпрос на възможности. На 25 купонясвах с приятелки, ама не в Дубай 😃 Пак си по заведенията. Само различното е дали си хващаш метрото или самолета 😃 Идеята тук е забавлението, пък на кой докъдето му стигат финансите.

# 459
Чак пък да си е съвсем обичайно. И на 25 не съм имала възможност и време да си хойкам по чужди дестинации с дружки.
Иначе тя снощи на летището, Даньо се налива в комшия. Баба Сийка явно пак е била на разположение.

Баба Сийка още не е извикана. Тя дори пусна анкета дали Даниел ще се оправи сам или ще викне баба Сийка. Всички гласувахме, че ще я викне. Иначе жената оставила дрехи за Дани за всеки ден и дори стикери сложила кое да се облича.

Тя пусна и чата как 45 минути пише на Даниел да се прибере и той продължава да пие. Ако моя мъж ми направи това никакъв чат няма да има. Да трябва аз да пътувам, а той да не се прибира. Директно отивам и вдигам скандал пред хората. Снощи си помислих, че не и е лесно на Атанаска. Всички я наричат шефа на Даниел, но дали е така, само тя си знае.

# 460
Къде ги гласувате тия анкети?

# 461
# 462
Тоест Даниел снощи се е наливал докато Дани е бил с него?

# 463
Даниел беше у съседи в Абдовица и се запиваха. Атанаска го чакаше да се прибере и да остана при детето, за да може тя да тръгне за летището

# 464
Емилия да не се е разделила с приятеля си?Все сама пътува с детето,а и не го споменава въобще.И Емилия,и Атанаска винаги обясняват колко много са ангажирани и работят колко са изморени,как не им стига времето,а и двете през седмица,две са по почивки.Какви са тези постоянни отпуски по всяко време? Ясно е колко са работещи,но поне да не го изтъкват постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт