Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 62 193
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Малкия сигурно ходи на градина , наши и сестра и е там , може и тя да им помага понякога .
Аз също бих пътувала , ако имам възможност.

# 466
И двете жени не работят, какви отпуски? Кой да ги отпуска? Бачорски?

# 467
  • София
И двете жени не работят, какви отпуски? Кой да ги отпуска? Бачорски?

Емилия работи в собствената си фирма по принцип. Нейната работа е основно онлайн, предполагам може да работи отвсякъде.

# 468
  • София
Какво толкова ви дразни, че пътуват хората?
Имат възможност - пътуват, за по- хубаво от това не се сещам.

# 469
Емилия писа,че след натравяне си дава ден почивка.В този смисъл.
А вие кой очаквате да й гледа детето?

# 470
Атанас ми става все по-несимпатичен. Даниел го качил в насипно състояние, разложил се на дивана в офиса. Не го знам какво работи, ама понеделник да идваш така на работа…. То за какво идваш, изобщо. Този човек е нон стоп с чашката. Не е нормално това.

# 471
Ама Даниел го е закопал с тая песен 🤭🤭🤭. Право в целта как му е дошло ма ума.
Атанас къде е казвал, че е работил при Цитиридис и е обмислял снимки на Сървайвър. Това преди колко години е било? От доста време го гледам и него в офиса им.
Те толкова много съдружници и дялове накрая ще вземат ли и 500 лв 😂🤭.
Аз още не съм гледала епизода само сторита от него гледам.

# 472
  • София
Какво толкова ви дразни, че пътуват хората?
Мен не ме дразни, но аз съм от майките, които винаги си водят детето по почивки и екскурзии, и ми е странно оставянето му при баби, докато мама се фръцка напред-назад. Пак казвам - това е от моята камбанария!

# 473
Е, супер е, че пътуват. Аз също не бих взела малко дете навсякъде със себе си. Има случаи, когато не искаш да го правиш. Другата седмица заминаваме за Тайланд за три седмици. Е, да не съм луда да помъкна и деца, особено, ако са малки? Има време, което е само за двама, без наследници.

# 474
Децата са допълнителен разход ,по- изгодно е да са вкъщи , ако се ходи в чужбина . Пък и като ходят на градина и училище не е задължително да е ангажирана бабата изцяло . Пък може и да се подпомогне финансово.

# 475
В шоуто на Цитиридис го разказа това преди два месеца.

https://youtu.be/RDSISezH-34?si=Fs7nCfUCNOHA4az3

Ама Даниел го е закопал с тая песен 🤭🤭🤭. Право в целта как му е дошло ма ума.
Атанас къде е казвал, че е работил при Цитиридис и е обмислял снимки на Сървайвър. Това преди колко години е било? От доста време го гледам и него в офиса им.
Те толкова много съдружници и дялове накрая ще вземат ли и 500 лв 😂🤭.
Аз още не съм гледала епизода само сторита от него гледам.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 20:50 от paradigma

# 476
Бачорът нали е имал  автомонтьорски фирми, защо сега работи като чистач не мога да разбера и вместо той да вземе децата на работа, те го взели него?

# 477
  • София
И в къщата на жена си. Само на приказки е голяма работа.

# 478
  • софия
Днес видях дъртия Бачор с двете дечица да влизат в офиса в Дружба около 18.00 часа. Предполагам, че днес той е бил дежурен по прибиране от детската градина. Много са сладки и жизнерадостни. Между тези деца видимо има страхотна връзка. Дано останалите да не я развалят.

# 479
И двете деца при Даниел и той ги гледа сам. Герой човека.

Общи условия

Активация на акаунт