Всякакви въпроси за кафемашините Тема 4

• 37 533
  • 782
  •   1
Отговори
# 780
Мелачката ми е предостатъчна засега. Напазарувах я онлайн директно от завода край Венеция, в онлайн магазина предлагат някои модели Mazzer директно без никакви посредници.
А лостът на еспресо машината започна да скърца, ще трябва да разглобя механизма и да намажа малко грес за хранителната промишленост. Имам, запасил съм се.

Редакция - вече смазах механизма.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 19:51 от Stilgar

# 781
  • Los Angeles CA
Stilgar,
От колко години имаш машинката? Моята е същата и я имам от 3 години и половина. Не скърца, все още, но мислим, че трябва да и сменим гумата при цедката. Сменял ли си я и ако си я сменял от къде я купи? Аз нещо не мога да я намеря за ECM по тукашните магазини.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 20:20 от lindor

# 782
Имам я само от половин година. Може би съм правил малко повече кафета и по-често съм я чистил с препарат. Затова се е поизмила греста.
Уплътнителят на цедката на душа на главата засега е наред. Още не съм мислил откъде ще търся резервни части. Единшят от вариантите.е да се обърна към фирмата вносител - bugcoffee.com, те извършват поддръжка на еспресо машини, или пък да прегледам дайта на производителя. Или пък да се разровя в магазина за резервни части за всякакви еспресо и кафе машини - комбина бар.

Общи условия

Активация на акаунт