Отговори
# 165
А дано се осъзнае за какво я използва Ферит, защото на трите й въпроса (на дивана), той й отговори само на два.
За каква любов ми говорите, като нито са я виждали, нито се научиха да обичат, както каза Сейран.

# 166
Ама какво значи благодари на Ферит, че спаси баща й?
Баща му на Ферит, на Ферит баща му, дано стане ясно чий баща поръча убийството на Кязъм. Престъпление е това!!! Престъпление!

По света  повечето престъпления остават неразкрити и не това е темата

Какво  жертват един  за друг Сейран и Ферит : и някой да ми покаже кога Сейран е доказала някаква  обич към Ферит

Ферит рискува със съобщението до Сейран да заподозрат баща му/който не мрази/ ,само за да спаси  семеиството   на Сейран ,защото е добър и обича
Феритс риск за живора си  спаси Кязъм,защото е добър и обича
Сейран без грам съпричасност към  чувствата и болката на Ферит търси отмъщение и наказание ,защото не го обича и е зла
Сейран иска   още да наказва Орхан , на когото тя лично  унищожи семейството  с интервюто и обяви войната,защото е зла и мрази  Ферит
Сейран  иска още да разкървавява войната  занапред ,заради баща ,който мрази най-много на света, защото е зла и мрази Ферит

Байгън стана работа вече,те щото семейство на Ферит не опропастиха нейния живот.. зла,зла пу как може Сейран да е такава?????КАК МОЖЕ,НЕ Я Е СРАМ! 
Хахаха наистина понякога не трябва се спори,като се заинатиш. Аз затова те питах ти ли писа сценарият?

# 167
Честно казано и аз,ако имам тъст като Кязъм ще ми се прииска да го гръмна
Не се смейте
Да, ама от приискването до гръмването има бая работа, поради което за приискване не съдят. Simple Smile

# 168
  • Яко в Матрицата...
Аз съм за “злата” Сейран да разкаже играта на “милите и невинни” Корхан ⚔⚔⚔

Да си оправим вкуса още малко 🧿❤

# 169
Мими, много съжалявам за загубата ти, но като преплиташ личните си истории с тези на сериала, човек няма как да ти отговори подобаващо, а има какво. Днес цял ден чета невероятни неща от теб, направо се изморих.
Ами аз никого не задължавам да чете моето писане!Просто го подминавай!Съжалявам,че споделих за моята загуба!Не го исках!Просто така се получи!Най-вече не съм целяла някакво "съжаление"!Между другото,когато гледах 33-ти епизод,все още си бях майката на две живи и здрави деца и не можех да оправдая  Гюлгюн,която не обърна внимание на страдащия Ферит!Но ако сега се излъчва този епизод сигурно ще го пропусна!Просто споделям моето си мнение!Радвам се,че не всеки е съгласен с него!

# 170
Скрит текст:
Баща му на Ферит, на Ферит баща му, дано стане ясно чий баща поръча убийството на Кязъм. Престъпление е това!!! Престъпление!

Какво  жертват един  за друг Сейран и Ферит : и някой да ми покаже кога Сейран е доказала някаква  обич към Ферит

Ферит рискува със съобщението до Сейран да заподозрат баща му/който не мрази/ ,само за да спаси  семеиството   на Сейран ,защото е добър и обича
Сейран без грам съпричасност към  чувствата и болката на Ферит търси отмъщение и наказание ,защото не го обича и е зла
Сейран иска   още да наказва Орхан , на когото тя лично  унищожи семейството  с интервюто и обяви войната,защото е зла и мрази  Ферит
Сейран  иска още да разкървавява войната  занапред ,заради баща ,който мрази най-много на света, защото е зла и мрази Ферит

Aз мисля, че Сейран мрази повече Ферит в сравнение с баща си. Виж как сега ще накаже Орхан, нарани Ферит и ще разкървави войната, май обича баща си, а не го мрази въобще.

# 171
Препоръка, гледайте поне по три пъти всеки епизод.
Безстрашния умира един път, а страхливия хиляди пъти.

# 172
Скрит текст:

Aз мисля, че Сейран мрази повече Ферит в сравнение с баща си. Виж как сега ще накаже Орхан, нарани Ферит и ще разкървави войната, май обича баща си, а не го мрази въобще.

JoyJoyJoy

# 173
Тц, тя и баща си не обича, просто го прави от злоба към всички.

# 174
Само аз ли си мисля ,че Сейран не мрази Ферит,дори напротив. Просто гнева надделява в тях и са импулсивни. В момента са на два фронта един срещу друг. Тя дори не иска да отмъщава,ако питате нея,ако не я закачат Корхан,не мисля че щеше да се стигне до тук

# 175
  • Яко в Матрицата...

# 176
Е как няма да се гневят, пак на Феро се падна да оправя кашата с още по-голяма, а другата негодува, че са я оглеждали преди да я продадат...и златна клетка не иска, и пари не иска, ама те друго не й и дадоха. Joy

# 177
Мими,продължи да споделяш,моля те
Постовете ти са пълни с истини и призовават към размисъл
Някой само си пишат,че много се изморяват като четат и предпочитат мисълта им да се лее фроволно,без да се стараят да мислят
Освен това, сега пиша на Еви/,в темата няма наложени титулярки,които да четем как си пригласят
Харесват Сейран-супер
Не харесват Ферит-Ейвала
Но,не давайте моля заповеди кой какво да пише тук
Като не одобявате,просто прескачайте постове
Няма нужда да си броим интелигенщината,или остроумията

# 178
Момичета,епизода още не е излъчен!Не знаем какво са измислили или променили сценаристите в сценария,даже не знаем и какъв е бил първоначалния сценарий и спорим забравяйки добрия тон и уважението на различните мнения!Нека не се изнервяме предварително!В крайна сметка ние всички искаме най-сетне да  съберат Сейфер и всички "лоши" да си получат заслуженото.Искаме да видим силни и единни Сейфер!След като сценаристите са решили да не ни го дадат ще си теглят последствията!Няма нужда ние да се засягаме един друг и да оставаме с "горчивина" в съзнанието си!

# 179

Трудно  може някой да очаква само  приятелство след разговорите, които Ферит води с Нерва

В кафенетоТой обяснява напускането си от дивана на Нерва:
Ферит „Не ми се искаше в този момент. ,защото ти може всеки да поканиш така.Аз не съм всеки
             Ако нещо се случва , ще  е само, когато аз искам и както аз  искам.”
Невра :Колкото и да си голям,аз съм по -голям размер/ниво/,а ти трябва да се задоволиш с жени с
             по-малки дори от теб  размери
 Ферит: „Аз предпочитам свободния  стил, и искам да  нося теб .. Искам да видя как ме
              гледаш. Отпусни се по течението  Мисля, че ще си  подхождаме много. Тези размери  свободни, широки,
               удобни,  убеден съм , че ще ми стоят много добре.
В колата: след неговата шега ,че  и  с нея си е тръгнал от нощен бар,но тя е по-специална
Невра:Внимавай  с дистанцията за да не  видиш и другото ми лице
Ферит :Искам да видя всичките ти лица отгоре, отдолу, отстрани, прави.Да видя  всичко, което си ти
Цитат
Държание на типичен чапкънин тръгнал на "лов".
 Многократно в първи сезон беше казано, че Ферит не харесва лесни жени.
 Лесните, "широки и удобни" не го привличат за нещо дълготрайно.
 Колкото до свалката - просто си почесва егото. Има нужда да си "вдигне акциите". Има мъже, които могат да кажат много подобни неща, че и по-"откровени" и въпреки това никога да не прекрачат границата. Забавно е! Особено реакцията на жени с ограничено мислене, които приемат всичко чуто за "чиста монета"
Народът го е казал:" Куче което лае, не хапе!"

Сега чапкънин ли е или  мъж ,който не прекрачва границите?
Невра е доказано най-недостъпната и непревземаема  жена  в Истанбул според проучванията на Аби
Целта на двамата е да накарат другия  да се влюби наистина ,а не  недостъпни сексуално
Истинската причина да си тръгне първия път Ферит е точно тази ,която каза на Невра
Чапкънина е точно мъж ,който това ,че обича една жена не му пречи да обича и друга
Това ,че даваха кадри на Сейро  е само  за Фандома ,да се надяват ,че не е чапкънин

Общи условия

Активация на акаунт