Отговори
# 150
  • Дубай
Гледам, че страстите са се нажежили отново Stuck Out Tongue Winking Eye

какво си имаме тук, нищоневиждани Сейфер.

# 151
Тя трудната затова е зяпала така на дивана. Чакала е такава целувка Smirk

# 152
  • София

Точно JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 153
mimi 65 за някой, който само гледа откъси и чете мнения в темата, достатъчно дългият ти разбор на серията ще прозвучи достоверно и убедително....Но тук има и такива, които слушаме онлайн, гледаме в оригинал или със субтитри/макар и на руски/и от позицията на годините и житейския си опит не ни пречи да заемем позиция различна от това да "заклеймим" само Сейран или само Ферит!
Това, че сценаристите изграждат непоследователно образи, а актьорите и режисьорът /с доза субективизъм/ ни ги представят стараейки се да поддържат интереса към сюжетната линия, не значи че е правилното. И ако се стига
до "оплюване" образа на Сейран в тази серия, то това е следствие от събитията с афиширането на Пело при сватбата на Суна, тичането и сълзите на Ферит след това, та стигнем до интервюто и последвалият ответен удар с документите за развода и журналистите.
Не искам да прозвуча като "върла" феминистка, но като човек, преминал през подобни преживявания ще кажа само, че болката е неописуема....и не с дни...с години не отшумява....Дори тогава, когато разумът е претопил егото, емоцията е преминала от смирение в безразличие и водена от интуицията, търсиш най-верния път за да продължиш напред...
И ако Сейран е близка до женската ми същност, то Ферит ми е слабост/и не само, че съм мъжка майка Wink/ Защото какъвто и ген да носи, дълбоко в себе си е добър човек, с красиво сърце!  В него се влюби Сейран, заради него се върна в Антеп, за това се съгласи на втората сватба. И ако онази малоумна сценаристка беше прочела написаното от Гюнгер в 1-ви сезон, нещата трябваше да изглеждат съвсем по друг начин!
Много често забравяме, че голяма част от това което ние виждаме, героите дори не предполагат че съществува.
Хайде да тръгнем от там - как се държа Ферит в къщата на Невра...защо си тръгна.поведението му в колата на път за МОЛ-а, а и последната сцена / с проронените сълзи - игра или действителност/ и тази целувка, която остави вратичка към бъдещите събития. Това повлия на нас, но как Сейран беше засегната от случващото се, виждайки само двойка, седнали на обяд в разговор, който дори не разбра за какво е? И ако не беше истерията на Пело, така и щеше да си остане с насълзените от болка очи.
И двамата си приличат много  - емоционални, експанзивни, не умеещи да водят диалог... Различен е само начина на живот, в който тези качества са формирани.
Ето защо не приемам крайни мнения, но пък всеки има право да изложи тезите си - нали форумът е за това!
Извинявам се за "чаршафа", ама доста ми се насъбра.....защото подминавам с безразличие разни безумици, но когато се появи нещо по-смислено ме засърбяват пръстите Grinning
Както се очертава, до петък страстите ще продължават да се нагнетяват, в унисон със скандалите на двамцата в изтеклите кадри на снимачната площадка!

Но пък има за какво да мечтаем.....

Не оставай с убеждението,че гледам само откъси или картинки и чета само мненията!Напротив!Първо гледам в оригинал,без превод!Второ гледам и онлайн с руската озвучка на Събина!Трето,изчаквам да излезе с руско субтитри и тогава си правя изводите,като междувременно чета мненията тук и по-други форуми,както и мненията в Инстаграм!Единствено не гледам в Тик-ток,защото съм се регистрирала там много отдавна и не си спомням нищо за пароли и тям подобни.Дори не успях да си направя и нова регистрация,но нейсе,ще го преживея!От поста ти разбирам,че сме почти на едно мнение!Разликата само е в епизодите!Мнението ми може и да е "крайно",но само за този епизод.Да,всеки от нас е преживял едни и същи ситуации,но по различен начин и всеки гледа на нещата от собствената си "камбанария"!Едва ли,някой от нас не е събирал "парчетата" от разбилата се "голяма и единствена" любов!Но всяка любов е различна!Аз говоря за любовта,която една майка,загубила детето си,се "събира" и пренебрегва другото си дете за да отвори сърцето си към "момичето",заради което едва не загуби и него!Това е много трудно,повярвай,почти невъзможно!Та тая майка не заслужаваше такова "злобно" отношение!Аз също събирам "парчета" от загубата на детето си,но сърцето ми е отворено единствено към "парченцето"останало ми от нея,моя внук и другото ми дете!А тази любов,към децата,е непреходна и не може да се сравнява с никоя друга любов!"Парчетата" от нея са "несъбираеми" и продължаваш напред ей така,по инерция!В този епизод Сейран не беше справедлива нито към Гюлгюн,нито към Кязъм,нито към Пелин,нито към хората от заведението!Много повърхностно поведение и натресоха сценаристите този път и затова си мисля,че е за да "избелят" малко образа на Ферит заради "изцепките" му с Невра!Изобщо епизода беше като "малка сапунка!"Особено събирането на четирите персонажа на едно място и развилите се там събития!Повърхностно,очаквано и нелогично!

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 16:12 от mimi 65

# 154
Ще ги изям нашите СейФер

# 155
Скрит текст:
много лоши спойлери чета, Ферит ще отиде да изпрати баща си на пристанището,в същото време Сейран ще се появи с полицията и ще отведат Орхан. Това означава,че войната продължава с пълна сила. Представям си Ферит после как ще я ругае . Защо така негативно правят сценария,не мога да си обясня. Феновете искат СейФер или греша? Явно по това си падат съседите.

Скрит текст:
Така Сейран  благодари на Ферит ,за това ,че спаси нейния  баща  ,като унищожи неговия
Малко хора на света могат да са толкова зависливи ,зли и отмъстителни.
Надявам се сценария да доразвие  и покаже  истинската същност на Сейран  и причините /защото няма и 1% обич/ за опитите и да подчини Ферит

Наистина не мога да повярвам как може да кажеш на някого че е злобен, защото е решил да помогне на полицията да залови един престъпник. Какво като Ферит е спасил Кязъм, той се опита да помогне на един престъпник да напусне страната, ако Ферит не беше помогнал на Орхан да избяга, Сейран щеше да му бъде благодарна че е спасил баща ѝ.

# 156
# 157
Мими, много съжалявам за загубата ти, но като преплиташ личните си истории с тези на сериала, човек няма как да ти отговори подобаващо, а има какво. Днес цял ден чета невероятни неща от теб, направо се изморих.

# 158
  • Яко в Матрицата...

🤍🧿🧿🧿

# 159

ОТ фейса:Татко кога ще им кажеш, че съм ти дъщеря?

# 160

Точно JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Аз пък наистина си мисля, че изобщо не е лесна. Забавлява се и отиграва момента. Не вярва на нито една негова дума, но накрая Феро я надигра😉.
Ако накарат тази мацка да се влюби във Ферит, ще призная сценаристите за пълни тъпанари. Надявам се на нещо по-изтънчено, не втора Пело.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 17:10 от асена

# 161
  • Яко в Матрицата...
Асена, и аз така искам - нещо различно. Невра може да бъде много добър образ, стига да не я влюбят наистина във Ферит.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 16:27 от Reni 🧿

# 162
Искате, ама няма. Жената вече се влюби в нашия плеймекър Grinning
Признах го Феро в последната сцена в колата, изигра го блестящо Smiling Imp

# 163
Ама какво значи благодари на Ферит, че спаси баща й?
Баща му на Ферит, на Ферит баща му, дано стане ясно чий баща поръча убийството на Кязъм. Престъпление е това!!! Престъпление!

По света  повечето престъпления остават неразкрити и не това е темата

Какво  жертват един  за друг Сейран и Ферит : и някой да ми покаже кога Сейран е доказала някаква  обич към Ферит

Ферит рискува със съобщението до Сейран да заподозрат баща му/който не мрази/ ,само за да спаси  семеиството   на Сейран ,защото е добър и обича
Феритс риск за живора си  спаси Кязъм,защото е добър и обича
Сейран без грам съпричасност към  чувствата и болката на Ферит търси отмъщение и наказание ,защото не го обича и е зла
Сейран иска   още да наказва Орхан , на когото тя лично  унищожи семейството  с интервюто и обяви войната,защото е зла и мрази  Ферит
Сейран  иска още да разкървавява войната  занапред ,заради баща ,който мрази най-много на света, защото е зла и мрази Ферит

# 164
Рокси успех в новата работа Дано да слушат децата

Общи условия

Активация на акаунт