Отговори
# 135
Ама какво значи благодари на Ферит, че спаси баща й?
Баща му на Ферит, на Ферит баща му, дано стане ясно чий баща поръча убийството на Кязъм. Престъпление е това!!! Престъпление!
Абсолютно вярно!Това си е престъпление,но не беше ли престъпление продажбата както на Сейран,така и на Суна на Сафетови,от което се роди по-голямото престъпление,застрелването на Ферит!Колко си получи заслуженото Тарък само можем да гадаем,не ни се показа,но Кязъм съвсем нищо не получи за престъпленията си!Продължи да ги продава!Съгласна съм както Орхан,така и Кязъм да получат заслуженото!Най-после единия си го получи,макар и по-много жесток начин,нали казваме понякога "за мъртвия-добро или нищо!"За Кязъм ще е просто "нищо"!Орхан също ще си го получи!Но кога и как ще си го получат главните "виновници",Халис,Ифакат,Пелин!И мисля,че на сценаристите ако все още им пука за сериала,ще направят така,че Шахмуз да предаде Орхан.Логично погледнато той има и възможностите,средствата и мотивите за да го направи.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 15:15 от mimi 65

# 136
Е .. нормално да натика баща му е затвора , където му е мястото.Това е поръчка на убийство , а не завист!
Много изкривено мислене..

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 21:55 от Marbellaa

# 137
Съд за поръчителя...

# 138
mimi 65, ние не видяхме как Тарък си плаща за прострелването, но ни казаха, че е в затвора.
За Кязъм и това, което прави с дъщерите си, това е друг вид престъпление. И той в момента си плаща за него.

С оглед характера му, не бих се учудила като се освести, да поиска от Корхановата фирма, че да спаси Орхан от затвор.

Скрит текст:

# 139
Сташа, вярваш ли Халис да даде от фирмата нещо заради Орхан Grinning

# 140
Знам ли какво ще им дойде на акъла на сценаристите, Еве Grinning Видяхме го как омекна, заради Нюкет. Пък той и да не даде, не пречи Кязъм да иска.

# 141
  • Яко в Матрицата...
Лошото е, че и Феро ще е в затвора, като помагащ на престъпник да се укрие.

# 142
mimi 65, ние не видяхме как Тарък си плаща за прострелването, но ни казаха, че е в затвора.
За Кязъм и това, което прави с дъщерите си, това е друг вид престъпление. И той в момента си плаща за него.

С оглед характера му, не бих се учудила като се освести, да поиска от Корхановата фирма, че да спаси Орхан от затвор.

Скрит текст:

Абсолютно на едно мнение сме!Аз,обаче искам да има възмездие,най-сетне,не само за "пешките",но и за "кукловодите"!

# 143
Ама сега и лайковете ли ще си броим? Joy

Аniksi Hands Plus1
Само тези ,които ни отърват 😇

# 144
Те младите поне ще ги научат. Орхан призна, че Ферит го е задминал-"Къде си сега, какво правиш"? Гюлгюн си призна, че угаждайки на сина си е съсипала живота на едно момиче.
Пък нека Сейран да плаче и отмъщава за баща си, а Ферит да влиза в затвора вместо неговия.

# 145
  • Бургас

Чакаме си нова порция интриги....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 146
Честно казано и аз,ако имам тъст като Кязъм ще ми се прииска да го гръмна
Не се смейте

# 147
  • София
Гледам, че страстите са се нажежили отново Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
  • Яко в Матрицата...
Гледам, че страстите са се нажежили отново Stuck Out Tongue Winking Eye

Я да ги повторя, че са много секси 😜🧿🧿🧿

# 149
Ееехх Grinning seungri само информация Ако си наблюдавала достатъчно дълго (а не си) Мерт,  може само да видиш сцената с Нивея в къщата и Сори , ама тук Ферит почти нямаше JoyJoy  

На професионален език се казва :Excellent Grinning
Диалозите между Невра и Ферит  в новия епизод са много и дават всички  отговори.
Почти съм сигурна ,че   Сайфер ще ги заболи ,ако изобщо гледат с добър превод
Ферит обяснява на Невра ,защо си е тръгнал  и колко я желае   по-няколко различни начини.
Получава им се химията и вероятно ще има протести Smiling Imp
Изгледах няколко пъти сцените с Ферит и Невра. Още вечерта след случката между тях, той каза, че ще ѝ даде урок. Това и направи, но ми се струва, че Невра е наясно с играта му и също играе с него. Имаше два момента, в които Ферит показа истинското си лице: краят на песента в колата и срещата с Пело. Интересното е, че Невра забеляза тези моменти, затова реши, че и в последната сцена Ферит е искрен. Да, двамата са еднакви и играят игра, но мисля че Ферит води с 1:0. Очаквам провокации от Невра. Това най-вероятно ще доведе до приятелство, но нищо повече. Аз така виждам нещата.

Трудно  може някой да очаква само  приятелство след разговорите, които Ферит води с Нерва

В кафенетоТой обяснява напускането си от дивана на Нерва:
Ферит „Не ми се искаше в този момент. ,защото ти може всеки да поканиш така.Аз не съм всеки
             Ако нещо се случва , ще  е само, когато аз искам и както аз  искам.”
Невра :Колкото и да си голям,аз съм по -голям размер/ниво/,а ти трябва да се задоволиш с жени с
             по-малки дори от теб  размери
 Ферит: „Аз предпочитам свободния  стил, и искам да  нося теб .. Искам да видя как ме
              гледаш. Отпусни се по течението  Мисля, че ще си  подхождаме много. Тези размери  свободни, широки,
               удобни,  убеден съм , че ще ми стоят много добре.
В колата: след неговата шега ,че  и  с нея си е тръгнал от нощен бар,но тя е по-специална
Невра:Внимавай  с дистанцията за да не  видиш и другото ми лице
Ферит :Искам да видя всичките ти лица отгоре, отдолу, отстрани, прави.Да видя  всичко, което си ти

Държание на типичен чапкънин тръгнал на "лов". Многократно в първи сезон беше казано, че Ферит не харесва лесни жени. Лесните, "широки и удобни" не го привличат за нещо дълготрайно. Колкото до свалката - просто си почесва егото. Има нужда да си "вдигне акциите". Има мъже, които могат да кажат много подобни неща, че и по-"откровени" и въпреки това никога да не прекрачат границата. Забавно е! Особено реакцията на жени с ограничено мислене, които приемат всичко чуто за "чиста монета"
Народът го е казал:" Куче което лае, не хапе!"

Общи условия

Активация на акаунт