Отговори
# 255
  • Бургас
Фрагманът - екшън. Сигурно се състезават с Безмилостния. Целта - второто място.  Grinning
Само журналисти нямааа...
Аааа....я хвърли едно око на техния фраг Joy Направо сме с няколко гърди напред! Всичко си имаме: мутри, мутреси, долари, като вестници, драми....само Пело я няма...как така?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
  • София
Скрит текст:
Цитат
Ферит тия пари дето ще  иска от Невра после как ще и и връща направо не знам
В натура- кекс, брак, дете.
Да не говорим, че Невра и гаранцията му може да плати.

Така прави "елита" Smile
Не съм от елита, налучквам. Предполагам скоро ще има разяснение от първа ръка за невежите като мен. Smiley

Скрит текст:
Фрагманът - екшън. Сигурно се състезават с Безмилостния. Целта - второто място.  Grinning
Аааа....я хвърли едно око на техния фраг Joy Направо сме с няколко гърди напред! Всичко си имаме: мутри, мутреси, долари, като вестници, драми....
само Пело я няма...как така?Stuck Out Tongue Winking Eye
Ражда наследника. Чапкън номер n поред.

# 257
Добър вечер
 Признавам се минах по диагонал постовете То Нивеята я няма в сериала толкова , колкото тук Grinning Интересно ми е защо толкова труд и емоция се влага в сериал , които вече загуби и художествената си стойност Всичко си е само за пари Изкъсо се следи и се пишат сцени само за Тотал На тази група се харесват точно сцени със скубане на коси , любовноици безкрай , извън брачни деца и т.н. АВ групата все още се надява на психо-драмата на СейФер и драмата около Ферит , защото краят му е близо Ето захарта се появи от преди 47 епизода Очаквам да използват трикове тук за рейтинг
Къде остана историята например за богатството на Корхан , че сега и пари нямат Да оставим тайните сметки на Орхан , ами тя Ифакат да продаде 2 бижута е готова сумата Къде е чантата с пари от Фуат и т.н. Накрая стигнахме до Сейран ага и жиголо Ферит Grinning Нелепо е
  Ако не беше Мерт да държи тези глупости и Афра да прави най-големия ПР на сериала отдавна рейтинга щеше да е 3%

# 258
Аааа....я хвърли едно око на техния фраг Joy Направо сме с няколко гърди напред! Всичко си имаме: мутри, мутреси, долари, като вестници, драми....само Пело я няма...как така?Stuck Out Tongue Winking Eye
Аааа,няма да я пропуснат!Сигурно от тоя стрес и тревога за бащата на детето си ще преживее нервен срив и Пърлчето ще я доведе в болницата да ражда преждевременно!Ето,удобен начин за отърване от нея!

# 259
За парите, става въпрос, че не ги държат в касата (у дома) толкова много в брой.

# 260
Еве, "вакуум аблата"..Ххахахахах!
Направо ме заболя коремът от смях
Изпушихме и ние като Сейран
Станахме нападателни
Шегата настрана,но съм станала доста нервна и ме е налегнало тягостно настроение
Ще трябва да си върна пак настройките
Животът може да е чудо,момичета!!Ю-ху-уууу!

# 261
Сейран ще следи Невра...
Каза на някой да и докладва всичко за нея..
Току виж разбере пак някоя тайна нашата Сейрош 😄
Ферит няма да го коментирам, защото тъпак е твърде мило за него..
Чудя се дали да продължавам да гледам или да се правя че нищо не е станало и че сценария е окей 😄

Скрит текст:

Днес са снимали сцената в затвора..
Били са Мерт,Афра и Емре на снимачната площадка

# 262
За парите, става въпрос, че не ги държат в касата (у дома) толкова много в брой.

А Нивея ги държи в задния си джоб Grinning
Ако са там , значи са незаконни и Ферит е фриии форевър JoyJoy

# 263
Еве, "вакуум аблата"..Ххахахахах!
Направо ме заболя коремът от смях
Изпушихме и ние като Сейран
Станахме нападателни
Шегата настрана,но съм станала доста нервна и ме е налегнало тягостно настроение
Ще трябва да си върна пак настройките
Животът може да е чудо,момичета!!Ю-ху-уууу!

VAL ,  "Животът е прекрасен и изобщо не ме интересува, че не е вярно."

# 264

А Нивея ги държи в задния си джоб Grinning
Ако са там , значи са незаконни и Ферит е фриии форевър JoyJoy

Въображение ли нямаш?
Пиша ти какво казва Ифакат във фрага.

# 265
Направо ги съсипаха нашите Сейферчета CryHeart Eyes
https://vm.tiktok.com/ZGeMGTUL3/

# 266
Въображение ли нямаш?
Пиша ти какво казва Ифакат във фрага.

Моля ?? 
Нека мислим преди да пишем

# 267
Все едно сме в приказния свят на Оз,както вика Онур от Гадар фокус бокус,хахаха нашия сериал наистина е тотал щета откъм сценарий. Някой ме попита откъде четох че Кязъм ще напусне заради сценарият,писали са го под коментарите на фрага в инст. Но трябва да превъртите много коментарите.

# 268
Съсипаха хубавия сериал. Язък.
А беше толкова хубаво. С носталгия минавам на бтв стори.
За тона и споровете в темата, не знам какво да кажа. Съсипаха хубавата тема. Жалко.

# 269
Момичета, човек да не ходи на работа, не мога да ви смогна на постовете Joy. Не вярвам Дирен да иска да напусне, то през няколко дни пишат за напускащи актьори Joy
Четох, че Сейро щяла да поздрави Ферит за новата любима.  И тя една любима Animal Horse.
Пак ще има скандали, то явно Гюнгер само това знае да пише Grinning Но каквото и да ни сервират ще се гледа, няма начин Kissing Heart. Все още се надявам да оправят всички каши, но ще видим как и кога.

Общи условия

Активация на акаунт