Отговори
# 240
Сега ако арвстуват Ферит дори и за един епизод, интересно Кая ли ще е ред да се развихря. Сигурно и Абидин ще задържат, Суна и тя ще трепери, хем за Абидин, хем сигурно и за Кая ако реши нещо да дава газ. 😆

Суна първо ще трепери , да не я изгонят от имението. Убедена съм , че затова се нахвърля на Сейран. После може и да помисли за Кая , защото той и е билета за  там. Аби  май е последна дупка на кавала.

А толкова много я харесвах в един момент.

# 241
Kami_JАз се възмущавам от всякакви юмруци,дори и от детски!Ами точно,"елита" е в имението и май доста е повлиял на "селянките"!На "село" се държаха по съвсем друг начин!Ами като искат да "изпускат пара",да ходят в спортната зала!Болницата съвсем не е място за "изпускане на пара"!

# 242
Привет момичета Heart
Трейлъра е пълен със събития  а, петъчния епизод  ще е интересен дано и да събере достатъчен рейтин ,чеееее Шербета е все първенец  ,а  Чачковия сериал   май ще ни задиша във врата.
Мерси за превода ,а на Рени мерси за превода на думите на Халис  Flowers Rose   Flowers Rose
Ще стане мазало в петък.Тоя Орхан като е толкова ербап и знае да поръчва убийства после защо няма смелост да си  понесе последствията от изборите които прави.В епизода в петък ревейки каза на Ферит ,че го обичал и сега за пореден път ще докаже колко точно го обича като сигурно го остави да поеме  вината му за убийството на Кязъм.  Angry
Ферит тия пари дето ще  иска от Невра после как ще и ги връща направо не знам  Thinking.Май май и да иска и да не иска ще трябва да продължи да я ухажва и сега вече напъните му ще трябва да са наистина мноооого искрени  и каката като иска да се целуват   или по-скоро като иска да му изяде лицето ще трябва да мижа и да трайка щото това са си бая пари и те не се дават само за една усмивка.
Сейран напълно я подкрепям ако иска да изпрати Орхан в затвора ,еми там  му е мястото .Кат поръчва убийства да си носи после и отговорността ,а и от къв зор Ферит да му поема вината .
А деде Халис па и той  щял бил да накаже виновника .да бе да Както наказа и другите виновни и Орхан така ще накаже.Деде само на Сейран не  може да прости и то защото тя не му легна в краката и не го гледа с  влажен поглед ,а стои  достойно на краката си и му казва истините които са болезнени .
Сейранчето иначе миличката хем не ще Ферит хем и не го дава на друга .Тая мутра дето вървеше след нея  дето и заповяда да следи Невра сигурно е от животните на Шехмуз ,неговите всичките са с вид на трикрилни гардероби и с безизразни лица.
И във всичката суматоха и екшън само Нюкет е доволна и се хили  .Тоя Шехмус с какъв акъл я иска за жена не знам Simple Smile

Ферит от сега го жаля ако влезе в пандиза какво ще прави.Ще си използва чара да очарова  бъдещите си ухажори.Оооф да не дава  Господ да се случва такова нещо  Hands Pray

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 20:00 от Eny87

# 243
Сега чета че Кязъм/Дирен искал да напуска сериала заради лошия сценарий
По тази логика да не повлече крак.

# 244
Kami_JАз се възмущавам от всякакви юмруци,дори и от детски!Ами точно,"елита" е в имението и май доста е повлиял на "селянките"!На "село" се държаха по съвсем друг начин!Ами като искат да "изпускат пара",да ходят в спортната зала!Болницата съвсем не е място за "изпускане на пара"!

Е , никой не е съвършен. Когато Феро раздава юмруци наляво и надясно , никой не го обвинява. Сега защо ?

# 245
Охх Феро милия ще се наложи да си легне с новата кака по-скоро, отколкото е планирал. Явно няма да се чака да му дойде кефа Grinning
Сейран и Суна разиграват сценки за пред Ифакат, очевидно е и от първия фраг.
В болницата освен хората на Шехмуз, са и хората на Кязъм от Антеп, водени от Оккеш. Пари може да нямат, но сигурно имат нещо в гърдите, щом са там. За разлика от Корханови, които напълниха гащите.
За Сейро и следенето на вакуум аблата. Не вярвам да я следят заради ревността на Сейран. Може би се е досетила, че тя ще помага на Феро за Орхи.

Вал, благодаря, че си ме споменала в два еднакви поста, но нямам намерение да отговарям на човек, който си е признал, че се дразни с хората тук.

# 246
Чакай да ги пусна пак колегите, да не забравяме защо сме тук 😍
Гледам, че страстите са се нажежили отново Stuck Out Tongue Winking Eye

# 247
Привет момичета Heart
Трейлъра е пълен със събития  а, петъчния епизод  ще е интересен дано и да събере достатъчен рейтин ,чеееее Шербета е все първенец  ,а  Чачковия сериал   май ще ни задиша във врата.
Мерси за превода ,а на Рени мерси за превода на думите на Халис  Flowers Rose   Flowers Rose
Ще стане мазало в петък.Тоя Орхан като е толкова ербап и знае да поръчва убийства после защо не еи толкова ербап ,за да си понесе последствията от изборите които прави.В епизода в петък ревейки каза на Ферит ,че о обичал и сеа за пореден път ще докаже колко точно о обича като сигурно о остави да поеме  вината му за убийството на Кязъм.  Angry
Ферит тия пари дето ще  иска от Невра после как ще и и връща направо не знам  Thinking.Май май и да иска и да не иска ще трябва да шродължи да я ухажва и сега вече напъните му ще трябва да са наистина мноооого искрени  и каката като иска да се целуват   или по-скоро като иска да му изяде лицето ще трябва да мижа и да трайка щото това са си бая пари и те не се дават само за една усмивка.
Сейран напълно я подкрепям ако иска да изпрати Орхан в затвора ,еми там с му е мястото .Кат поръчва убийства да си носи после и отговорността ,а и от къв зор Ферит да му поема вината .
А деде Халис па и той  щял бил да накаже виновника .да бе да Както наказа и другите виновни и Орхан така ще накаже.Деде само на Сейран не  може да прости и то защото тя не му легна в краката и не го гледа с  влажен поглед ,а стои  достойно на краката си и му казва истините които са болезнени .
Сейранчето иначе миличката хем не ще Ферит хем и не го дава на друга .Тоя мутра дето вървеше след нея  дето и заповяда да следи Невра сигурно е от животните на Шехмуз ,неовите всичките са с вид на етирикрилни аредероби и с безизразни лица.
И във всичкката суматоха и екшън само Нюкет е доволна и се хили  .Тоя Шехмус с какъв акъл я иска за жена не нам Simple Smile

Ферит от сега го жаля ако влезе в пандиза какво ще прави.Ще си използва чара да очарова  бъдещите си ухажори.Оооф да не дава  Господ да се случва такова нещо  Hands Pray

Винаги с такова удоволствие чета постовете ти!Толкова много позитивизъм!Смея се с глас!Благодаря ти,че внасяш толкова позитивни емоции!

# 248
Фрагманът - екшън. Сигурно се състезават с Безмилостния. Целта - второто място.  Grinning
Само журналисти нямааа...

# 249
Ени, искрено ме разсмя, първо- така да описваш Фери, като мъжка...после мутрите.
"Втората" Нюню, лошата, най-ми е сладка от всички кукота и много добре го играе, но не се присмивам, че и тя е болна.

# 250
Този артист , който играе Казъм , ако наистина иска да се откаже, значи сценария е тотал щета. Като се има впредвид,  че съм го гледала да играе сериен убиец и то перфектно в "Три куруша"

# 251
  • София
Цитат
Ферит тия пари дето ще  иска от Невра после как ще и и връща направо не знам
В натура- кекс, брак, дете.
Да не говорим, че Невра и гаранцията му може да плати.

# 252
Фрагманът - екшън. Сигурно се състезават с Безмилостния. Целта - второто място.  Grinning
Само журналисти нямааа...
Май,май натам отиват нещата!

# 253
да видим коя ще му ходи на свиждане на Ферит,ако влезе в затвора
Еве и аз те обичам
Хич нямах предвид теб
Ние си се знаем от първата страница на тази тема и,както казах-дръгнем си се:yum:

# 254
Цитат
Ферит тия пари дето ще  иска от Невра после как ще и и връща направо не знам
В натура- кекс, брак, дете.
Да не говорим, че Невра и гаранцията му може да плати.

Така прави "елита" Smile

Вал, извинявай, объркала съм се, но понеже си се обърнала към мен в постовете си, реших че съм аз Ill

Общи условия

Активация на акаунт