Отговори
# 390
Хахаха това не е романтична драма ми екшън трилър вече ,кой кого ще отвлича,ще спасява. Бременност по 12 месеца. Чудо

# 391
  • София
Тази снимка със столчетата е много хубава Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Мерт Simple Smile

# 392
Аз пък съм доволна от идването на Сертер и въпросното евентуално отвличане. Поне ще започне да се разплита въпроса със слонската бременност Kissing Heart или поне така се надявам.
С нетърпение чакам да видя тъпата физиономия на Ферит Grin и да чуя какво ще каже, защото видиш ли тя Пело не е виждала друг освен него Joy

# 393
Най-накрая вечната бременност ще свърши, Сертер ще направи един тест и готово. Измъчи се това момиче😁

# 394
При това и Сейран заедно с Пъръл и Ферит отива да спасява рибка..
Е нали си поговориха в кафето дружки са вече Smirk

# 395
# 396
Представям си какво облекчение е за актьорите , да се разплете тая дъъллгааа бременност и нескопосан сценарии.

# 397
Онур трябва да им плаща двойно, че снимат на този студ.....

# 398
Аз пък съм доволна от идването на Сертер и въпросното евентуално отвличане. Поне ще започне да се разплита въпроса със слонската бременност Kissing Heart или поне така се надявам.
С нетърпение чакам да видя тъпата физиономия на Ферит Grin и да чуя какво ще каже, защото видиш ли тя Пело не е виждала друг освен него Joy
Пък може и да му светне червена лампичка,че и Сейран може освен него "да не вижда" друг.

# 399
🤣🤣🤣

Скрит текст:

# 400
Ама много ми харесват спойлерчетата от днес. Sunglasses Това ще видим в 56 еп чак, нали ?

# 401
Коя беше Пъръл че не се сещам ?

Братовчедката на бременната.

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Метресата на Кая

# 402
56-57 ep сигурно

Аз тъй и не разбрах въпросната Пърл за какво ни е Къща няма , за придворна дама на рибата ли служи  ?После и измислиха Кая. Но пък и пропускам сцените с нея Grinning
Най-логично е бебето да е на Сертер Имат сцени  двамата , ще ги съживят набързо Сертер  все пак  e от мафията , а сега нали сме в екшън периода  на Yali capkini Ферит грабна пистолета , разкрива акции за убийства , милиони долари хвърчат от всички посоки , полиция , затвор Joy

# 403
Цитат
С нетърпение чакам да видя тъпата физиономия на Ферит Grin и да чуя какво ще каже, защото видиш ли тя Пело не е виждала друг освен него J
А физиономията на Халис каква ли ще да е ?

# 404
Ферит със сигурност няма да повярва на Сертер 😂😂😂
Защото за него Пельо е света вода ненапита...
А Сейран видиш ли ти играе по масите...

Общи условия

Активация на акаунт