Отговори
# 375
Скрит текст:
Juliya, Вие пък много ги разбирате нещата, че няма и смисъл да ги обяснявате. Ами недейте тогава!

Аз вашите постове не ги чета, затова и не ги разбирам.
А не ги чета, защото са много дълги и обстоятелствени. Може и затова да не са разбрани!

Нинка, не ме четеш? Никакъв проблем Hands V
Но имай предвид, че докато коментираш мои изказвания, винаги ще подозирам, че все пак го правиш.

С нисък рейтинг, с висок рейтинг, никога не съм вярвала, че това дете е от Ферит и никога няма да повярвам. 😂

И аз не вярвам, ама и не вярвам да е от Сертер Smirk
Там нямаше и намек за нещо по- така.

# 376
Скрит текст:
Juliya, Вие пък много ги разбирате нещата, че няма и смисъл да ги обяснявате. Ами недейте тогава!

Аз вашите постове не ги чета, затова и не ги разбирам.
А не ги чета, защото са много дълги и обстоятелствени. Може и затова да не са разбрани!

Нинка, не ме четеш? Никакъв проблем Hands V
Но имай предвид, че докато коментираш мои изказвания, винаги ще подозирам, че все пак го правиш.

С нисък рейтинг, с висок рейтинг, никога не съм вярвала, че това дете е от Ферит и никога няма да повярвам. 😂

И аз не вярвам, ама и не вярвам да е от Сертер Smirk
Там нямаше и намек за нещо по- така.
Абе,то и от Ферит кара 12-месечна бременност ама.......Може,след като Сейран я изхвърли за косата от Ялъто,да се е обадила на Сертер да я утешава и така от "утешение"на "утешение" до пристигането на мама.После хоп,изненадаааа!

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 14:23 от mimi 65

# 377
Все си мисля, че това дете е от Кая. В епизодите има някои моменти в които персонажите показват истинското си аз, въпроса е да ги разграничим от игричките и интригите. Та точно такива моменти мисля, че са:
1. Когато Нюкет разкри истинското си лице за пръв път при срещата със Зерин и Пелин, тогова беше ясно, че играят заедно за отмъщение
2. Идва Саджиде, на Пелин й става лошо, Кая тича да й помага супер загрижен
!?

А това какво е, не мога да търся превод в момента, помогнете момичета

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 14:43 от Poli_tod

# 378
Скрит текст:
Сега пък май рибата отвлечена ще се окаже Няма отърване ейй
  https://twitter.com/babysharkimsi/status/1749772733443928368       

# 379
Последните дни, много клипове, много информация.

# 380
  • София
Чудят се как да накарат хората да гледат в петък, че серията не била никак ОК, но за сметка на това се говори, че 56 и 57 били много добри.

Скрит текст:
Сертер се завръща и отвлича Пелин пред мола, рано сутринта четох такъв спойлер, но не му повярвах, а сега го снимат JoyJoyJoyJoyJoy

# 381
Феро бей да я спасява Пелин

# 382
  • Яко в Матрицата...
Пародия, голяма при това…

# 383
Момичета,не може ли с две думи да кажете-така и така ,не съм съгласна с теб!
И толкова!
Какви се тези-чета те,не те чета?
Пак с нервни тонове,пак към обиди клонят постовете
Спрете се,ние тук сме заедно за едно и също нещо

# 384
Дай Боже   да се появи Сертер,да  си взима бебето и жената.  На какво ще правим с Невра ?Joy
 Няма как Кязъм  да умре , тъкмо стана баща за пример. Какво ще прави Зерин без него?   Joy Сценаристите поне затова си сетиха.
Сигурна съм,че образите в сериала са за психиатър. Но започвам  да се чудя и за себе си,като зрител.

# 385
Нинче, тя Невра и без това е за запълване на времето. Ще разтягат още малко сакъзи, ще ни изпилят нервите и ще си замине по живо по здраво. Догодина ще я чакаме по това време, бременна и търсеща баща на детето си Grinning

# 386
Привет момичета HeartСъс сигурност тя го обича много и ревнува!
Трейлъра е пълен със събития  а, петъчния епизод  ще е интересен дано и да събере достатъчен рейтин ,чеееее Шербета е все първенец  ,а  Чачковия сериал   май ще ни задиша във врата.
Мерси за превода ,а на Рени мерси за превода на думите на Халис  Flowers Rose   Flowers Rose
Ще стане мазало в петък.Тоя Орхан като е толкова ербап и знае да поръчва убийства после защо няма смелост да си  понесе последствията от изборите които прави.В епизода в петък ревейки каза на Ферит ,че го обичал и сега за пореден път ще докаже колко точно го обича като сигурно го остави да поеме  вината му за убийството на Кязъм.  Angry
Ферит тия пари дето ще  иска от Невра после как ще и ги връща направо не знам  Thinking.Май май и да иска и да не иска ще трябва да продължи да я ухажва и сега вече напъните му ще трябва да са наистина мноооого искрени  и каката като иска да се целуват   или по-скоро като иска да му изяде лицето ще трябва да мижа и да трайка щото това са си бая пари и те не се дават само за една усмивка.
Сейран напълно я подкрепям ако иска да изпрати Орхан в затвора ,еми там  му е мястото .Кат поръчва убийства да си носи после и отговорността ,а и от къв зор Ферит да му поема вината .
А деде Халис па и той  щял бил да накаже виновника .да бе да Както наказа и другите виновни и Орхан така ще накаже.Деде само на Сейран не  може да прости и то защото тя не му легна в краката и не го гледа с  влажен поглед ,а стои  достойно на краката си и му казва истините които са болезнени .
Сейранчето иначе миличката хем не ще Ферит хем и не го дава на друга .Тая мутра дето вървеше след нея  дето и заповяда да следи Невра сигурно е от животните на Шехмуз ,неговите всичките са с вид на трикрилни гардероби и с безизразни лица.
И във всичката суматоха и екшън само Нюкет е доволна и се хили  .Тоя Шехмус с какъв акъл я иска за жена не знам Simple Smile

Ферит от сега го жаля ако влезе в пандиза какво ще прави.Ще си използва чара да очарова  бъдещите си ухажори.Оооф да не дава  Господ да се случва такова нещо  Hands Pray

# 387
Коя беше Пъръл че не се сещам ?

# 388
Коя беше Пъръл че не се сещам ?

Братовчедката на бременната.

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 15:47 от stasha_s

# 389

Може да се окаже вярно за Сертер и Пелин 🤔

Общи условия

Активация на акаунт