Отговори
# 480
Мерт е сексуален тип,обаче . Наистина просто всичкото му е не знам,дори с думи не мога да го опиша. Дали има кусури,всеки жив човек има,ама той ми се вижда като сълзичка. Страхотно момче,актьор и прочие.

# 481
# 482
Голям батак с две думи. Корханови нямат пАри, Сертер си иска чавето, Корхан трепе наред, Сейран и Ферит хукват да спасяват метресата.
Според мен сцената пред мола не е измислена добре. В мола трябваше да са Ферит с Пелин и Невра, Сертер, Сейран. И любовника на Пелин да отвлече бременната метреса на Ферит, а небременната метреса на Ферит и бившата му жена да хукнат с него да спасяват първата. Sweat Smile

Мише,падам,ох, не мога
Първа,трета,бременна,небременна.....

# 483
Интересно ми е какво правят всички в мола,дрешки за бебето ли купуват...

# 484
    Изпуснала съм историята на тази гореща целувка на плажа в Мармарис..някой може ли да каже защо не е била включена и как е изтекла?

# 485
    Мерт е сексуален тип,обаче . Наистина просто всичкото му е не знам,дори с думи не мога да го опиша. Дали има кусури,всеки жив човек има,ама той ми се вижда като сълзичка. Страхотно момче,актьор и прочие.

Мерт е много секси и има супер харизма... за първи път виждам мъж с толкова привлекателност,чар, красота, талант ... дори походката му е супер секси 😂
    Ако ми кажат: "Ще ти дадем 1 милион да стоиш  заключена в една стая с Мерт, но при условието да не го докосваш"
    Ще изгубя 1 милион и ще бъда с Рамо, честно ви казвам 😂😂😂😂😂

# 486
    Изпуснала съм историята на тази гореща целувка на плажа в Мармарис..някой може ли да каже защо не е била включена и как е изтекла?
    Има я цялата в ютуб,но да в епизода я отрязаха . Нали се скараха ,понеже Сейран беше пияна и танцува на масата ,Феро бей си я взе на рамо. Викаха си в хотелската стая,поплакаха си,накрая сдобриха с целувки на пясъка.

# 487
    о,нееее,
    Кирилова...
    Тази вечер сте уникални:sweat_smile:

# 488
    о,нееее,
    Кирилова...
    Тази вечер сте уникални:sweat_smile:

Ами аз си казвам какво ми е на душата 😂😂😂
    Не лъжа хаха

# 489
    Интересно ми е какво правят всички в мола,дрешки за бебето ли купуват...
      ЛОГИКА ??????
      Може и креватче понеже съм болна не се включвах и не изразих никакво мнение съм туш,че как няма един Корхан за света не а Орхан кога превъртя до такава степен ,че да се окаже убиец? Всичко е толкова мудно а сцената в мола и всичко не знам какъв беше смисъла от него нищо,че беше много сладка на визия ,но нужно ли беше да унижават по този начин главната си героиня? Това е позор на продукцията не на героите. Сертер хади иншаллах ама вече и затова ми се изчака чакалото.

После се замислих по едно време Ясак Елма викам Сейран и Пелю ще се разцелуват още малко и ще се хванат за ръка да си мъстят ли
      Какво ли гледам Дързост и красота ли? Ферит който ме застреля вече от толкова женкарство...
       Или любимия ми сериал от миналия сезон ако нямах навика да не свършвам започнатото този път мисля,че нищо не би ме задържало вече или съм достатъчно станала вече на ахмак от други сериали и съм изтръпнала - не мога да си го обесня.Надеждата е хляба на бедните Simple Smile

ПП :Рамазан го обича екрана просто той не е на ясно или не иска да го види!

# 490
      Голям батак с две думи. Корханови нямат пАри, Сертер си иска чавето, Корхан трепе наред, Сейран и Ферит хукват да спасяват метресата.
      Според мен сцената пред мола не е измислена добре. В мола трябваше да са Ферит с Пелин и Невра, Сертер, Сейран. И любовника на Пелин да отвлече бременната метреса на Ферит, а небременната метреса на Ферит и бившата му жена да хукнат с него да спасяват първата. Sweat Smile

Мише,падам,ох, не мога
      Първа,трета,бременна,небременна.....
      JoyJoyJoyJoyАма Ферит пак ще излезе "сух" от любовния петоъгълник!:sunglasses:

# 491
      • София
      Тук е цялата сцена на плажа, целувките продължават във водата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 492
      Мистери нали каза, че този със спойлерите си отключил акаунта и го последвах и тук написал, че Абидин е Корхан..... хммм 🤔

# 493
      Тук е цялата сцена на плажа, целувките продължават във водата Stuck Out Tongue Winking Eye

Оле, тъкмо хукнах да я търся Grinning Мерси!

едит: Изгледах го и просто .. Heart EyesYum Ехх.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 22:06 от DebSs

# 494
      Кирилова, 1 млн си е 1 млн. С очи само ще пипаш 😁

Общи условия

Активация на акаунт