Отговори
# 180
Постът ми остана назад,затова ще се повторя

Мими,продължи да споделяш,моля те
Постовете ти са пълни с истини и призовават към размисъл
Някой само си пишат,че много се изморяват като четат и предпочитат мисълта им да се лее фроволно,без да се стараят да мислят
Освен това, сега пиша на Еви/,в темата няма наложени титулярки,които да четем как си пригласят
Харесват Сейран-супер
Не харесват Ферит-Ейвала
Но,не давайте моля заповеди кой какво да пише тук
Като не одобявате,просто прескачайте постове
Няма нужда да си броим интелигенщината,или остроумията

# 181
Леле,леле ! Голяма "дискусия се е заформила тук. И аз да се включа. Ако съм на мястото на Сейран , и аз бих предала Орхан без да ми мигне окото. Нито Феро , нито някой друг ще ме спре. Както писаха някои съфорумки , защо Сейран да се притеснява за Ферит повече. Какъв и е той - полубивш. Той притеснява ли се за нея? Като гледам хич не му дреме.
Сега , ще ми скочите , но за мен  Феро спаси Кязъм , не само заради него самия , но и заради баща си. Наясно е , че ако Кязъм умре , Орхан ще изгние в затвора. Всеки да си носи последствията. Кязъм е лош ,Орхан - не по-малко. Това с Ифакат , ме кара  да ме е гнус от него. А това с Диджле - още повече. Това , че остави Гюл на пътя без дори личен багаж, само защото ТЯ поиска да се разведе , а не той ..... нямам думи. В същата ситуация ,Феро също ме  накара да се опуля - голямата любов , големия кавалер.......две думи  в очите и я заряза , без да  се поинтересува как ще се измъкне оттам. Син на баща си !
И Сейран не е права в много ситуации , но поне се опитва да се измъкне от блатото. Ферит - напротив ,окопава се още повече. Ако си мисли , че Халис ще го  "пусне" , особено като знае , че рисува, много се лъже. Държи го на каишка , като използва Кая за кокал.
Що се отнася до  Невра - да си се вземат , ако се харесват. Предпочитам това , отколкото да е със Сейран и  Невра да ми се катери по терасата  или  Феро да търчи при всяко позвъняване. Този филм сме го гледали вече !

# 182
Размисли и страсти без доводи, защо той е добър чапкънин, защо тя е зла вещица с добри черти- аргументи няма.
Оказва се, че повечето харесваме СейФер, а други само Ферит.

# 183
  • Яко в Матрицата...
Ауу, фрагът е много зле 😱🤬

# 184
  • София
След развръзката на Сейфер, сериалът битти. В момента пишат чисто нов проект за Мерт Рамо и Betül Aktel в главните роли, защото химията между тях е невиждана. Работното заглавие е "каква я мислихме, каква стана".

Ауу, фрагът е много зле 😱🤬
Не искам да поглеждам дори.

Има спойлер, че
Скрит текст:
Невра е дъщеря на Латиф бей.

Рени, аз затова попитах не мога ли да блокирам потребители в темата, че ми отнема време да скролвам, ама нямало как, та ще скролвам, какво да правя.

# 185
Възхищавам се на нервите на Пельо-, борбата й за статус, пари и място в "двореца" и за чапкънина.

# 186
  • София
Дайте го този фраг. Аз още миналия епизод не съм гледала, май пак ще отивам на вариант 10 серии почивка.

# 187
  • Яко в Матрицата...

# 188
Постът ми остана назад,затова ще се повторя

Мими,продължи да споделяш,моля те
Постовете ти са пълни с истини и призовават към размисъл
Някой само си пишат,че много се изморяват като четат и предпочитат мисълта им да се лее фроволно,без да се стараят да мислят
Освен това, сега пиша на Еви/,в темата няма наложени титулярки,които да четем как си пригласят
Харесват Сейран-супер
Не харесват Ферит-Ейвала
Но,не давайте моля заповеди кой какво да пише тук
Като не одобявате,просто прескачайте постове
Няма нужда да си броим интелигенщината,или остроумията
Не знам, но след като започнаха да го излъчват по БТВ, дойдоха профили, които постоянно се заяждат. Преди това си бяхме едно сплотено общество, дори коментарите Ви, сме ги приемали на 100%, винаги ни е било приятно. Всеки има право на мнение, но да се правиш на много начетен за теми, които всички знаем, или да се правиш на Алфа Рисърч е смешно и недопустимо!!! Аз съм фен на Сейфер... двамата си имат недостатъци, но това не е реала, това е сериал, не го смесвайте с реала. Тук никой не знае житейските истории на профилите, нито кой с какво се занимава и какъв е, а и не искаме. Това е група за обсъждане на сериали!!!

# 189
  • София
Reni 🧿, уха, психотрилър! Scream

Цитат
Не знам, но след като започнаха да го излъчват по БТВ, дойдоха профили, които постоянно се заяждат.
Право в десятката.

# 190
А това е несериозно Ферит да иска половин милион на Невра,  и не вярвам Кязъм да умре. Но пускат и фрага по рано, което ще рече ,че са доста притеснени и от новия Безпощаден. Трудно ще се поправят.

# 191
Хареса ми, ще се гледа.

# 192
Ха , Ферит иска пари от Невра ! Орхан нали краде от баща си , толкова ли няма пари. Кязъм няма да умре. Няма да се лишат от толкова колоритен образ. Но Есме....

# 193
  • София
Цитат
Тук никой не знае житейските истории на профилите,
Но пък някои профили държат да ни занимават всеки ден с жителския си опит, техните разбирания, преживявания, мечти и какво ли още не. Темата се превърна в "искрено и лично". Вече знаем как е в живота, в любовта, в бизнеса. Надявам да сме изчерпали вече този безкраен житейски опит и тази компетентност по всички теми.

# 194
Е Сейран как да му повярва , като всеки път като се обърне .. Ферит е с Нивеа, ужасно е просто.Закопават се още повече.

Общи условия

Активация на акаунт