Отговори
# 300

И Орхан краде , краде  и не може да  си набави налични. Ама филм да става .

Орхан  не е крал.Той официално си е направил законна фирма на свое име  със законни пари в банките.
Той е заблуждавал баща си  ,да подписва законните му документи 
 Законите  сделки  не  се плащат  в брой

# 301
  • Ямбол
Много сте си пописали момичета Машалах да не ви е уроки.Едва ви изчетох 😂 .Та по същество благодаря ви за пожеланията още веднъж днес наистина беше много емоционален и изтощителен ден ☺️.Новия фраг не ме очарова с нищо като цяло се очакваше да поеме в такава посока.Пак ще си гледаме интриги,схеми,театър за пред хората,използване и още куп неща.Общо взето трагични ситуации предстоят,но ще чакаме докато дойдат хубавите моменти какво да се прави 🤷. Спокойствие ни е необходимо,спокойствие разбира се ако Гюнгер е така добър да ни го даде 😉

# 302
Ферари кара Невра , пък наш Ферит с мерджана😂

# 303

Орхан  не е крал.Той официално си е направил законна фирма на свое име  със законни пари в банките.

Сега така ли му казват "заблуждение".. Затова с Ифакат треперят , да не ги разкрие  Халис , защото "законно " са отклонявали  средства от фирма , която не е тяхна. Чиста кражба си е  и чакам и тази бомба да гръмне.

# 304
Каква й е колата на Невра? Нищо не ми говори от снимката. Че и в Х се нервят, че наливат от ОГМ  пари за любовниците, а за главната героиня една къща даже няма.

Колата е Порше 911 , не  е чак 2024 модел , но достатъчно скъпа , като се има впредвид колата на нашия богаташ Феро . 2 год го изтърка този  Mercedes-Benz G-Class Grinning

# 305

Сега така ли му казват "заблуждение".. Затова с Ифакат треперят , да не ги разкрие  Халис , защото "законно " са отклонявали  средства от фирма , която не е тяхна. Чиста кражба си е  и чакам и тази бомба да гръмне.
Кражба щеше  да е,ако Халис не  се е подписвал
Бомба може да има ,но  в ялъ ,а не в съда

# 306

Кражба щеше  да е,ако Халис не  се е подписвал
Бомба може да има ,но  в ялъ ,а не в съда
И откъде знаем какво подписва  Халис ? То ще се разбере.

# 307
Ками, краля на кралчето, черно на бяло е крал (пари).
Латиф дали е крал (пари)?

# 308
За лека нощ Мердоо 😍🔥🔥
https://vm.tiktok.com/ZGeMnjAAR/

# 309
Порше, порше е.
Ама и джипа с инкрустирани кристали в тавана на Феро не е зле.  😂

# 310
От ОГМ имат пари за Поршета за нови актриси в най-продавания и гледам сериал,браво. Сигурно Порше Турция ги спонсорират 😃 пък Феро,дядо му едно Порше и на него да му купи бе. Нищо тя Невра ще му купи,щом има един милион да му даде.

# 311
На мен пък ми харесва Мерцедеса на Феро Wink
Повече от Поршето на НеРва

# 312
Явно е от по-заможно семейство. Корхан едни бижута имат. А за тази Абидин като взе да изброява, ехе. Та в тази връзка няма как да е дъщеря на Латиф.

На мен ми е като мини-трактор тоя Мерцедес 😂 от коли не разбирам, нито се интересувам, ама ми е грозен, ръбест този джип.

# 313
Колата на Ферит е също класен автомобил,  G клас. Сигурно поршета има повече в Турция от G класи. И то с екстри. Добре му е колата на момчето,  отива му. Различна е.
И двете са в един ценови клас.
На мен пък ми харесва Мерцедеса на Феро Wink
Повече от Поршето на НеРва
И аз така!

# 314
Изобщо не го мисля Ферит.  Сейран  ще му спаси зад...ка.  Ще издаде Орхан и няма да им се наложи да плащат. Така ще може да си  "избере" момента с Невра. Няма да е,  като да му се налага.
Поршета , Мерцедеси,  ама друго си е да си  имаш свой ТЦ. Чак Ферит Корхан ти се сваля .

Общи условия

Активация на акаунт