Отговори
# 345
А това какво е поръчал Орхан е много двусмислено. Какво означава , да затвориш устата на някой , за да не говори.
И това  : "и не го жалете" , никак не му подхожда на Орхан. Изведнъж стана много смел  , като го знам какъв мухльо е, как се криеше зад полата на Ифа и търчеше при нея за всеки проблем.

Сега, аз не съм на ти с мафиотския жаргон Joy, но определено виждам разлика в изрази като "ликвидирайте"/"убийте" и "докарайте го до състояние в което..."
Но, да. Орхан се провали и в това, както във всичко- бащинство, глава на семейство, съпруг, даже любовник- не става. Не можа и едно сплашване да организира, като хората. Избра си неумели гангстери за мръсната поръчка.
Понякога Халис е много прав Smirk
[/quote]Да поръчаш да докарат някого до безпомощно състояние се нарича "опит за убийство"!Но дори и да е само "опит" никой няма право да навреди на друг човек физически или психически!И двете престъпления се смятат за углавни!

# 346
Сега пък започнахте адвокатстване на Орхан.
Изобщо мъж ли, Корхан ли е, по дефолт се започва една защита. Ама то още не се знае какво се е случило, но вече има стена от защитници, да не вземе някой да си помисли, че пък Орхан е много лош, моля ви се.

# 347
Рейтинга е цифри, в тези сериали участват добри актьори. Тези актьори като им пишат изсмукани сценарий,с фантастични сцени и развития....ми как да стане. После ще чакат нови сезони,а още бози и малоумни развития,затова първи сезон и точка. Целия успех за тези спадове го имат единствено и само сценаристите,нито Пелин , нито Невра,а един тъп сценарий. Ферит го направиха пълен глупак,Ами как да играе Мерт в такива простотии,или мислите че Буче я кефи ,с тоя негативизъм. Невра милата и тя я скопосаха вътре сега да обира мизериите им уж,това вече не е нашия сериал ,който беше "Yalı çapkını"  това е фантасмагориите на Гюлса ,Гюнгер и Онур им добавя.

# 348
  • Яко в Матрицата...
Нинка, не става въпрос за защита на Орхан. Идеята е да се говори с факти. Поне идеята на Джули е такава.

Да си призная честно, аз не разбрах точно какво искаше той от тези мъже. Отначало мислех, че иска да го убият, после от казаното в сцената от Орхан реших, че иска сплашване. Но изпълнението и това, което онзи му каза: "няма връщане назад", отново ме наведе на мисълта, че действат като за убийство. След това слушах и момчетата от Дизи Чапкъна, те направо си каза, че е поръчал убийство. Заради това и аз приех така нещата. От реакцията на Орхан във фрага не мога да преценя защо се притесни - защото Кязъм е жив или защото се е стигнало до интензивното... Ще разберем в серията.

Но каквото и да е поръчал Орхан, това е престъпление. И няма кой да го защити в това отношение. Разбира се, че Ферит ще иска да помогне на баща си. Въпреки че ясно съзнава каква глупост е направило татенцето му. Да, глупаво е, става съучастник, но това е положението. Феро си е такъв.

# 349
Рени, благодаря.
Аз фактите ги видях като нещо нередно, което се прави от Орхан. Каквото и да е, все си е нередно. И в отговор на неувереното поведение на Орхан, веднага се заехме с неговото оправдание. Ама той не искал. Ами като не искал, да не беше се захващал.

# 350
Нинка, не става въпрос за защита на Орхан. Идеята е да се говори с факти. Поне идеята на Джули е такава.

Рени, няма смисъл Joy
Снощи се обяснявах след всеки пост. Днес отказвам да го правя.
То четенето и разбирането трябва да вървят ръка за ръка, за да е смислен разговора.

# 351
Juliya, Вие пък много ги разбирате нещата, че няма и смисъл да ги обяснявате. Ами недейте тогава!

Аз вашите постове не ги чета, затова и не ги разбирам.
А не ги чета, защото са много дълги и обстоятелствени. Може и затова да не са разбрани!

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 11:30 от Ninka555

# 352
  • Яко в Матрицата...
Рени, благодаря.
Аз фактите ги видях като нещо нередно, което се прави от Орхан. Каквото и да е, все си е нередно. И в отговор на неувереното поведение на Орхан, веднага се заехме с неговото оправдание. Ама той не искал. Ами като не искал, да не беше се захващал.
Е нали и аз това казвам - все е престъпление срещу личността.

# 353
Скрит текст:
И за Сейран ще има кандидат Сцените били снимани  Хубавец бил Grinning
Може и в 55 да се появи

Та ще го видим биг бой  какви ще ги къдри

Juliya , чета Ви винаги с интерес

# 354
  • Яко в Матрицата...
Много е хубав Мердо, заради него не мога да се разсърдя качествено на Феро бей Joy

# 355
  • София
Днешната доза романтика Heart Eyes

Скрит текст:
До колкото разбрах няма да е баш кандидат за Сейран, просто доктор, който ще й обяснява какво е положението, че явно Феро да поревнува малко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356
Аби казва на Ферит, това са хора, които убиват за пари. Аз лично от това стигнах до извода, че е поръчано убийство.
То иначе какво да е това състояние, в което повече да не може да говори за Корхан? Да му отрежат езика?

ПП А и за какво го бяха изкопали онзи гроб.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 11:24 от stasha_s

# 357
Сташа JoyHands Metal

Невра, от зор да се кълчи, цепнала чорапогащника Grinning

# 358
  • Яко в Матрицата...
Еве, къде гледат тия фенове... Joy

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 359
Рени, както пише рускинята, не знаят с кой си имат работа. Феновете намериха Афрам в многохилядна тълпа Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт