Отговори
# 630
Така ще се разпердушини това имение, че накрая ще остане празно и ако се следва линията в него ще влязат само СейФер.

# 631
Така ще се разпердушини това имение, че накрая ще остане празно и ако се следва линията в него ще влязат само СейФер.

Линията е  "Кръвта вода не става"  + "Вълкът козината си мени, но нрава - не"

Когато събереш наследник на плейбои и наследник на Кязъм   , ако не се  разделят, края може да  е само един - война, докато единия не убие другия.
Познайте  кой /е  зъл и отмъстителен/ ще остане  жив?

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 02:05 от seungri

# 632
Знаеш ли защо е хубаво да те прегръщат?
Защото няма сърце от дясната страна и то винаги е празно.
Когато се прегръща, сърцето му изпълва дясната му страна.

Те са липсващата част един от друг, те са завършени заедно.

https://twitter.com/i/status/1750258851008454671

# 633
Катерина, много ми харесва поста ти!

Нескопосан превод с Гугълчо, не се знае и дали Мердо го е казал точно така, но добре звучи. Grinning

# 634
# 635
Гюно Kissing Heart

Зори, правилно! Мерт възразил срещу някои сцени, но Бетюлчето нямала нищо против, нямало проблем за нея. То остава и да има Grinning
Снощния фраг беше споделен от Афра и харесан от Мерт. На предишните два не реагираха.

# 636
Ами да някои хора мислят със сърцето си както Мерт ,не само да лапнат парите и посдователите в социалната мрежа.  Евала ,ако го е казал Мерт. Дефакто Бетюл има изгода като снима сцени а Мерт,разбира се че няма да откаже момичето.😃

# 637
Сладурите ни те, дано ги сдобрят скоро, че да им видим красивите усмивки и добрите им сърца..

# 638
  • София
Той Мерт най-добре вижда как правят героя му на глупак. Тази е отишла там за да се показва, само сцени с него.

Вижда се колко е интересна на зрителите

Диди е още болна и вероятно днес ще пускам нова тема. Имате ли идея за анкета, че на мен нищо не ми хрумва Simple Smile

# 639
Ако не бяха сем. Корхан, нямаше да има виновен. Joy

Да съгласна съм: Корхан са виновни
1/Измъкнаха Сейран/копие на Есмер   /от дупката и робство
2/Подариха   им милиони
3/ Ферит позволи   Есме 2 да се преобразява постепенно  в Кязъм
4/ Спасиха я  да не я продадат на луд садист
5/Приеха я 2 път ,въпреки нежеланието  на Халис ,заради  постоянни караници и раздели
6/Дадоха и  името на Ферит Корхан  ,за  да иска някой да  я  интервюира
7/Приютиха я /майката на Ферит/след интервюто
8/Спасиха сестра и
9/Ферит от ден 1 я предупреди ,че  се познава и  не може да не е  свободен

...................................................
За жалост в основата на всички "великодушни" постъпки стоят интересите им и това да се угоди на Ферит. Никой не е мислил наистина за Сейран, моля ти се! Халис и да се е държал добре с нея в началото е било докато не се противопостави.
От собственото си его я "спасиха" от Тарък. Когато получиха подписан документа за развод, на някой пукаше ли му?

# 640
Ами да някои хора мислят със сърцето си както Мерт ,не само да лапнат парите и посдователите в социалната мрежа.  Евала ,ако го е казал Мерт. Дефакто Бетюл има изгода като снима сцени а Мерт,разбира се че няма да откаже момичето.😃

Що да не го откаже? Rolling Eyes
Нали става дума за Мерт, не за Ферит! Знаем ли каква е практиката на Мерт с момичетата, с партньорките, със сценаристите?
Според мен, тъй като не е ясно дали това са думи на Мерт или измишльотини, de facto нищо не можем да твърдим. Само de speculatio.

# 641
То хубаво анкета ,като се замислим можеш ли да измислиш логичен въпрос вече за този сериал. Хаха,аз лично не. Хрумват ми някви тъпни. Ще сдобрят ли Сейран и Ферит,Бебето на Сертер ли,колко време ще остане Невра,ще осъдят ли Орхан,или какви ще са последствията з Орхан,ще оживее ли Кязъм папа,то е ясно че ще ,но ддз и някви ей такива. Каква е ролята на Невра също може да е като анкета

# 642
  • Яко в Матрицата...

# 643

Що да не го откаже? Rolling Eyes
Нали става дума за Мерт, не за Ферит! Знаем ли каква е практиката на Мерт с момичетата, с партньорките, със сценаристите?
Според мен, тъй като не е ясно дали това са думи на Мерт или измишльотини, de facto нищо не можем да твърдим. Само de speculatio.
Според мен  Мерт го е казал, защото и той е нетърпелив да има повече сцени с Афра / има предизвикателство, когато играеш с равностоен/. Отделно помня в края на първи сезон бяха казали " нали ще ни съберете във втори сезон, ние толкова се старахме".

# 644
  • София
Скрит текст:
Катерина, много ми харесва поста ти!

Нескопосан превод с Гугълчо, не се знае и дали Мердо го е казал точно така, но добре звучи. Grinning

И все пак някои излязохме прави. Тук не става въпрос за Мерт, Афра и т.н., а за образа, който той изгражда. И за глупостта, която са написали СЦ. Ако има логика и това би доизградило образа на Ферит, Мерт ще се целува и ще спи, ако трябва и с актрисата, която играе Шефика. Все пак той е професионален актьор. Затова фендоми, мендоми, дайте да мислим малко с тези глави, ако не можем, тогава да помълчим, или да си пием хапчетата редовно.

Общи условия

Активация на акаунт