ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 858
  • 735
  •   1
Отговори
# 165

Я кажете Дахан какво изкрещя на Айдан обиди я че е лека жена и не може да преживее че са я гледали мъже по бельо на конкурса. И тя го зашлеви.
Първо каза, че не е безчувствен и неверен като нея. А преди шамара каза, че е станала нечия изтривалка. Не знам дали е точен превода от подругите. Hug

# 166
Я кажете Дахан какво изкрещя на Айдан обиди я че е лека жена и не може да преживее че са я гледали мъже по бельо на конкурса. И тя го зашлеви.
Първо каза, че не е безчувствен и неверен като нея. А преди шамара каза, че е станала нечия изтривалка. Не знам дали е точен превода от подругите. Hug
    Феми, докато аз се наканя да пиша Пипи е отговорила на въпроса ти.
    Точно в тази сцена Айдан не беше убедителна според мен.
    На Дахан повярвах. И не мога да го съдя, че е толкова ядосан на приятелката си. Типичен турчин, чиято вяра не позволява такова поведение от страна на жената, в която е влюбен.
    Чувството му за собственост, силната му обич и ревността, която изпитва замъглиха съзнанието му. Но мисля, че яростта му идва не от факта, че Айдан е участвала в конкурса, а от нежеланието ѝ да сподели защо го е направила и от последствията, които може да предизвика всяко едно появяване на младо момиче на такива конкурси.
     Хареса ми обаче поведението на Айдан на разпита при комисаря. Постави го на място и в прав текст му каза, че знае защо е тази нетърпимост към Дахан, която датира отдавна. И беше права, защото оня започна да пелтечи, прикривайки чувствата си към Айдан зад служебните ангажименти. Тук момичето се държа достойно, прикривайки много правдиво участието на Дахан в престрелката и убийството.

Цитат
Gazete & Televizyon
Според данни на Diziworld най-обсъжданите продукции за седмицата са
💥

# 167
Хайде да се размърдат от канала да пуснат озет и снимки за епизод 3
Края на епизод 2
завърши   напрегнато.
Дахан ще измъкне семейството от опасността, но как?
Каза на онзи " Стреляй в мен не в тях"
Няма спокойствие от както се върна от армията главата му избръмча и се превърна в жесток заради обстоятелствата.
Сега и сестра си трябва да връща че избягала. Като разбере че е хамиле няма как да убие бащата ,той бандит.
За реакцията с конкурса реагира като типичен турчин моето си е мое никой няма да те гледа и пипа. Много ми напомня на Емировия характер също толкова ревностен и силен.♥️ Той прости с доброто си и любящо сърце много неща на Фера и семейството   заради закостенели разбирания и класови различия.
"Искам да разбия тази глава"  
"Пред очите ми е вестника и как хората те гледат и одумват".  

Айдан му каза че се е опитала да продължи живота си след като е заминал. Не е направила нищо лошо.
Крещи, че я ненавижда, но я обича. Когато се караха в колата в онази нощ след като я спаси и каза да не споменава името на Юксел. Сакън ! Не иска и да си представя че му е изневерила.
Тя му каза че сега не е време за ревност.
В престрелката не успя да си вземе нещата и останаха лични вещи в къщата и да се върнат. Дахан и вика как ли пък не никъде няма да се връщат. Разпитваше го как се е озовал там той не казва истината.
В крайна сметка Айдан разбра ли за работата на Дахан?
Табики, че няма да го предаде и издаде на разпита в полицията. Сериала ще свърши тогава Joy въпреки всичко тя изпитва още чувства.
Каза истината на полицая че има лична основа всичко заради това, че я харесва.

Да си допиша размислите..
При тях има двоен стандарт.. на мъжете им се позволява и прощава много неща. За кадъните ще те линчуват.
Не е лесно да си жена и да се живее там. В арабските страни е още по страшно и няма свобода.

Загледах се в края на надписите за екипа на "Gaddar" Много хора стоят зад дадена продукция.
Продуценти, технически екип стилисти фотографи, рекламодатели.
Погледнах дали Илка- Илкнур Шереф  облича и други актьори. Само лична такава е на главният актьор има си и помощник стилист. Харесва ми неглиже стила на Дахан. Много му отиват джинси и блузки , якенца и  шлиферчета. Джинсовите неща са на Мави видях ги в надписите.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 13:31 от femmi2

# 168
Здравейте, дами!

Лежерно премина вчерашният ден за феновете на Чачо. NOW TV се ограничи до пускането на фрагмент и замлъкна. Рекламата на тази тв винаги е била слабото звено. Не може да се разчита само на огромната популярност на Чаатай и да се очакват високи рейтинги.
     Ние сме "жадни" за ново инфо, нови снимки и поне още един фрагмент.

СЕРИАЛЪТ "GADDAR" НА ÇAĞATAY ULUSOY БЕ ХАРЕСАН, НО РЕЙТИНГИТЕ БЯХА ПОД ОЧАКВАНИЯТА!

Сериалът "Gaddar", с участието на Çağatay Ulusoy и Sümeyye Aydoğan, успя да се превърне в нова алтернатива на петъчните вечери. Виждаме, че сериалът "Gaddar", който е описан като успешен и красив проект от широка аудитория, получи силно взаимодействие в социалните медии.
С въздействието на завръщането на Чаатай Улусой на екран след много години, феновете на актьора споделят много силни публикации в социалните медии. Можем да кажем, че тази ситуация има положително въздействие върху сериала "Gaddar".
Въпреки това, в петък вечер има два много силни сериала като Yalı Çapkını и Kızılcık Şerbeti . Продукциите, които са спечелили собствена публика, като Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, също се представят добре.
В този момент беше много любопитно каква посока ще поеме поредицата "Gaddar". Положително беше, че първият епизод започна с над средния рейтинг. Във втория епизод рейтингът се повишава във всички категории.
Въпреки това, въпреки че рейтингите бяха малко над средните, трябва да се отбележи, че поредицата "Gaddar" не можа да има грандиозния дебют, който феновете на Çağatay Ulusoy очакваха.
Въпреки че сериалът вероятно ще стане по-силен през следващите седмици, сериалите Yalı Çapkını и Kızılcık Şerbeti продължават да привличат голяма аудитория. Тази ситуация изглежда е най-важната пречка пред поредицата "Gaddar" да спечели по-широка публика.
Дори Чаатай Улусой да е в главната роля, публиката няма да е много склонна да напусне сериала, чиято история харесва, и да премине към продукцията, наречена "Gaddar".

Наслаждавайте се, усмихвайте се и бъдете себе си!
Щастливо и пъстро да ви е през целия ден!

# 169
# 170

Диди, благодаря за новата снимка и пояснението.
    Много ми хареса шапката на Çağatay Ulusoy Fan Club, та реших да я споделя в темата ни, пък и попаднах на статия за "Kübra", която ми направи силно впечатление.

Kübra: Преглед на сериала

Автор: Бурчу Бабал - 30 януари 2024 г
Най-новият турски сериал Kübra на Netflix беше пуснат в платформата на 18 януари. И така, как беше Kübra, режисиран от братята Taylan, с участието на Çağatay Ulusoy и струва ли си да го гледате? Днес ще говорим за Kübra.

Първо, искам да започна с това. Мисля, че Чаатай Улусой не е лош актьор. Той е актьор, който не се колебае да участва в различни проекти и да се превъплъщава в различни герои, поради което с времето се усъвършенства. Например, много ми хареса изпълнението му в телевизионния сериал Yeşilçam , който не се гледа много и не се говори много за него . ОБАЧЕ Kübra е третият сериал на Netflix, в който го гледаме в главната роля. Улусой, когото преди това гледахме като главен в Hakan: The Guardian и Terzi , също има филм, наречен „Paper Lives“, заснет за Netflix. Освен това, почти едновременно с Kübra, по канал FOX започна излъчването на сериал, наречен Gaddar . Мисля, че гледането на едни и същи актьори на едни и същи платформи през цялото време стана много скучно, а Улусой изглежда малко изморява лицето си. Мисля, че е крайно време да се даде шанс на нови таланти и различни имена.
Да се ​​върнем на Kübra. Сериалът от 8 епизода беше пуснат в Netflix на 18 януари. Kübra, също като Hot Kafa, е адаптиран от едноименната книга на автора Afşin Kum. Сериалът е режисиран от братята Ягмур и Дурул Тайлан. Taylan Brothers преди това са режисирали телевизионния сериал на Netflix Azizler и Andropause, а също така режисират Ben, Gray , който се излъчва по Disney+ .

Kübra: Тема

В центъра на Kübra е Gökhan, млад мъж, живеещ в едно от предградията на Истанбул. Завърнал се от армията като променен мъж и изпитващ трудности в живота, Гьокхан се опитва да оправи живота си, за да се ожени за дългогодишната си приятелка. След това един ден неочаквано той получава съобщение от потребител на име Kübra в приложение, в което е член: „Ти си различен!“ Той започва да получава съобщения, че обикновеният живот на Гьокхан изведнъж се преобръща с главата надолу. Защото Kübra изпраща на Gökhan информация и предупреждения за неочаквани събития, за които никой не знае. В съответствие с тази информация Гьокхан започва да предупреждава самоуверените хора. Тогава това пътуване, на което Гьокхан се впуска с голяма вяра и добра воля, го отвежда на места, които не е очаквал.

Чагатай Улусой играе ролята на Гьокхан. Той е придружен от Аслъхан Малбора, Ахсен Ероглу, Назан Кесал, Джихан Талай, Айтек Шаян и Ахмет Мумтаз Тайлан в актьорския състав . Мисля, че актьорската игра като цяло беше добра, нямаше особено лоша игра, която да ми направи впечатление.
На този етап ще направя само две важни бележки. Aytek Şayan беше особено добър в ролята на приятеля на Gökhan Serhat. Той имаше много естествено и правдоподобно представяне. Също така, Erdem Şenocak, който изигра имама на джамията, беше невероятно успешен. Отдавна не съм виждал толкова здрав имам, но мисля, че достоверността на актьорското му представяне и всички малки детайли бяха страхотни. Имамът беше любимият ми герой в сериала.

Въпреки че харесах Hot Kafa много повече от Kübra, мисля, че социалните наблюдения на автора Afşin Kum са наистина успешни. Можете да видите тези определения в поведението на героите, стиловете на речта и детайлите на местата. Например в сериала има репортер. Стилът на говорене на жената е толкова познат, че има интонациите на репортерите, които срещаме всеки ден по телевизията. Или хора в интервюта със случайни хора на пътя. Все едно сериозно са отбили някой от пътя и са задали въпрос.
Освен това Kübra , подобно на Hot Kafa , е сериал, който успява да бъде политически, без да е политически, дори и да е повърхностен. Сериалът не ни казва точно за кого става дума, но мисля, че начинът, по който героите говорят, изреченията, които използват, техните отношения и жестове, израженията на лицето им разкриват точно кого/какво представляват.
С други думи, въпреки че разказва история, която не изглежда много политическа отвън, всъщност има много политически дискурс. Той не прави това, без да го посочи с пръст в окото. Мисля, че най-добрата част и от двете поредици е успехът да обясниш проблема си в стил „Казвам ти, момиче, разбираш ли, булка“, сякаш не се забърква в големи проблеми. Тъй като това е адаптация, приписвам този успех на Afşin Kum .

Следва продължение...

# 171
Диди , Мерси улавяш всичко у въздуха.
Значи Зафер е скрит у шкафа в килера Joy "Безмилостният" му е теглил куршума.
Ще е отново страхотен екшън драматичен епизод.
Нямам търпение..

Диди Smile нали разбра нерде снимат екшъна навита ли са да идеш. Ох ако можехме да се организираме сериозно и Емка ще ни е гид. Ех мечти.
Трябва да разберем графика и нацелим точно мястото / местата.

Благодаря за статията за "Кюбра"
Гети , ти изгледали преведените епизоди в началото, разкажи впечатления.  
Сега сме затрупани от проекти и му виждаме очите. 2024 е много успешна и награди ще оберем за труда само търпение. Хубавите неща се случват бавно. 
Като свърши сериала и мине лятната ваканция ще е отново суша
и какво ще правим и прави Шефа?
Ще снима ли пехливана тази или следващата година?
Не вярвам да снимат втори сезон на екшъна ,но може и да има. Зависи от плановете му и как ще завърши историята.  
Ще релаксира заслужено.  
Поне аркадашите да споделят нещичко че той рядко се сеща за паролата в ИГ.    
За статията за Gaddar и така важни за турците рейтинги не е зле като за начало. Можеше и още по- добре и ударно да е предвид конкуренцията и утвърдената публика сме добре.
Мисля че и нашия звяр е доволен и от канала също.
Ще дръпнем още сигурна съм и ще минем и петицата. 
Той е умен и са се подсигурили с мениджъра. Мислите ли че след 7 годишна пауза на турските екрани и снимане за цифрови платформи ще позволи да се провали и спрат сериала?! Вярвам в него и той доказа за пореден път усет. Екшън адреналина е точно като за Чаатай. Уникален е няма равен.🤯🔥🔥🔥🤎🤎🤎🤎👏👏
До колкото го познавам не е приел проекта заради първите два епизода по сценарий. Едва ли докрай е готов повечето епизоди са написани и знае развитието. Няма да се влияят от настроение в мрежите да пренаписват.
Радвам се че в проектите му дотук няма смяна на режисьори, сценаристи екипи, защото не е добра идея това. Всеки има различен подход за снимане, новите сценаристи / сценарист не четат какво са писали предишните.  
Проекта "Камъкът на желанията" на колегата Салих Бадемджи тръгна добре и после като смениха екипа и се развали всичко. Дори Салих изрази недоволство и то с право и добре че свършва.    

Всъщност сега се допълвам, че за Фериха имаше смяна на екипа не се отрази кой знае колко. Този проект е с най високият му рейтинг в историята в кариерата му.   
Разбира се заслугата е обща на Хазал и Чаатай. Голяма сила , талант и подкрепа са двамата.
Ако ги съберат отново ще взривят екрана и ще чупят рейтинги. Hands PrayFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 14:53 от femmi2

# 172

Kübra е сериал, който показва как дори пътят, който хората следват с добри намерения в съответствие с техните вярвания, може да бъде изкривен. Обяснява докъде може да доведе сляпата вяра, когато се комбинира с психологически разстройства. Дори хората, които стават лидери на мнение, да нямат лоши намерения, хората около тях може да искат да злоупотребят с тази власт. В поредицата виждаме колко велика и опасна може да бъде тази сила.
Мисля, че първият епизод от поредицата започна доста увлекателно и интересно. Това предизвика голямо любопитство относно силата зад съобщенията, получени от Гьокхан. За съжаление, темпото на сериала се забавя толкова много с втория епизод, че се вдига едва в последния епизод. Ще го кажа много ясно, тази история спокойно можеше да бъде разказана в 4 епизода. Всъщност, ако сценарият беше сглобен добре, можеше дори да бъде разказан във филм. Но не. Отново те избраха да разширят историята в 8 глави.
Въпросът е, че отличителната черта на сериала е истината, която се разкрива в последния епизод… Продължете да гледате сериала, за да научите тази истина, мисля, че няма проблем с това, има много други продукции, които използват тази формула. Обаче междинните глави, тези 6 глави между тях, са много бавни и празни.
Няколко изненади в интермедиите не успяват да задържат интереса. Дори травматичното събитие, което Гьокхан и семейството му са преживели преди всички тези събития, не е подробно описано. Което така или иначе няма пряко отношение към основната история. Преживяванията на полицията, разследваща Гьокхан и съпругата му, също нямат пряка връзка с основната история.
Не е ясно какво иска Гьокхан и какво обещава. В един момент той започва да говори като мюсюлманин антикапиталист, но каква е целта му, какво цели, накъде насочва хората и т.н. След като си помислих, че Гьокхан започна да говори с Бог, мисля, че въпросът какво искаше да направи с тази информация не беше обяснен достатъчно добре в поредицата. И мисля, че не можаха да обяснят адекватно как хората можеха да му повярват толкова много за толкова кратко време. Можеше да се покажат още така наречени чудеса, например.
[/i]

*** Следващата част на статията ще съдържа СПОЙЛЕР информация ***

Първоначално си помислих, че Гьокхан има психологически проблеми, каквито вече има. Те бяха нападнати от военните и като единственият оцелял от това нападение, той има Вината за оцеляване. Има и посттравматично стресово разстройство. В крайна сметка това са причините, поради които той е толкова обсебен от тази работа. По-късно си помислих, че може да се ръководи от някои хора, както в друг сериал на братя Тайлан, Бен, Грей. Изглеждаше, че технологична терористична организация използва Gökhan и не греша.
Между другото, като много хора, първоначално сравних сериала с друга продукция на Netflix, Месията, но основната разлика между двете беше, че в този сериал не беше ясно дали Христос наистина е месията. Тук знаем, че Гьокхан не е пророк или нещо подобно. Мисля, че Kübra прилича повече на Ben Gri по отношение на темата.
Във финала на поредицата научаваме, че човекът, който говори на Гьокхан, сякаш е Бог, е изкуствен интелект на име KÜBRA, създаден от технологична компания. Мисля, че това беше връзка, която беше едновременно смислена и насочена към текущи проблеми, хареса ми.
Но за съжаление, частта за изкуствения интелект, която е най-важната част от поредицата и дори ключовият момент, беше подмината много повърхностно. Мотивацията на този изкуствен интелект, защо прави това, което прави и какво цели, не са много подробни. Почти не се набляга на това защо собственикът на KÜBRA е позволил на Kübra да прави тези неща. Те така и не обясниха какво се е случило с другите субекти. Предполагам, че са искали да го оставят за втори сезон, не знам. Но изграждането на историята изцяло върху това какво представлява Kübra, карайки публиката да чака до последния епизод с това любопитство и след това третирайки Kübra толкова повърхностно с изкуствения интелект... кара човек да си каже: "Това ли е?"

Kübra: Последна дума
За да обобщя, мисля, че Kübra е много среден сериал. Сцените са добри, основната тема е добра, страничните герои са успешни, но ненужната дължина попречи на сериала да бъде забележителна работа. Моята оценка за сериала е 6 от 10. 

# 173
Имаме 2ри фрагмент https://www.youtube.com/watch?v=SNnoKwSYNLU Май следващата поръчка ще е любимия на Ямур(сестрата). Head Band

# 174
# 175
Имаме 2ри фрагмент https://www.youtube.com/watch?v=SNnoKwSYNLU Май следващата поръчка ще е любимия на Ямур(сестрата). Head Band

Пипи:hugs: Мерсаж за фрага. Сетиха се от канала, като мрънкахме.
И аз това коментирах в предния пост дори и да му поръчат приятеля на сестра му няма как да го убие или ще го гръмне преди да разбере.
Пипи  , я кажи Айдан разбра ли за работата на Дахан?
В автобуса какво си говореха? Като ме разсейва и нищо друго не виждам мога да слушам топлият му секси тембър и глас интонация без да ми омръзне.   Винаги е красив ,но на спирката и в автобуса е нечовешко дяволски красив.
Върхът на нослето му е толкова сладко и съвършено. ☺️ Лешниковите красиви очи тъжни и с убийствен поглед същевременно. 🤎🤎🤎🔥🔥🙀🙀🙀🍷🍷🍷🍷
Мъжките му ръце ох всичко в него крещи ще те подлудяяяя. Мистър секси устни, походка поглед и усмивка.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 21:44 от femmi2

# 176

Пипи  , я кажи Айдан разбра ли за работата на Дахан?
В автобуса какво си говореха?
В автобуса тя го попита кога ще поговорят. Няма ли да я пита нещо.Той я пита къде е майка и, заминала на сватба. Чуди се къде да я скрие зада не я намеррят убийците. За това с какво се занимава тя разбра от Шенгюл, тя каза , че Дахан е забъркан в тая работа, ама не знаят подробности.

# 177

Най-добрата защита е нападението!

Епизод 3, Трейлър 2

- Нищо...
                          - Не, не, как нищо, огромно е... Има дупка в гърба ти.
                          - Стана случайно.
                          - Случайно?! Наистина ли е случайно. Много странно...
                          - За тези, които ми забиха нож в гърба... Да, странно е. Боли повече
!

- Не чакайте врагът да атакува пръв.  Най-добрата защита е нападението.
                         - Какво става? Някой нападна.
                                          ....................
                         - Остави я.
                         - Какво означава това, защо трябва да се откажа?
                         - Нямам дете на име Ямур.

- Направи каквото е необходимо сега.
                           - Направи го, братле!
                                        ....................
                           - Батко!
                           - Батко ли?
                           - Ямур?

# 178
Здравейте, дами!

Лежерно премина вчерашният ден за феновете на Чачо. NOW TV се ограничи до пускането на фрагмент и замлъкна. Рекламата на тази тв винаги е била слабото звено. Не може да се разчита само на огромната популярност на Чаатай и да се очакват високи рейтинги.
     Ние сме "жадни" за ново инфо, нови снимки и поне още един фрагмент.

СЕРИАЛЪТ "GADDAR" НА ÇAĞATAY ULUSOY БЕ ХАРЕСАН, НО РЕЙТИНГИТЕ БЯХА ПОД ОЧАКВАНИЯТА!

Сериалът "Gaddar", с участието на Çağatay Ulusoy и Sümeyye Aydoğan, успя да се превърне в нова алтернатива на петъчните вечери. Виждаме, че сериалът "Gaddar", който е описан като успешен и красив проект от широка аудитория, получи силно взаимодействие в социалните медии.
С въздействието на завръщането на Чаатай Улусой на екран след много години, феновете на актьора споделят много силни публикации в социалните медии. Можем да кажем, че тази ситуация има положително въздействие върху сериала "Gaddar".
Въпреки това, в петък вечер има два много силни сериала като Yalı Çapkını и Kızılcık Şerbeti . Продукциите, които са спечелили собствена публика, като Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, също се представят добре.
В този момент беше много любопитно каква посока ще поеме поредицата "Gaddar". Положително беше, че първият епизод започна с над средния рейтинг. Във втория епизод рейтингът се повишава във всички категории.
Въпреки това, въпреки че рейтингите бяха малко над средните, трябва да се отбележи, че поредицата "Gaddar" не можа да има грандиозния дебют, който феновете на Çağatay Ulusoy очакваха.
Въпреки че сериалът вероятно ще стане по-силен през следващите седмици, сериалите Yalı Çapkını и Kızılcık Şerbeti продължават да привличат голяма аудитория. Тази ситуация изглежда е най-важната пречка пред поредицата "Gaddar" да спечели по-широка публика.
Дори Чаатай Улусой да е в главната роля, публиката няма да е много склонна да напусне сериала, чиято история харесва, и да премине към продукцията, наречена "Gaddar".

Наслаждавайте се, усмихвайте се и бъдете себе си!
Щастливо и пъстро да ви е през целия ден!

Еми,точно това казвам. Аз много харесвам "Златно момче",и колкото и да харесвам Чаатай ,не бих спряла да гледам сериала. Не можеш да спреш по средата на нищото и да почнеш друго . За мен просто сгафиха . Разчитаха ,че е Чаатай и отдавна не е снимал за телевизията и си мислеха ,че ще ударят шестицата . Да ,ама не . За мен е автогол !   Трябваше да изчакат да свърши поне един от двата сериала или да го пуснат друг ден ш щеше да получат рейтингите ,които искат и реално заслужават ! За Турция не знам ,но българските фенове харесват сериала и събира най-много харесвания .

Феми ,хич не ме интересуват локоциите . Аз ,ако съм сигурна ,че ще го видя и ще ме уважи да ида . Ама не мисля така. Да ида да си дам парите и накрая нищо ,или да ми се усмихне един път ,че да ме разкара по-бързо не ме устройва . В момента правя ремонт на къщата ни и мисля кухня да си купувам ,а не да се изгубя в мегаполис или най-красивия темерут да не  ме отрази 😀. Ако спечеля от тотото ,това ще ми бъде първата работа . А,аз не се отказвам от мечтата си по някакъв начин да се доближа до него  и работя по това ,но да се охарчвам толкова засега не мисля . Само докато се няканя той пък да не вземе да се ожени 😂😂😂

# 179
Еми,точно това казвам. Аз много харесвам "Златно момче",и колкото и да харесвам Чаатай ,не бих спряла да гледам сериала. Не можеш да спреш по средата на нищото и да почнеш друго . За мен просто сгафиха . Разчитаха, че е Чаатай и отдавна не е снимал за телевизията и си мислеха ,че ще ударят шестицата . Да ,ама не . За мен е автогол !   Трябваше да изчакат да свърши поне един от двата сериала или да го пуснат друг ден ш щеше да получат рейтингите ,които искат и реално заслужават ! За Турция не знам ,но българските фенове харесват сериала и събира най-много харесвания .

Скрит текст:
Феми ,хич не ме интересуват локоциите . Аз ,ако съм сигурна ,че ще го видя и ще ме уважи да ида . Ама не мисля така. Да ида да си дам парите и накрая нищо ,или да ми се усмихне един път ,че да ме разкара по-бързо не ме устройва . В момента правя ремонт на къщата ни и мисля кухня да си купувам ,а не да се изгубя в мегаполис или най-красивия темерут да не  ме отрази 😀. Ако спечеля от тотото ,това ще ми бъде първата работа . А,аз не се отказвам от мечтата си по някакъв начин да се доближа до него  и работя по това ,но да се охарчвам толкова засега не мисля . Само докато се наканя той пък да не вземе да се ожени 😂😂😂
    Диди, много си права, че когато феновете гледат дадена продукция и са увлечени по нея трудно ще я зарежат по средата. "Gaddar" се появи на екран във време, през което турските зрители вече бяха се "зарибили" по определени продукции и ги гледат с интерес. Нашият сериал тепърва трябва да се доказва, да печели и "краде" зрители, да се бори за място и рейтинг. И според мен успява да задържи вниманието, рейтингът също е добър и се надявам да продължи да се покачва.
    FOX TV се слави с бързото и безпардонно зануляване на сериали в нищото, когато рейтингът не ги устройва. Те съзнателно пуснаха "Gaddar" в петък, защото само Чаатай и появата му на телевизионния екран след 7 годишна пауза можеше да им запълни този ден и да устои на конкуренцията.
    Наистина не се получи този бум на гледаемост в определеното време, но интересът е голям и милионите гледания в YouTube го доказват. Феновете на Чачо са много активни в социалните мрежи, непрекъснато се пише за него и участието му в "Gaddar". Международният отзвук е огромен и това ми дава увереност, че сериалът ще продължи да се излъчва и ще бъде продаден в много държави по света.
     Диди, благодаря за новите фотки на Чачо от "Кюбра". Още не съм гледала този сериал и нямам представа кога ще събера смелост да го изгледам. Чета много противоречиви мнения и това още повече разпалва любопитството ми. Но Дахан ми е приоритет, а Гьокхан може да почака.

Общи условия

Активация на акаунт