ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 862
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Gaddar Dizi

Dağhan за 60 секунди⚡️💥🔥
#Gaddar @ayyapim @foxturkiye @cagatayulusoyy

# 196

това дали го имаме визуално на гиф в темата. Много е яко с  чайките и нашият Аполон. Каква стойка и харизмаааа
https://twitter.com/internesstt/status/1749900621551931645

И покрай жестокият Дахан да сложа и лудият сладък Див мед  какви топли нежни  очи и поглед. Слънце мое , мило мое ти ми даваш своята топлина:heart_eyes:

Инфо за колегите от проектите
Танер ще играе с Арас Булут в новият му проект Геният на Ай Япъм за шоу тв

🔥Танер Олмез каза пред репортери, че се готви да се завърне на екраните в нов проект. На въпрос в кой сериал би играл, Танер каза, че е изненада, но вече знаем, че му е предложена роля в сериала „Геният“, където ще си партнира с Арас Булут Ийнемли

Нови със семейство Атай на шопинг:smiles:

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 20:19 от femmi2

# 197
това дали го имаме визуално на гиф в темата. Много е яко с  чайките и нашият Аполон. Каква стойка и харизмаааа
https://twitter.com/internesstt/status/1749900621551931645
    Феми, направих и този гиф, че вече не си спомням какви гифки сме правили и къде из албумите са съхранени.
   В следващия си пост ще пусна и статията за Хазал, ти си пуснала снимките.

Изтекоха нови снимки от новия епизод на сериала "Gaddar"

Излязоха кадри от новия епизод на "Gaddar" с участието на Çağatay Ulusoy.

MAGAZİN, 01-02-2024 12:06
Докато сериалът "Gaddar", с участието на известния актьор Чааай Улусой, е очакван с голямо любопитство от своите фенове, в интернет се появиха първите кадри от новия епизод. Любителите на сериалите нямат търпение да видят следващите и очаквани сцени.
Изтеклите снимки включват кадри от различни сцени на героя, изигран от Чаатай Улусой в сериала.
Играта на актьора и атмосферата на сериала повишават очакванията на публиката.

Да сложа и малко "цвят" за настроение - нашата Айдан:

# 198

Да сервираме от класовия елексир и Наздраве !  Ако успеем да вкусим от виното на шефа айде да помисли и за нас
Спешъл за най красивият темерут на планетата. Искаш ли да изгорим и полудееем😛😛😍🤯🔥🔥🔥🔥🍷🍷🍷  

често си я пускам пее лайф и оркестъра е трепач

Страхотен , невероятен . Ще успее ли Дахан да лети свободно  

https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1753118378703618168
От Фокса рекламират усилено. Стискаме палци да има ефект и гледаемост.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 21:53 от femmi2

# 199

Да сервираме от класовия елексир и Наздраве!  Ако успеем да вкусим от виното на шефа айде да помисли и за нас
    Фемии, ще простудиш момчето, както си го разсъблякла. После ще трябва с греяно вино да го лекуваш.
    Но днес ни е простено - Трифон Зарезан е.
    Отбелязахме го днес, ще се почерпим и на 14 февруари по стар стил. За всеки случай аз ще го "позагърна", че утре вечер Дахан го чака тежък екшън.

https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1753118378703618168
От Фокса рекламират усилено. Стискаме палци да има ефект и гледаемост.

# 200
Всеки ден може да се черпим с вино и лекуваме.
Той е кален няма лесно да настине.
И зимата е с почти гола глава ,свикнал е на студ като е на риболов.
Като настине ще се гушкаме и лекуваме взаимно че аз отново подсмърчам.Head Band

Ще го нахокам да си смени профилната снимка в официалния ИГ. Толкова красота в изобилие актуална има ,той с мустакЯ още от Йешилчам. 

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 00:22 от femmi2

# 201
Привет,момичета!
Празника вече изтече ,затова  няма да ви го честитя Stuck Out Tongue Winking Eye...а и отмина времето за Наздравица... време е за сън...ThinkingJoyJoyJoy
Сори ,че няколко дни не съм писала...четях ви ,но време йок...и едва преди малко изгледах Гаддара... Heart Eyes
Серията е супер...Чачо най вече...какво да кажа...много проблеми...много...и въпроси също...
Голям гювеч е забъркало айлето на Дахан...бащата взимал пари...и сега няма как да ги върне,но неще да живее с убиец...братчето не разбрах за него...сестрата пък с трафикант на оръжие... и е...гибя ,ама не е женена...
Полицая приятел явно отдавна ,от ученическите години си пада по Айдън...но иначе му сече пипето...
Айдън...на моменти изглежда добре,на моменти цъ...
Голяма кавга хвърлиха двамата и естествено Дахан беше супер...Айдън ...малко повикваше ,ама нейсе...
Много товари се струпват на раменете на Дахан....айлето плюс сестричката...жената на Самет...малкия как само изхвърлил парите...мръсни били...от една страна добре ,но от друга....не....И...още нещо...жената на Самет май обвинява Дахан... Rolling Eyes
Мисля ,че Айдън не е имала нищо общо с онзи Юксел...тя към него не ,но той май е бил влюбен в нея.Thinking
Това е за сега...
Айде, Лекичка! SleepingHug

# 202
Здравейте, дами!

Петък е... Нашият ден! Денят на "Gaddar"!
     Вълнението е огромно, всички очакваме отново Чачо да заблести  като Дахан!
     Свет, радвам се, че се отби при нас и се надявам, че ще го правиш по-често! Липсваше ни свежото ти чувство за хумор и отношение към Чаатай и проектите му. Пък и Алп си обещала да ни носиш.
    Момичета,  ще очаквам с нетърпение да коментирате и новия епизод, а ако гледате онлайн споделете впечатленията си. Надявам се Пипи да ни качи и линкове за гледане.
    Аз започвам да "подгрявам" с екшън сцени от епизод 2.

Красив, сбъднат и много щастлив петък ви пожелавам от сърце!

# 203
Петък е ден за екшън адреналииин Nature BoomStuck Out Tongue Winking EyeBowlingBowling

Най - добрата защита е нападението !

Творчеството доказва, както и да се променят любимците винаги ще се допълват и подхождат. Като по зрели и големи са още по красиви , опитни и който може си го може .

Нежни погледи  , докосване и усмивки . Прелестни ! Two Hearts

💫Предишния ден Хазал Кая и Али Атай бяха забелязани с децата си в търговския център İstinye Park. На въпрос как функционират отношенията между децата, Хазал отговори: „Понякога може да има малки разногласия между братя и сестри, но това никога не ни се е случвало. Винаги се стремим всичко да върви добре за тях.“

https://twitter.com/netflixturkiye/status/1746928161688862916
Нетфликс рекламират проектите си напред . Това е американски филм '' Джентълмен'' с Гай Ричи .
Както  знаем и Чачи играе в турски филм с такова заглавие и вероятно ще бъде променено или ще го оставят така.

Това е чуждестранен  проект обявен също  за март

Нашият филм кой знае кога ще го пуснат аз и не бързам сега има какво да се гледа и коментира  че после ще е суша след лятото . Сезон 2 на ''Кюбра'' няма да го туткат имайки предвид че за Кралят на Нетфликс Турция се взимат екстремни стратегически решения. Обичат си го и много го ценят и уважават  от платформата .
Той е избраният и специален , новатор. Не се съмнявам, че ще работят и след Гаддар отново и ще купят правата за проектите му от продуцентите . С Терзито само Нетфликс има право да го излъчва, като дистрибутор и с Кюбрата също. На шивашкият проект излъчиха за цяла година и трите сезона , което е прецедент и досега с други проекти на колеги не се е случвало това .  

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 12:46 от femmi2

# 204

Цитат
Gaddar Dizi

ЕПИЗОД 3 ТАЗИ ВЕЧЕР от 20.00 часа!
🔥⚡️

# 205

гифа с Чачи и птиците  много си го харесах за шапка. Пробвах , но размерите не пасват . Ние си имаме майстор в темата и ще ни го оформи с инициалите на Чачи и сериала.  

https://twitter.com/HadiFeriha/status/1751006709454197001
тука така съм се смяла с това трио големи са скици. Особено героя на Уур Йелдаръм , който рупа само солети и нищо друго. Дахан, като се изнерви и му фърли солетите през терасата:joy:Joy директора вика ох, беееее по спокойно и после си извади от джоба на якето запас и пак почна да рупа . Какво си говереха на терсата и си префърляха чантата ,това пари ли бяха ?
Пипи , идвай на помощ така е като се разсейвам🤯🤯🤩🔥🔥🤍🤎🤎🤎🤎 

💥 Телевизионният канал FOX в Турция ще промени името си на NOW от 12 февруари.
В чест на това събитие ще бъдат пуснати рекламни клипове с актьори и телевизионни водещи, които ще представят новата марка

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 14:18 от femmi2

# 206
Привет! Hug Феми, на терасата Мениджъра му даде нова задача(в чантата е пистолет и снимка с информация) в замяна на дълга на Самет и помощ за откриване на убиеца на Юксел, който евентуално застрашава Айдан. Дахан се съгласи, като каза, че след това ще се оттегли. Мениджъра го предупреди, че брата на оня, когото уби с радиатора е избягал и го търси. Това беше.  За довечера, ще гледам във VK, Сюзанна ще превежда в затворена група, поисках включване и ме приеха. За който има регистрация във VK това е групата  https://vk.com/ttgaddar

# 207
# 208
От Нетфликс са ми прочели коментара и мислите  и веднага обявиха втори сезон на "Кюбра". Какво се случва стратегия ли е  или са си изменили практиката , но това да напишат толкова рано кога ще се излъчи е новост . Юни  2024 г. отново с приключенията на Гьокхан.

Netflix Турция
Тестът на Semavi наистина започва сега. Kübra сезон 2 е само в Netflix през юни.

За ''Джентълмен'' Тишина ! По - добре да е догодина за да има какво да гледаме и вълнуваме.  
Ще релаксира , но каквото е планувал и обещал на продуцентите ще го изпълни. Не е от тия ,които дават заден и мрънкат. Професионалист е и при него няма аз съм голямата звезда. Земен и истински и се работи с лекота. Върши си работата тихо и спокойно.  

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 14:37 от femmi2

# 209
Диди, Пипи, благодаря ви за линковете. Веднага заявих желание за включване в групата. Ако до довечера ми разрешат ще гледам епизода онлайн.

Доста интересни неща открих при арабските фенове. Визуализирам ги:

Цитат
Способният актьор Ердал ни напомня датата на епизода тази вечер и че той ще присъства в епизода тази вечер и ще се запознаете с хулигана и коравия Екбар 🔥🔥

И едно видео от Ay Yapım, пуснато в YouTube
"Спомняме си за нашия любим Barış Manço с копнеж, любов и уважение на 25-ата годишнина от смъртта му."

Феми, благодаря за новините около сезон 2 на "Кюбра" и липсата на такива за "Джентълмен".
     Аз обаче съм на вълна "Gaddar".

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 16:06 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт