ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 866
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Еха , колко готини нови неща са пуснали. Постерите са трепач Heart Eyes

Пипи , Мерсаж за отговора Hug
Значи в чантата е имало пистолет и снимка на тоя който да убие.
Дахан иска да е свободен ,тежи му това.. но има силата ,волята и уменията от армията и характера за да е жесток.
Като му подаде солетката Чачи- Дахан така го изгледа и измърмори уникален е😂 тези тримата задължително да играят в някоя комедия.  И друг път съм писала че Чачо притежава такива качества.  
Като на кино и фокус няма логика понякога. Например.. как Айдан се сдоби с джапанки, като се окаля и беше боса и какво направиха със сплесканата кола отпред ? Това не беше личния автомобил на Дахан нали така ?
Във втори епизод той следеше онзи с друга кола. Колко е секси като шофира:heart_eyes:
Обувките на Дахан са много издръжливи през какво ли не премина с тях и дрехите му като нови. Много му отива неглиже стайла ,точно като за героят му е съобразен. В реала се облича така и не е суетен.

Емка , Heart Eyes мерси за инфото от сета и клипчето и гифчетата. Супер са. Hands Ok Hand

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 19:02 от femmi2

# 211
Цитат
Only Çağatay Ulusoy
ВСИЧКИ проекти на #ÇağatayUlusoy са ОГРОМЕН успех. Чувствайте се свободни да проверите числата. Не можете да спорите с фактите. 👏👏👏
Той е просто най-добрият!

Кога ще излезе вторият сезон на Kübra?

Очаква се с нетърпение новият сезон на сериала Kübra, който беше следен с голям интерес в първия си сезон. И така, кога ще бъде публикувано?
Ето отговора...

Ecem Çetin
02 Февруари 2024, Петък - 15:43ч
Първият сезон на сериала Kübra, с участието на Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, се срещна с публиката на Netflix на 18 януари.
Сериалът, който ще привлече вниманието с историята и актьорския си състав, беше гледан с голям интерес още в първия си сезон.
Kübra, в който Çağatay Ulusoy се появи пред публиката с образа на Gökhan Şahinoğlu, се появи на екрана в 8 епизода в първия си сезон.

Кога е втория сезон?
Вторият сезон на сериала, адаптиран по произведението Kübra на писателя Афшин Кум, се очаква с голямо любопитство.
Датата на втория сезон на Kübra беше обявена в официалния акаунт в социалните медии на Netflix Turkey.
Новият сезон на популярния сериал ще посрещне публиката си през юни.
Сериалът, продуциран от OGM Pictures, е режисиран от Yağmur Taylan и Durul Taylan. Сериалът е написан от Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu и Bekir Baran Sıtkı.
Актьорският състав включва имена като Ahmet Mümtaz Taylan, Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Aytek Şayan Cihan Talay.

Феми, извини ме, че повтарям инфото за сезон 2 на "Кюбра", но изпитвам истинско удоволствие да чета в турските медии всичко, което пишат за Чачо. И най-интересното е, че досега не съм попадала на негативна статия за него.
     Всички журналисти и познавачи на турската киноиндустрия с уважение и респект говорят за Чаатай Улусой, за неговия талант, харизма и професионализъм.
    А истинските фенове го боготворят.

П.П. Пак забравих за гифките със солетите. Ще ги пусна в следващия си пост.

# 212

Няма проблем споделяйте каквото ви е кеф дори да се повтаря. Фактите са си такива и цифрите. Всичките му проекти предизвикват интерес и еуфория и са много успешни. Засега единствено ПЕ е провал. Този човек да преподава уроци как да избираме  проекти и роли и играем драматични екшъни и любовни сцени.
И аз досега не съм срещала негативни статии да го плюят дори и когато пишат жълти глупости.  
Кино критиците и журналистите   много хубаво и уважително пишат за Чаатай Улусой и му се възхищават и го оценяват, като актьор човек и личност и не му гледат само под чаршафите. Той не парадира с ЛЖ пази го и много рядко говори и се показва. Ейваллах че го постигна не e никак лесно в тези среди. Трябва да си непукист и силен характер. Истинските фенове тези които сме доказали че както и да се променя винаги го подкрепяме и     Обожаваме и обичаме. Ядосва ни има си трески за дялане, като всеки нормален човек. Трябва повече социалност и уважение към публиката и хората, които го подкрепяме. Благодаря да напише и сложи сърчице е достатъчно.♥️
Не съм му простила това, че се покрива за РД и не отразява инициативите.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 21:47 от femmi2

# 213
Пипии, приели са ме в групата.
Ще гледам с онлайн превод. Благодаря ти много, че ми изпрати този линк.
Да качим градуса на настроението, че ни очакват доста екстремни моменти, адреналин и високо напрежение.

# 214
Радвам се, Еми! Hug Излъчването започна, ще има малко озет, но аз съм там. Сюзанна прекрасно превежда. https://vk.com/ttgaddar?z=video-224422376_456239022%2F6a962d83ae … l_wall_-224422376 Приятно гледане! Heart Сега още реклами вървят и Сюзанна пуска музика. Heart

# 215
Приятно гледане и емоции аз ще пусна линкове на Фокс за онлайн  ще гледам докато имам възможност . Няма да мога целият епизод. Вие се включвайте с коментари, ако можете .

ЛИНКОВЕ ЗА ОНЛАЙН - Фокс тв
 https://www.canlitv.mobi/fox-tv-canli-hd-2
 https://tr.canlitv.services/foxtv-canli-yayin

# 216
Започна с озет. Предполагам, че поне 30 минути ще откара.
Пипи, права си, че  Сюзанна чудесно превежда, пък и има много приятен глас. Аз съм на линия и ще гледам с удоволствие. Дано успея и да пиша в темата. Досега не съм го правила, но ще опитам...
Феми, благодаря ти и за другите линкове. Трябва да имаме и резервен вариант!
Приятно гледане, момичета.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 19:24 от Emiliya

# 217
С тези реклами и озети ми отиде времето на компа . Ще ви чета какво споделяте и ще си го изгледам като го качат.

Колежката е споделила това Общо фото

Каквоооо ??

Тешекюлер за гифките и насладата . Не мога да спра да го гледам и хиля JoyJoyNature BoomHands Ok HandHands Ok Hand

# 218
Всички сме на "млък стой". И в Twitter са притихнали в очакване. Още малко... Дахан ни проверява по телефона дали сме заредени пред екраните.
Феми, на тебе ще пише отсъствие...
Започвааааа...

# 219
Браво на девеойката активна е и споделя , не като колегата темерут. Ще си счупи пръстите ко качи нещо или напише не се сеща и вълнува и това е !

с режисьора Синан Йозтюрк и Айтак Шаян в ролята на полицая

прическа и грим и назад се вижда и мениджъра  Енгин бей

# 220
Аха ха хааа, майката го е упоила с лекарства. Heart

# 221
Бащата е голямо леке - ще подава жалба срещу сина си. Дори не може да съчувства на болката на Дахан. Майката се застъпи за сина си. Браво!
Полицията не успя да намери нищо в дома на Дахан.
Айдан отвежда Умут и майка му в дома на Дахан и разказва, че чичото е искал да отведе детето.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 20:12 от Emiliya

# 222
Аха ха хааа, майката го е упоила с лекарства. Heart
Значи знае кой е като го е упоила или е усетила че не му е чистата работата.
Дахан защити семейството и себе си ,а бащата жалба ще подава. Голям родител и подкрепа няма що. Той още не може да прости на Дахан че ги е оставил и заминал.
Семейството през това време е забъркало гювеч и сега всичко се струпа на горкия Дахан. Нормално е да откачи и изнерви.

# 223
Въй бе, майката знае за дъщеря си. Отиде при нея, а защо крие от всички и от Дахан? Умолява Ямур да се ожени по-скоро.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 20:50 от Emiliya

# 224

Общи условия

Активация на акаунт