ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 975
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, дами!

Днес е големият ден... В очакване на епизод 4 от "Gaddar" да се позабавляваме заедно, да си припомним любими моменти и да коментираме всичко свързано със сериала и актьорите, които работят неуморно, за да ни покажат един динамичен и наситен с напрежение продукт.
    Феми, не се ядосвай за рейтинга на нашия сериал. Ще има възходи и падове, но ще видим една завършена продукция, без разтягане, стегната и наситена с емоции.
    За рейтинга на "Чукур" не успях нищо да намеря, но Йоана ни е донесла информация.
    Благодаря ти, Йоана!
    Ето и други размисли, касаещи рейтинга на сериала "Gaddar".

Получи ли очаквания рейтинг телевизионният сериал на Чаатай Улусой „Gaddar“?

7 февруари 2024 г.
Çağatay Ulusoy няколко години работи с цифровите канали, но неговият сериал „Gaddar“ започна да се излъчва по национален канал. Излъчени бяха три епизода.
Постигна ли очакваните рейтинги?
Въпреки че някои от феновете му казват, че го е направил, мнозинството казват, че не е! Така че, защо?
Познавам Çağatay много добре.

Първият му сериал ‘Adını Feriha Koydum‘ се излъчи през 2011-2012 г. В нощите, когато сериалът се излъчваше, животът спираше и той беше на върха на рейтингите.

"Medcezir", който беше публикуван между 2013 и 2015 г. е същият. Тези серии бяха публикувани в петък, а петък се смяташе за благоприятен ден.

Такъв е и телевизионният сериал „İçerde“, който беше излъчен през 2016 г. Рейтингът се движи между 7-10.

ТАКА, КАКВО БЕШЕ ГРЕШНО?

„Gaddar“ се излъчва пак в петък, но двата сериала, които се излъчваха почти 2 сезона, си бяха поделили петъчната аудитория.Yalı Çapkını и Kızılcık Şerbeti Трябваше да се избере друг ден. И в този ден "Gaddar" ще бъде с най-високият рейтинг за този ден.

Друга грешка: водещата актриса на "Gaddar" Sümeyya Aydoğan по някакъв начин приличаше на Serenay Sarıkaya? Играта ѝ не е лоша! Заслужава си да се гледа..
Според мен най-големият фактор е петък... Гледам и трите сериала - Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti и Gaddar.
Казвам, че "Gaddar" ще получи очакваните оценки, ако промени денят на излъчване.
Какво се случва, ако денят се промени? Може да се класира на 2-ро място в следващите епизоди.
И накрая, съставът привлича вниманието и с участието на Erdal Özyağcılar.
Да се ​​надяваме, че е добър и ще получи добри оценки.
Абдурахман Балджилар

Желая ви един специален ден... един от онези дни, които започват с усмивка и завършват с удовлетворение от видяното в поредния епизод на "Gaddar".
Слънчев и ползотворен ден!

# 346

Билборд ей продуцента е прочел мислите ми , щото едвам се сдържах да не мрънкам за това . Така де .. Може да си позволи това .. Нетфликс и ОГМ не жалиха средства и дори светлинно шоу  имаше за премиерата на ''Кюбра''  Така се рекламират специално  Чачовите продукции и стратегически решения се взимат и променят планове .

Да изпием  кафенце и подготвим  за Гаддар ден с емоции , вълнение и екшън и романтика .
От рекламлара на Фокса за смяна на  логото . Нали показват звездите  от сериалите си ето ги и нашите  елегантни сладури

Цитат
Феми, не се ядосвай за рейтинга на нашия сериал. Ще има възходи и падове, но ще видим една завършена продукция, без разтягане, стегната и наситена с емоции.
Ядосвам се на вкуса на турските зрители и това че няма Угодия!  Сериала  има баланс , но съм съгласна че не трябва да прекаляват със страстната любов в сериала . Това все пак Не е любовна драма , а Екшън драма и да си спазват заглавието на сериала, защото и аз ще почна да се разочаровам .Няма да откажем повече жесток екшън  и без фантасмагории, като ножа в гърба въпреки че военните са обучени за това и издържат на болка.Това че сериалчето ни ще си изкара докрай никога не съм се съмнявала.

Интересна статия сте споделили . Сега като я прочетох се сетих, че съм чела такива коментари че всичко притихвало и улиците са упостявали заради АФК . Сериала  е клише и там има дразнещи неща доста в сценария но рекордния рейтинг се дължи на истерията около Чаатай направо ненормална работа и преследване и разбира се заради химията и взрива като главни с Хазал . Никой не успя да ги измести от сърцата на хората и до ден днешен и в Турция и по света .
За Меджезира  много пъти сме говорили ...
Ичерде си вървеше прекрасно с рейтинга .  Двата най хитови сериала в кариетата му АФК и Ичердето са по Шоу тв.  Голяма разлика във всичко от Фокса, но шанс..  Петък ни сложиха в най конкурентния ден и така ..  
Да сменят деня...  няма друг свободен всичко е заето при тях, освен ако не окапе някой сериал. Турският Робин Худ на там върви..

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 11:37 от femmi2

# 347

Цитат
ozyagciler

На снимачната площадка на "ГАДАР" с двама млади колеги @itiresenn @alpercaxn

# 348

Нови пресни снимки от епизода 

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 11:45 от femmi2

# 349
Цитат
Моята безумно луда двойка ❤️‍🔥

#Gaddar #ÇağatayUlusoy  #SümeyyeAydoğan ~ #AyDağ ~

И още няколко нови снимки:

# 350
# 351
    Диди, благодаря ти много за линка. Отново светкавично си "набарала" интересно инфо.
     Аз тази сутрин не успях да прегледам сайтовете.
     Сега ще пусната снимките с Ердал, а в следващия си пост и интервюто.

Цитат
foxturkiye
и
gaddartvresmi

"Мисля, че предателят е история на промяна. "🖤 Кликнете на линка в профила, за да прочетете приятното интервю, което направихме с Erdal Özyaşcılar. @gaddartvresmi

# 352
Емка , този актьор Ердал със сигурност ти е познат . Гледала си го в проектите на Толга .
Доста по възрастен е тук . От известните и уважавани актьори е в Турция.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 12:39 от femmi2

# 353
Абсолютно съм съгласна . Шефът да се активира . Да не се прави толкова на интересен !

# 354

Диди, не вярвам Шефът да се активира, но ще бъдем поласкани ако ни удостои с малко внимание. Няма да откажем и нова фотосесия.

Erdal Özyağcılar е много известен, търсен, високо ерудиран и продуктивен актьор. С Толгахан са снимали три продукции - сериалите "Сбогом, Румелия" и "Шампион" и филма "Ченгето Халюк".
    Убедена съм, че като Ekber Baba в "Gaddar" ще ни впечатли като непоклатим мафиотски бос.
    Не знаех обаче, че Зейнеп Йозягджилар (Zeynep Özyağcılar) е дъщеря на Ердал. За нея той говори и в интервюто, което ще пусна след като го редактирам.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 14:52 от Не се сърди, човече

# 355
Този актьор го знам от "Опасно изкушение",там беше в ролята на Хасан Али . Страшно забавен персонаж . Внесе много добро настроение в сериала и тогавашният му период  ми беше любим . После стана "Дързост и красота " и нямах търпение да свърши .

# 356
Абсолютно съм съгласна . Шефът да се активира . Да не се прави толкова на интересен !

Да се активира.. всички искаме да си рекламира проектите и труда. Така още повече ще нахъса зрителите да гледат. Прави се на дръж ми шапката и на асоциален ,но не е толкоз залумпен.
Винаги е с телефон в ръка и нещо ръчка и чете.
От някой навици не е лесно да се откажеш.
Телефоните са си голяма необходимост.
Шефа дори и от гали  премиерите си не публикува нищо Head Band лайкове никакви. Не го притискат и продуцентите, нито мениджъра.
След лятото рядко ще му видим очите като си вземе заслужена почивка.     
Ще има интервю с колегите, нашия пак го няма.
За фотосесия губя надежда. Това спокойствие и неуважение ще му изяде главата някой ден. Дори и на РД да не благодари. Никой не е казал да говори за всяко нещо и не е нужно. Той е на принципа мълчанието е злато и е прав. Не се забърква в излишни неща дори да има позиция.  

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 14:24 от femmi2

# 357

Erdal Özyağcılar отговори на нашите въпроси!

МИСЛЯ, че „GADDAR“ Е ИСТОРИЯ ЗА ПРОМЯНА
Gaddar беше много популярен и ценен проект. Ние сме много развълнувани да можем да ви следваме в този проект. Какви според вас са причините Gaddar да бъде обичан и гледан толкова много? Какво хареса публиката в Gaddar?
Мисля, че сериалът "Gaddar" е история за промяна, героят Dağhan, който е отбил военната си служба на изток се е изправил лице в лице с много опасности, докато е служил. Събитията, които започват след завръщането му в къщата на баща му, неизбежно го въвличат в света на мафията. Тази ситуация вреди както на него, така и на членовете на семейството му и той е принуден да защити себе си, любимата си и семейството си в този свят, който никога не е познавал. Мисля, че Чааай Улусой е много успешен в ролята на Дахан. Приятелите, които играят другите герои, също отговарят на своите роли.

Тази вечер ще те гледаме като Екбер. Кой е Екбер? Каква връзка баща-син има Екбер с Енвер?
Героят, който играя, Ekber Baltacı, е безмилостен бос на мафията, който извършва организирани незаконни дейности в допълнение към оръжията и наркотиците. Той е и баща на героя Енвер. Неговата история ще гледаме в следващите епизоди на сериала...

Повече от 55 години участвате в успешни, коментирани и популярни творби в киното, театъра и телевизията. Разбира се, имате много критерии при избора на проекти. Но на какво обикновено обръщате внимание? Вашите критерии за подбор промениха ли се с времето?
Първо, обръщам внимание на връзката на създадения в проекта свят с реалния живот и емоцията и автентичността на образа, който ще играя. Не, моите критерии не са се променили с времето.

Кой от коментарите, които сте получили за героите, които сте играли досега, ви е впечатлил или изненадал най-много?
Една млада дама на име Сибел Алтън, един от моите последователи, написа: „Здравейте, ние сме 4 сестри, само баща ми ни позволи да гледаме вашите филми в нашата къща, можехме да гледаме телевизия, ако бяхте на екрана Simple Smile“ Бях едновременно изненадан и впечатлен.

И така, след почти 56 години вашата актьорска кариера, все още има ли герои или проекти, в които определено бихте искали да участвате?
Никога не съм си помислял „Определено бих искал да играя тази роля“ или „Определено бих искал да участвам в такъв проект“. За мен е достатъчно, че харесвам проекта и героя.

НЕ МОГА ДА ОТГОВОРЯ НА ВСЯКО СЪОБЩЕНИЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
Виждаме, че използвате социалните медии (Instagram) много активно. Представяте части от разходките, които често правите, и щастливите подробности от ежедневието ви на вашите последователи. Всъщност миналата Нова година вие честитихте новата година на близките си с видео на морето. Как протича комуникацията ви с последователите ви?
Да, имам акаунт в Instagram: “@ozyagciler”. Харесва ми, но нямам възможност да отговарям на всяко съобщение...

Дъщеря ви Zeynep Özyağcılar също е много успешна художничка. Интересувала ли  се е от изкуство от много малка? Разбира се, израстването в такова семейство също оказа влияние. Но как се почувствахте, когато за първи път забелязахте таланта на дъщеря си?Имахте ли някакви напътствия? Или вашият съвет?
Zeynep Özyağcılar е много професионална актриса. Освен това има страхотна писалка и е професионална танцьорка. Тя беше и зеницата на очите на учителите си в консерваторията. Нейният е последният випуск на Йълдъз Кентер. Всъщност нейн учител от училище е проф. Работи като инструктор в Театралния факултет на университета Yeni Yüzyıl след назначаването на Suat Özturna. Със своята интелигентност и талант, тя е много успешна  във всичко, за което се докопа. Влиза в държавната опера и балет с първо място много млад. Винаги беше различна на сцената. Тя не просто танцуваше, тя играеше. В момента се занимава с нещо, което рядко се среща в Турция. Играе моноспектаклната си пиеса „Моето най-красиво парче“, която сама продуцира и написа. Страхотно изпълнение, тя танцува и пее едновременно. Историята на една жена за възстановяване чрез любовта й към изкуствения интелект. Препоръчвам го на всички. Получила е и много награди. Ние я следваме с гордост. Добре, че видяхме таланта й на сцената, докато правеше балет. Ще видим Zeynep Özyağcılar на по-големи места.

Йълдъз Кентер веднъж ти каза: „Имаш много красива детска страна. Не го нарушавайте, растете през целия си живот! Знаем, че той каза: „Ще бъдеш добър актьор, но ще откриеш най-красивите, най-неистински чувства от това дете.“ Детето в теб още ли е там? Прав ли беше Йълдъз Ходжа? И кой е най-добрият съвет, който някога сте давали на някого?
Ще празнуваме седмия си рожден ден следващата седмица. Съвет: „Или ще обикнете тази професия, или ще се влюбите в нея.“

ДОБЪР АКТЬОР ПОЧУВСТВАЙТЕ ЕМОЦИЯТА В СЪРЦЕТО И ОЧИТЕ
Какво бихте искали да кажете за новото актьорско поколение? В сравнение с миналото, какво се е променило и ако може да се направи промяна в това отношение, каква трябва да бъде тя според вас?
Сега, с ваше разрешение, бих искал да разделя този въпрос на две.
1-Актьорство в сериали и филми 2-Актьорство - Актьорство в театър, кино, сериали.
Първият е лесният начин на игра, способността да впечатляваш публиката с физика, мъжка или женска... Въпреки че би било погрешно да обобщаваме, разбира се, сред тях има и такива, които работят упорито, усъвършенстват се и се стремят да постигнат някъде.

Що се отнася до второто, има както много лоши хора, така и много добри и това, което ме учудва, е стремежът на медиите да представят някои от лошите като добри. Майкъл Кейн казва: „Играя пиян герой в един от първите си филми. Залитам се при ходене, не мога да произнасям правилно думите, понякога играя полугласно, понякога викам. Дойде режисьорът и каза: „Вижте пияните около вас. Пиян човек се опитва да ходи правилно, опитва се да не говори глупости и се опитва да говори правилно. „Вие играете пиянството на Майкъл Кейн, а не пиянството на героя.“ Тук лошият актьор се опитва да изиграе собствената си емоция, а не емоцията на този герой. Емоциите не се играят, добрият актьор усеща емоцията в сърцето и очите и кара публиката да усети този характер.

Има ли филм, който никога не ви омръзва да гледате, който ви кара да мислите за нещо друго всеки път, когато го гледате или ви кара да си прекарвате приятно? Ако да, кой филм?
Има два:
Питър-Пан "Кука" 1991 г
Робин Уилямс, Дъстин Хофман.
Режисьор: Стивън Спилбърг
Amarcord “1973”
Режисьор: Федерико Фелини

# 358
# 359
     Чудесен е новият плакат.
     Нетърпението става осезаемо... Всички вече сме в трепетно очакване... По-малко от час ни дели от епизод 4 на "Gaddar".
    Пипи, на същия линк ли можем да гледаме епизода с онлайн превод?

Цитат
Set 🖤👑
#CagatayUlusoy #Gaddar

Общи условия

Активация на акаунт