ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 983
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Привет! Hug Да Еми в същата група. Аз към 19.30 ще се включа, то реклами, то озет, може и към 20.00 да започне. Аз ще пиша какво става.

# 361
Пипи, аз също ще гледам и ще се опитам да те редувам, за да можеш да ни разказваш какво се случва.
Започна с озет!
Приятно гледане на всички!

# 362
# 363
Започна ! https://vk.com/ttgaddar?z=video-224422376_456239027%2Fe65affc02c … l_wall_-224422376 Приятно гледане! Heart Още не е свършил озета, дано няма и реклами отново!

# 364
Пипи, бях се притеснила, че няма да има онлайн превод. Отдъхнах си и впервам поглед в екрана. След 5-6 минути ще трябва да започне и епизода.
Приятно гледане на всички!

# 365
Приятно гледане🍿 аз ще ви чета и редувам. Нямам възможност за онлайн гледане.  Дано утре рейта е нагоре.:praying_han:praying_hands:ds:☘️ Епизода се очертава динамичен и вълнуващ. Колкото повече екшън по - добреееее. Nature Boom да не го забравят сценариста и режисьора това.    

Новият промоционален общ плакат на Гаддар е тук.  Дахан е в кръга и центъра на събитията.

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 02:45 от femmi2

# 366
Приятно гледане на всички🌹
Аз ще гледам през сайта на Фокса онлайн, с надеждата да отчитат и там рейтинга😀

# 367
Брат и враг се притесняват еднакво за здравето на Ямур. Карат я към болницата. Добре започва...
Дахан бързо се отърва от гардовете на Енвер.
Разтърсваща сцена в болницата. Брат и сестра се прегръщат силно.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:07 от Emiliya

# 368
Брат и враг се притесняват еднакво за здравето на Ямур. Карат я към болницата. Добре започва...
Нали? Така се разправят, че усещам тука ще има едно голямо приятелство след време. Много ми харесва взаимодействието между двамата и като се карат😀

# 369
Приятно гледане на всички🌹
Аз ще гледам през сайта на Фокса онлайн, с надеждата да отчитат и там рейтинга😀

Ако отчитат рейтинг така е добре и ние ще помогнем с нещо. Това е нечестно да се разчита само на турските зрители и някакви категории за образувани ,необразовани и средни и богати домакинства.

Сега ще се въртят около сестрата ,но и братчето също е интересен. Актьора е сладур и си химичат с Чачи.  Всичко зависи от сценариста дали ще му развие образа.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:18 от femmi2

# 370
Нали? Така се разправят, че усещам тука ще има едно голямо приятелство след време. Много ми харесва взаимодействието между двамата и като се карат😀
Йоана и аз започвам да си мисля, че  двамата ще се съюзят.
Дахан бързо се отърва от гардовете на Енвер. Дахан е като Спайдермен, покатери се и през прозореца се озова в стаята на Ямур.
Разтърсваща сцена в болницата. Брат и сестра се прегръщат силно.
Ямур изобщо не знае с какво се занимава Енвер.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:20 от Emiliya

# 371
Харесва ли девойчето ,която играе сестрата ?
Може да се окажете прави за приятелството между брат и враг.
Нямам търпение да изгледам епизодаааа след това. Да видим гълъбчетата дали ще се целунат.
Много нежност показват и игра с очи.Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:24 от femmi2

# 372
Трогателен е разговора между Дихан и Ямур. Тя няма представа с какво се занимава Енвер.
Сестрата ми допадна като емоция и изпълнение.
Айдан се притече на помощ на Дахан. Тя се бие като мъж. Stuck Out Tongue Winking Eye Двамата се озоваха зад решетките и отново започват да спорят.
Ейй, този Дахан голям инат е...

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:31 от Emiliya

# 373
Трогателен е разговора между Дихан и Ямур. Тя няма представа с какво се занимава Енвер.
Сестрата ми допадна като емоция и изпълнение.
Айдан се притече на помощ на Дахан. Тя се бие като мъж. Stuck Out Tongue Winking Eye Двамата се озоваха зад решетките и отново започват да спорят.
Ейй, този Дахан голям инат е...

О , не знае за далаверите на Енвер. Мислех че е обратното. 
Дахан е по голям инат и его и от принца на нощта.Heart  

Пробвах няколко пъти да пусна бг превода и сайта от ашкъмите не успях с тия хазартни реклами и прозорци.

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 02:30 от femmi2

# 374
Ekber не разрешава на сина си да се ожени за Ямур. Съветва Енвер да се за запознае с родителите ѝ и да я направи любовница, а да се ожени за друга.
Айдан разказва на Дахан, че майка му знае всичко за Ямур. Дахан ще откачи ... Всички знаят, само той не.

Ямур разказва на майка си, че Дахан знае всичко. Фатма е шокирана. Да видим как ще реагира сега.

Общи условия

Активация на акаунт