ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Обаче те направо Батман го направиха Дахан😆 Само знака на прилепа липсва на небето😆

# 556
Нека, нека и Батман си го обичаме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
Ето как Батман с перелината  убива.. онзи направо се .. от страх JoyJoyBowlingHands ClapHands Muscle
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1758562107933524332

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 22:10 от femmi2

# 558
Охх, Йоана, строила съм лаптопа до компютър и едновременно се опитвам да гледам и да пиша.

Аз за това пиша от телефона, че иначе сложно ми става като правя няколко неща едновременно😀 Върви си лаптопа на масата иначе, ама не разбирам много. Само превод по картинки.
Интресено какво му предложи Онур?

# 559
Дахан разказа на Мениджъра и Курт за парите и момичето. Разговора между тримата е доста интересен. Тук стана въпрос за таксиметровия шофьор. Дахан трябва да се заеме с откриването на убиеца. Това е новата му задача.
Татко Дабуд страда за дъщеричката.
А Ямур се стяга за сватба, майка ѝ също е поканена.

# 560
Тази задача обаче май той си я дава от негово име. Не от хората, за които работи? Дали правилно съм схванала?
Ох тази Сюнгюл нещо хич не ми харесва🙄

# 561
Изпуснах я Шенгюл, само чух, че казва на Айдан, че закъснява за работа.
Гадният Ekber Baba отвлече Ямур. Вероятно сега ще я хвърли пред вратата на семейството ѝ.
Дахан пита майка си закъде се е пременила така. Тя каза, че отива при Ямур и...

# 562
Охоо сега им връщат булката. Много грубо така с бременна жена...

# 563

Олееее, че е красавееец😭😭😍 ослепителен и греховееен и умопомрачителен.💪💪💪😳😳🥵🥵🥵🤎🤎🤎  Как оцеляват  тези хора около него??

Сега са кадрите ,дъртия мафиот предава Ямур на семейството и Дахан крещи
''Гневът ми ще отнеме живота ти''

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 22:15 от femmi2

# 564
Кой е този човек, който връща дъщеря ми в сватбена рокля?

Дахан разказва всичко, което знае за Ямур и Енвер. Бащата е отчаян, но Дахан го уверява, че ще разреши този проблем.

# 565
Не мога да гледам повече до края ще разказвате как е свършил епизода.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 22:03 от femmi2

# 566
Енвер се изплю в супата на баща си. Става страшно.
"Енвер, не изпитвай търпението ми"
"Татко, не изпитвай моето търпение" - преби готвача и си тръгна. Този Енвер не е добре с главата. Confused

Ямур моли за прошка баща си.

# 567
Ох момичета, как гледате и пишете? Аз не мога да се отлепя! Ако и тая вечер рейтинга не скочи не знам какво да кажа за турските зрители. Май ще кажа отговора на Айдан към Енвер "Идете на х.й!" или на български-"на м......а си" Joy След края ще коментирам. Ако имате въпроси пишете. Тя и Еми е в час. Heart Доколкото разбрах в групата на Сюзанна ще има някакво гласуване, за това кой ще гледа, но мисля, че ще е платено. Ще направят превода платен, жалко. Но каквото и да стане пак ще гледаме. То май и без превод се разбира.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 21:29 от pipilota65

# 568
На мен нещо ми заби живото на лаптопа. Още ли сме на реклами?

# 569
Пипи, някои моменти не разбрах, но ще питам после, или утре.

Вървят реклами в момента, та мога да ви кажа какъв срам брах пред синовете си. Като ме видяха как съм строила техниката едно до друго прихнаха да се смеят.
Оказа се, че монитора може да се раздели на части и да гледам и пиша едновременно. Ама аз като съм си тъпа. От 20 години ползвам компютър и за тези екстри не зная. Joy

Още са рекламите при мен.

.....................
Колко са сладки братя и сестра. Рюзгяр се зарадва мнотго на сестра си.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 21:37 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт