ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 419
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Ох да, 2 проснати перални, вечерята за малкия готова, сипах си едно  🍷 и сега мога да догледам на спокойствие. Че то ще свърши след малко.
Аууу колко е хубаво семейството заедно. Особено 3мката😍

# 571
Бащата не иска да слезе за вечеря. Нужно му е време, за да прости..
Охооо, Енвер иде да си вземе съпругата... Издокарал се, пък и цветя взел, а Рузгяр тъкмо обясняваше на Ямур за мафиота Енвер.

Дахан го изгони. Не каза кой е звънял, но Ямур се сети.

Изгониха го през вратата, той се появява с яхтата. Joy

# 572
Сега и серенадата дойде😀
Много интересен образ е този Енвер. Не разберам добър ли е, лош ли е? Обича я, но изглежда и много жесток, като баща си.
А пък сестрата на мен никак не ми е симпатична, не знам защо така. Да бяха взели тази сестричка от Кюбра. Или Хазар от Протектора?🤔

# 573
Аааааа е това не е за изпускане! Joy Heart

# 574
Дааа, това не е за изпускане. Енвер в къщата на Давут. Гробна тишина. Ще иска Ямур за жена. Joy

# 575
Хаха тука направо комедийно дойде😆 Давут баба вика. Тея как го изгледаха😆 Само на малкия брат му е забавно, все едно на кино😆

# 576
Ехааа, Дахан пита Енвер да обясни с какво се занимава. Бил бизнесмен. По-подробно... А оня му връща топката, питайки Дахан с какво се занимава.
Весело е.

# 577
Лошото е, че те не го искат, а Енвер трудно ще приеме отказ. Ще стане лош. И ще си го изкара на наш Дахан пак🙄

# 578
Много си права, Йоана, тепърва ще става интересно.
Изгониха Енвер, а сега Дахан ще търпи последствията.

# 579
Дахан знае какво да пита и  Енвер не пада по долу от него и връща топката обратно.

Пипи, интуицията ми подсказва , че рейта ще скочи.
Ако пък ли не да вървят на майната си с техния вкус. Важното е че супер героят ни е умен и е подсигурил и себе си и нас също. Продажбите в чужбина започнаха. Израел са купили "Без милост"и ще го излъчват.  

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 02:40 от femmi2

# 580
Точно това, което се чудехме.
Ще му покаже на видеото кого е убил. Нали го записа? Ще го шантажира с това. Така си мисля😔

# 581
Милата Ямур само как се моли на Дахан да ѝ обещае, че няма да се занимава с Енвер.

# 582
Какво стана сега? Айдан да не се е съгласила?

# 583
Пак не дадоха дали Айдан се съгласи или майка ѝ от нейно име. Проклета жена е тази Оя.
Дахан предупреди Енвер да не се занимава с Айдан.

Категоричен е, че сватба няма да има, но Енвер тогава му показа записа с убийството и му каза, че сватба ще има, а Дахан ще отиде в затвора.

Да видя какво ще направи комисаря.

Изпотих се от напрежение. Anguished И... видеото ми засече.

"Аз изпълних своя граждански дълг, опаковах видеото и го изпратих на комисаря."

Комисарят гледа видеото, а Енвер "успокоява" Дахан, че ще му носи сладки в затвора.

Така и свърши епизода.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 22:16 от Emiliya

# 584
Това е краят на епизода. В следващия ще видим.
Надявам се комисаря да се окаже свестно момче и да помогне на Дахан. Да му бъде приятел, не враг. Вече много врагове му станаха.
Или Онур да му помогне в тая ситуация по някакъв начин.
Няма как да влезе в затвора нашият.
Ах този Енвер. Много проклет. Като баща си, че и повече😏

Общи условия

Активация на акаунт