ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 410
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Ужас, сега как ще се измъкне Дахан? Само Мениджъра може да го спаси май. Или Енвер само си представяше, че видеото е пристигнало на адреса? Ох, как ще се трае до другия петък? То стана ясно , че Мениджъра е от добрите. Той сподели, че работи и извън фирмата , тоест разчиства боклука на своя глава. Хич не ми е жал за тия "поръчки", всичките си заслужават.

# 586
Ама то, дефекто, как ще го спаси Онур? Има видео, има лице. Какво ще може да направи? Не ми изглежда Комисаря като някой да се подкупи? Не виждам аз как може да помогне в такъв случай.
Само виждам изход, ако Комисаря не предаде видеото и помогне на Дахан. Поне да му даде шанс. Не изглежда лошо момче, ама...

# 587
Точно това, което се чудехме.
Ще му покаже на видеото кого е убил. Нали го записа? Ще го шантажира с това. Така си мисля😔

Това ли му показва Енвер на  видеозаписа как Дахан  очисти собственика сутеньор на клуба.
Проклет е тоя Енвер:angry:
 Ямур се запънала че го иска и обича.  Не може да не знае или подозира какъв е. Толкова ли е сляпа от любов?

Онзи си го заслужаваше и няма що да му е жал на Дахан че го уби. Всичките "поръчки" си заслужават куршумите.  

Дано Мениджера му помогне или шефа над него, защото наш Дахан ще го закъса.😞 Ох чак се ядосах и ме е яд.  
Права си Йоана как ще го спасят, като има неоспорими доказателства освен ако не убият наистина Енвер и унищожат записа, той е направил копия сигурно.
Комисаря аркадаш  нали си пада по Айдан и ако Дахан е в затвора по добре. Тя и така няма да е с комисаря и ще тъгува за любимия си. Може и да му помогне аркадаша ще видим ..

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 23:48 от femmi2

# 588
Ами ако Мениджъра наистина работи за разузнаването, може да спаси Дахан. Hands Pray

# 589
Ейй, отново инфарктен епизод и отново много въпросителни накрая. И аз се питам как Дахан ще се измъкне от тази каша.
Енвер е готов на всичко, за да си върне Ямур. Няма да се поколебае да затрие цялото ѝ семейство. Започна с Дахан.
Как ще постъпи Комисарят? Това ще ме измъчва до следващия петък. Моля се поне в трейлъра да дадат някакви подсказки.

Ами ако Мениджъра наистина работи за разузнаването, може да спаси Дахан. Hands Pray
    Пипи, и аз ще се моля Мениджъра да е "наш човек". Hands Pray

# 590
Това да. Ама и на Комисаря го е пратил. Той наистина си е падал по Айдан, ама са били приятели всички навремето. Може да не го предаде тоя запис директно. Поне да даде шанс на Дахан.
Няма да убият Енвер още, а и до го убият, няма как полицай да участва и да прикрие всяка следа и всеки запис.
Ама заплетено става за следващия епизод, спор няма😀

# 591
Това да. Ама и на Комисаря го е пратил. Той наистина си е падал по Айдан, ама са били приятели всички навремето. Може да не го предаде тоя запис директно. Поне да даде шанс на Дахан.
Няма да убият Енвер още, а и до го убият, няма как полицай да участва и да прикрие всяка следа и всеки запис.
    Може ли и Комисарят да е замесен в играта и да знае за Мениджъра и Курт. Дали пък тримата не действат заедно за прочистването на града от мафиотите.

# 592
Епизода чок ми хареса. Напрежение ,екшън ,няма скука всичко върви динамично и логично.  Ейваллах на екипа и на всички и на каста и най вече на нашият силен супер герой.
Чаатай е невероятен, както винаги в този образ и го владее и играе перфектно.
Не избира ей така проектите си само да е на екран. Всички ще се молим да се измъкне от тази ситуация. Ще се измъкне ,защото ако е в затвора сериала свършва и няма да има какво да се развива. 

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 22:52 от femmi2

# 593

Може ли и Комисарят да е замесен в играта и да знае за Мениджъра и Курт. Дали пък тримата не действат заедно за прочистването на града от мафиотите.
Много добра идея. Heart

# 594
В Twitter е забавно.
Предположения всякакви, но едно общо мнение - страхотен епизод!
Нещо за разтоварване:
Цитат
Те се обичат като братя, ние го знаем   #Gaddar #çağatayUlusoy 😂💥  

# 595
В Twitter е забавно.
Предположения всякакви, но едно общо мнение - страхотен епизод!
Нещо за разтоварване:
Цитат
Те се обичат като братя, ние го знаем   #Gaddar #çağatayUlusoy 😂💥  

Дааа и Дахан прояде солети. Heart

# 596

Оо това ще е много добре, ако е истина. Не съм сигурна дали сценаристите имат нашето въображение, за да направят такъв интересен обрат😀 Но ми се ще. Надявам се на нещо от образа на Комисаря, защото в момента го виждам същия като в Кюбра и не съм много възхитена от него. Тъй че ще е добре малко да го пораздвижат и него в играта, определено.

# 597
Оо това ще е много добре, ако е истина. Не съм сигурна дали сценаристите имат нашето въображение, за да направят такъв интересен обрат😀 Но ми се ще. Надявам се на нещо от образа на Комисаря, защото в момента го виждам същия като в Кюбра и не съм много възхитена от него. Тъй че ще е добре малко да го пораздвижат и него в играта, определено.
     И аз не искам Комисарят да излезе леке, да отмъщава от ревност. Много наивно ми звучи за поста, който заема и жанра на сериала.

# 598
Оффф , и аз не искам комисаря да е лош образ и да вреди на Дахан.
Като прикрие това може да му иде поста и загази, освен ако не са в комбина, както предполагате за турското разузнаване ,но едва ли са се сетили за тая идея.
Все си мисля, че Енвер няма да го прати в затвора и с тоя запис ще го изнудва да работи за него.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 23:50 от femmi2

# 599

Все си мисля че Енвер няма да го прати в затвора и с тоя запис ще го изнудва да работи за него.
Няма начин Дахан да работи за Енвер. По скоро да стане обратното. Въпреки лошотията си, Енвер, заради любовта си към Ямур може да се промени към добро. Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт