ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 885
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Въй бе, майката знае за дъщеря си. Отиде при нея, а защо крие от всички и от Дахан? Умолява Ямур да се ожени по-скоро.

Крие, щото като разберат ще и фърлят бой. Те са консервативни и неомъжена да е хамиле и бащата е престъпник.

# 226
Чачо показва за пореден път перфектна игра. Екшън сцените са уау.

# 227
Ех ,тези екшън сцени. Nature Boom харесвам екшън жанра и гледам, тук се изкушавам заради ашкъмчето. Едва ли ще ме привлече проекта ко ще и Джеки Джан да играе Joy и трепе.
Още веднъж му се възхищавам:heart:
Кога се подготви за кратко време след като засне Кюбрата.
В Gaddar е в супер форма. 👏👏👏💪💪🤤😍
🔥🔥🔥

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 22:04 от femmi2

# 228
А сега де? Какво ще направи Дахан със "зетя"? Освен това той не е поръчка, а май е син на големия Шеф.  Или греша?

# 229
Ехо, привет на всички😊
Преди няколко дни бях питала за превод на Гадар на български. Не намерих, но гледах с английски и ме устройва, доколкото може да е точен, разбира се.
Та реших да пиша, все пак за споделя впечатления. Сериал от съседите не ме е грабвал, честно казано, след Вътре и Чукур, защото това е моят стил. Бях сигурна обаче, че Чаатай ще го направи, защото знам колко внимателно си подбира проектите. И не се излъгах, това момче е мастър, може да се превъплъти във всеки образ. Различна визия, различен образ от последния проект по Нетфликс. И също толкова уникален. За това ми е и любимец, както и на всички тук.
Аз обаче явно съм от малкото, които харесват и партньорката му, Айдън, явно ( Сумейето)😀 Аз си я харесах още от образа й на лошата в Дуй Бени и бях сигурна, че ще изгрее още по-ярко с нов образ. За мен лично страхотно си партнира с Чаатай и такива мацки му отиват много повече. За сравнение момичето от Кюбра ми изгреждаше повече като негова най-добра приятелка, отколото като любима. Тази тук обаче си играе страхотно ролята на объркана, дива, зарязана навремето мадама, която все още се чуди накъде да поеме.
Сестрата на Гьокхан изобщо не ми харесва, обаче. Мисля, че можеха да изберат някоя друга, но дано по-нататък ми хареса повече.
Опитвам се да гледам онлайн, но в Ютуб Foxa има ужасен онлайн линк с някакви громни надписи пльоснати на екрана. Колкото, толкова, ще го чакам с превод на английски.
Сериалът според мен обаче няма да надвиши рейтингите, защото личната ми теория е, че в реално време в петък вечер гледат повече домакини, които си падат по сериали тип Златното момче, на което, без да искам да обидя някого, сюжетът е пълен абсурд. Феновете на екшъните и по-така вълнуващи сериали гледат в ютуб, за това и там гледанията удрят тавана. Дано все пак този сериал продължи повечко, защото си заслужава да има и такива продукции. Аз лично съм фен на подобен тип продукции и Ай Япъм+ Чаатай е нещо, което чаках от мноооого време. Чакам и Арас и неговият следващ проект, защото съм сигурна, че и него ще гледам с интерес.
Ами това е за сега.
Поздрави на всички ви и приятно гледане, на който гледа онлайн. Сега са реклами и той тамън си видя сестрата преди това. Тази, която аз изобщо не харесвам😀

# 230
Ехо, привет на всички😊
Преди няколко дни бях питала за превод на Гадар на български. Не намерих, но гледах с английски и ме устройва, доколкото може да е точен, разбира се.
Та реших да пиша, все пак за споделя впечатления. Сериал от съседите не ме е грабвал, честно казано, след Вътре и Чукур, защото това е моят стил. Бях сигурна обаче, че Чаатай ще го направи, защото знам колко внимателно си подбира проектите. И не се излъгах, това момче е мастър, може да се превъплъти във всеки образ. Различна визия, различен образ от последния проект по Нетфликс. И също толкова уникален. За това ми е и любимец, както и на всички тук.
Аз обаче явно съм от малкото, които харесват и партньорката му, Айдън, явно ( Сумейето)😀 Аз си я харесах още от образа й на лошата в Дуй Бени и бях сигурна, че ще изгрее още по-ярко с нов образ. За мен лично страхотно си партнира с Чаатай и такива мацки му отиват много повече. За сравнение момичето от Кюбра ми изгреждаше повече като негова най-добра приятелка, отколото като любима. Тази тук обаче си играе страхотно ролята на объркана, дива, зарязана навремето мадама, която все още се чуди накъде да поеме.
Сестрата на Гьокхан изобщо не ми харесва, обаче. Мисля, че можеха да изберат някоя друга, но дано по-нататък ми хареса повече.
Опитвам се да гледам онлайн, но в Ютуб Foxa има ужасен онлайн линк с някакви громни надписи пльоснати на екрана. Колкото, толкова, ще го чакам с превод на английски.
Сериалът според мен обаче няма да надвиши рейтингите, защото личната ми теория е, че в реално време в петък вечер гледат повече домакини, които си падат по сериали тип Златното момче, на което, без да искам да обидя някого, сюжетът е пълен абсурд. Феновете на екшъните и по-така вълнуващи сериали гледат в ютуб, за това и там гледанията удрят тавана. Дано все пак този сериал продължи повечко, защото си заслужава да има и такива продукции. Аз лично съм фен на подобен тип продукции и Ай Япъм+ Чаатай е нещо, което чаках от мноооого време. Чакам и Арас и неговият следващ проект, защото съм сигурна, че и него ще гледам с интерес.
Ами това е за сега.
Поздрави на всички ви и приятно гледане, на който гледа онлайн. Сега са реклами и той тамън си видя сестрата преди това. Тази, която аз изобщо не харесвам😀
    YoanaIv., благодаря ти, че сподели с нас вълнението си около сериала "Gaddar".
    Аз гледах епизода с руски превод онлайн и останах доволна от видяното - динамика, напрежение, бой - всичко е на макс. Трябва да го изгледам още веднъж, за да мога по-подробно да разказвам, пък и отново да се насладя на играта на актьорите и развитието на сюжета.
А сега де? Какво ще направи Дахан със "зетя"? Освен това той не е поръчка, а май е син на големия Шеф.  Или греша?

Пипи, ама дали големият шеф е шеф и на Онур (забравих името на героя му). Аз пък това не разбрах.

# 231

Пипи, ама дали големият шеф е шеф и на Онур (забравих името на героя му). Аз пък това не разбрах.
Така изглежда, че е шеф и на Мениджъра или има някой по горе. Ще разберем по нататък.

# 232
Аз също ще изчакам да си го гледам по-разбираемо. И ще се радвам да си говорим за този сериал😀
Да вметна, според мен това не е онзи голям шеф, а конкуренция на онзи- шефа на Онур    ( аз също не помня много имената). Мисля си, че използват нашето момче да им разчиства конкуренцията и така ще се забърка самият той, а и семейството му, в борбата между мафията и техните си разправии. Но пък дали е така или просто съм им гледала повечето от мафиотските сериали, ще се види.
Лека вечер на всички😊🌹💐

# 233
Пипи, аз не успях да проследя разговора на Айдан и майката на Дахан, че ми се наложи да стана от компютъра, а после пък картината ми изчезна за около 10 мин.
Айдан изобщо обясни ли нормално защо се беше "хванала" с Юсуф/Юксел/Юнал Stuck Out Tongue Winking Eye (май започнах и да прекръствам героите). Извинете ме - имена трудно помня.
     Съгласна съм с YoanaIv., че рейтингът едва ли ще се покачи много, защото турските домакини не си падат много по този жанр. Те обичат да гледат за насилие в семейството, отвличания и убийства в името на родовата чест. Малтретирането на жени също им е приятна тема за гледане.
     Стискам палци само този много добре замислен и дотук с чудесна реализация проект да продължи достатъчно дълго, за да развие образите и да покаже историята докрай.
     Тази вечер епизодът ме държа в напрежение от първата до последната минута.
     Съчувствам на Дахан, по неволя стана убиец. Но и съм възхитена от Чачо, който показва с невероятна лекота и много естествено всички емоционални състояния, през които преминава героят му.
     Вътрешната му борба при всяка среща с Айдан е разкрита великолепно. Обича я, но я и мрази. Милее за нея, иска да я предпази, но мъжкото му его не го позволява.
     Сумейето като Айдан в определени моменти я харесвам, но в други не мога да я приема. Няма ли кой да ѝ каже, че само с крясъци ефект не се постига. Много ми е писклива и лишена от емоции в тези моменти. Крещи, а лицето ѝ остава безизразно. Никакво чувство не влага точно в тези най-силни за мен моменти. Не може да ме накара да ѝ съчувствам, каквото и да е преживяла.
     Но пък сцените, когато говори спокойно са изпълнени с емоции. Тук сякаш виждам друга актриса, която умело се е сляла с образа на героинята. Прави го с лекота, докосва ме, успява да предаде емоциите.
     Доста въпросителни има около нейното „съжителство” с убития. (извинете ме, но това име не запомних). Рюзгяр знае много неща за нея, но за момента нищо не споделя. Остави я сама да признава „прегрешенията” си пред майка му. Той само ехидно се подхилкваше. Има нещо гнило в живота на девойката.
    Любопитно ми е...

# 234
Айдан беше принудена да признае на майката на Дахан, защото брат му явно знае какво е правила. Само каза, че след раздялата с Дахан се е срещала с други мъже. Но преди това тя призна нещо на Дахан, но тогава пък видеото прекъсна и не разбрах какво. Губят ми се някои моменти, но утре ще си ги изясня. Ами не ми харесва Сумейето и това е, не знам и дали ще я харесам.

# 235

Трейлър на епизод 4

Вие ще си понесете последствията

- Моля те, батко, моля те! Не прави това! Аз го обичам, моля те.
                 - Обичаш?
                 - Намерих Ямур. Ти си знаел, къде е тя и си знаел, че е бременна.
                 - Сестра ми е бременна?
                 - Да...

- Направих го единствено, за да направя сцена.
                 - Оженила се е за разорен мъж, за да не живее нещастен живот.
                 - Майко, какви ги говориш?
                 - Направих го...

- Остави сестра ми.
               - Ще взема собствената си жена и ще си тръгна!
               - Говоря ти  за сестра ми.
               - Ако се опиташ да го направиш, ще трябва да търпиш и последствията.

# 236
# 237
Здравейте, дами!

Днес ще започнем с обилно похапване в компанията на AyDağ, за да можем да "смелем" и падащия рейтинг на нашия екшън сериал. Очаквано турските домакини не превключиха телевизорите си, за да гледат нещо смислено, а продължиха да ронят сълзи заедно с предпочитаните от тях продукции.
    Но пък медиите продължават да хвалят сериала, сценария и актьорския състав на "Gaddar", а в YouTube милиони зрители се наслаждават на епизодите.
    tigasa1, благодаря за линка с преведените епизоди.
     Предполагам, че днес NERON ще пусне и епизод 3.

Цитат
Петък, 02 февруари #reyting резултати 👇🏻
#Gaddar

📌 Очаквайте най-точната и актуална информация за сериала и актьорите! 👉🏻
@Diziler_com

Новият епизод на "Gaddar" ни спря дъха!

"Gaddar", който разказва за живота на Dağhan, който се прибра от дългата си военна служба, привлече вниманието с 3-тия си епизод.

MAGAZİN
03.02.2024 г. 10:17 ч
Телевизионният сериал Gaddar, в който Çağatay Ulusoy играе бивш войник на име Dağhan, продължава да се излъчва в петък вечер. Сериалът беше в ефир с 3-ти епизод вчера. В сериала, който се представи на зрителите с екшън епизод, нито за миг не липсваше вълнение.
След 3-ти епизод от поредицата Gaddar веднага беше пуснат трейлърът за 4-ти епизод на Gaddar. В новия трейлър се видя, че Erdal Özyağcılar също е включен в сериала. Любопитно е в каква роля ще се появи майсторът актьор пред публиката.

Скрит текст:

Усмихнат и безгрижен съботен ден ви пожелавам!

# 238
Тръгнахме с голямата кошница за рейта и че Чаатай е достатъчен явно турската публика предпочита бози и забрадки  , хареми и интриги , бой и насилие над жени и кръв. Тогава да видиш шум и цифри.
Рейта на Гаддар за епизод 3 е в началната позиция. Не се отчайваме и няма да го мислим толкоз.  Убедена съм че ще вдигнем интереса и цифрите само търпение.
Не вярвате, като ви говоря, че е подсигурил себе си и нас и няма от какво да се притесняваме.
Ако има опасност от спиране Бирсен ще пише. Тя си харесва сериала и го хвали и каста също.    
Като цяло има спад и в конкуренцията така че...
Има и по -зле, като - 1 , 2 процента. Ако новият сериал за турският Робин Худ не се покачи ще е пътник. Може да ни преместят в събота. Засега няма свободни дни и ще сме в петък.
Радвам се изключително за статиите и отзвука в соц мрежите и това че сме в тренда. Гледанията в ютуб са важни.  

Йоана , благодаря за готиния коментар и интерес към сериала и темата ни.
Чаатай е най във всичко ,но в екшъна е най уникален. Само Уур Йелдаръм може да го надмине..
Да гледам ашкъма само в екшън драми как се бие и вади пищова няма да ми омръзне.
Ай Япъм и ЧУ са велика комбинация.
Умеят да създават екшъни и знаят как. Ичердето, Чукур са класика в жанра. Езел също.
Що се отнася до Сюмие Айдоан до сега не бях я гледала никъде.
Двамата с Чаатай нямат взривоопасна химия да те притегля ,но сцените им се получават особено романтик.
Има още какво да се желае да е по убедителна колежката. Те са в обща агенция и не е тайна кой я уреди.
Като типаж за ролята и пасва и това също е от значение да я изберат.  

Имаш ли харесвани ,любими герои от по старите му продукции?
Мойта слабост е Емир и като цяло Фемир:hearts:
И преди коментирах че Дахан много ми напомня, като
характер,  ревност и мъжко его на Емир.Heart Прости много неща от любов изпитваше болка , гняв омраза и любов искаше да я закриля въпреки всичко. Дахан изпитва същото, но е инатлив и двамата са такива остри характери и неотсъпват .
Не знам вие какво мислите затова?

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 15:30 от femmi2

# 239
Усмихна ме този колаж.

Феми, аз също не вярвам, че "Gaddar" може да го финализират набързо заради рейтингите. Ще си разгърнат историята, ще изкарат епизодите, които са планувани, а ние ще се радваме на Дахан дълго време.
     Определено съм доволна от това, което гледам и изобщо не ме интересуват рейтинги, класации, "замервания" и т.н. социологически проучвания.  
    Още не съм гледала епизода със субтитри и не ми се иска да правя "съчинения по картинка", та затова ще се съсредоточа върху гифки на моменти, които особено ме впечатлиха.
    Ето един от тези моменти.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт