ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 902
  • 735
  •   1
Отговори
# 240

И мен ме усмихна колажа и сравнението с рейта .Турците забиват нож в гърба на Чаатай и  сериала:angry:
Дори да сме пристрастни  всичко върви плавно и логично , няма излишни неща и пълнежи засега .
Динамика загадки , напрежение  и много екшън , любов и романтика и комични сцени и сме доволни. Много псуват Joy и се цензурира . Ще си помисли Кралят на турското дизи дали пак ще  снима за обществената тв с тия незаслужени тъпи рейтинги и системи. Да не говорим за цензурата в целувки и любовни сцени и как замазват алкохол. Преди не беше така имаше повече свобода , но сега контрола е затегнат. Толкова труд и енергия и хъс и работи нон стоп..  Ако пак снима някой проект за турския екран няма да е веднага и ще има пауза.

В тотала сме добре. Важното е категорията в която са рекламите  не съм сирурна коя е

ей така се смее на ситуацията
https://twitter.com/nsliisa/status/1753497927144640846

Истински кеееф и наслада за сетивата е. Може ли гифчета с Турският Джеки Чан .Misc Bomb Това с нож ли е какво е в гърба като на фантастика:joy: как му няма нищо и се движи. Видях че има гифки как го шият и се е поразголил . Много по добре от Шивача в тялото и отслабнал.
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1753720567042048097

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 21:04 от femmi2

# 241

Какво се случи в 3-ти епизод на телевизионния сериал Gaddar? Гледайте трейлъра на 4-ти епизод от поредицата Gaddar

Популярният сериал на Fox TV Gaddar излезе на екран с 3-ти епизод. В този епизод Erdal Özyağcılar се присъедини към сериала с бруталния персонаж на Ekber Baba. И така, какво се случи в Gaddar епизод 3?

За новия сериал на Ay Yapım „Gaddar“ се говори много с 3-тия му епизод, излъчен по FOX снощи. Докато екшън и емоционалните сцени на Çağatay Ulusoy, който се завърна на екран след години с героя Dağhan, привлякоха вниманието, майсторският актьор Erdal Özyağcılar се присъедини към сериала с бруталния персонаж на Ekber Baba в новия епизод.
Третият епизод на сериала „Gaddar“ с участието на Чаатай Улусой, Сюмейе Айдоган и Онур Сайлак, излъчен снощи по FOX, беше гледан със затаен дъх. Сериалът, който беше в дневния ред на социалните медии със своите екшън сцени и забележителен актьорски състав, беше в списъка на TT с хаштагове #Gaddar и #Dağhan цяла нощ.

Какво се случи в третия епизод на Gaddar?
В третия епизод от поредицата Дахан (Чаатай Улусой) се завръща у дома и намира баща си в безсъзнание, а майка си и брат си пред дулото на пистолета, насочен от Зафер (Ердал Йълдъз). Докато Дахан се опитва да спаси семейството си от Зафер, Зафер е казал на семейството, че Дахан е убил брат му. Бащата на Дахан трудно приема това. Въпреки целия си натиск, полицаят Гюркан (Айтек Шаян) не може да получи никаква информация за Дахан от устата на Айдън (Сюмейе Айдоган). Въпреки че Айдън се съпротивлява да не предаде Дахан, гневът между тях не стихва и те си потърсиха сметка всеки път, когато се изправиха очи в очи. Шенгюл (Мюге Байрамоглу), от друга страна, не успява да се възстанови след загубата на парите, за които съпругът й умря и които бяха единствената й гаранция. Айдън не оставя Шенгюл сама по време на този процес, но братът на Самет дойде на вратата на Шенгюл.

Той се опита да отнеме насила Умут, когото смяташе за доверие на брат си, от Айдън и Шенгюл, но не успя. След това  Айдън доведе Шенгюл и Умут в къщата на Дахан, за да ги пази. По време на този процес Dağhan, който продължи да търси сестра си Yağmur (Itır Esen), поиска помощ от директора (Onur Saylak). По това време Enver (Alper Çankaya) тръгва след Dağhan, който едновременно убива партньора си и успява да изчезне умело.
Бащата на Енвер Екбер (Erdal Özyağcılar) извиква сина си при себе си и му нарежда да не използва името му срещу другите.
 Енвер не можа да каже на баща си, че ще има дете от жената, която обича.

Gaddar: Всички тайни са разкрити
Докато всичко това се случва, всички тайни в къщата на Дахан започват да се разкриват. Майката на Дахан Фатма (Лачин Джейлан) научава, че Айдън е била с някой друг, докато са разделени, но се оказва, че Фатма също знае къде и с кого е дъщеря й Ямур.
Братът на Самет се опитва да отвлече Умут отново, Дахан му попречи и беше безмилостен към него. Дахан, който искаше да унищожи Енвер, за да защити собственото си семейство, тайно влезе в къщата му и насочи пистолета си към Енвер. Yağmur, става свидетел на тези моменти, моли брат си да не натиска спусъка. Енвер с учудване научава, че този човек, към когото изпитва голяма злоба, е брат на любимата му. В новия епизод за всички най-голямото любопитство е дали Dağhan ще дръпне спусъка или не.

Какво ще се случи в 4-ти епизод на Gaddar?
Във вълнуващия нов трейлър, пуснат след епизода, Dağhan каза на майка си, че е намерил Yağmur и показа местоположението ѝ и че знае, че е бременна. В трейлъра на Епизод 4, където видяхме майката на Айдън (Неслихан Йелдан) за първи път, Дахан и Енвер се изправиха един срещу друг за Ямур. Моментите, в които Екбер Баба каза на Енвер: „Ако се опиташ да направиш това, ще си понесеш последствията“, дадоха първите сигнали какво ще се случи между двамата.

Руска рулетка

Феми, по-късно ще направя гифки от линковете, които си пуснала.

# 242
Еми Kissing Heart Грасияс за споделеното . Още веднъж се убеждавам с каква възхита пишат и харесват сериала . Турскиш зрителите и домакинства нямат вкус.

Ох не могаааа сърчицето ми не издържа. Неземен , нечовешко , брутален и жесток е !:open_mouth:

Нова реклама със семейство Атай . Рекламират бебешки продукт . Сладури усмихнати:smiles:YumYumHeart Eyes

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 15:13 от femmi2

# 243

Нова реклама със семейство Атай . Рекламират бебешки продукт. Сладури усмихнати Smile Yum Yum Heart Eyes
Цитат
Не чакайте обрив от пелени, предотвратете го с Bepanthol Baby!

Всеки момент, който прекарваме с вашето бебе, е вълшебен и пълен с любов. Стига обривът от пелени да не прекъсва тези моменти. Предотвратете обрив от пелени без да чакате с Bepanthol baby!

# 244

Като се усмихва и очите му и лицето греят и се смеят . Слънчице !

https://twitter.com/skylineaurora/status/1753764762448486717
Искааам и това как си разкопчава колана и джинсите. Ох това ко беше на Нетфликс или другаде смятайте какви хард горещи неща щяхме да видим:scream: тука заради тъпата цензура дори и целувки нема, като хората. Дали по нататък ще ни отпуснат нещо по така и ще плащат глоби. Чаатай и Сюмието имат все повече общи сцени.  Дахан е с наранено его и не може или не иска да забрави постъпката й и това че я гледат и коментират по вестниците .
Тя крие неща от времето, когато  е бил в армията.
С Юксел не мисля, че е спала.. иди докажи на ревностния Дахан.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 20:30 от femmi2

# 245
Още ли го няма качен 3 епизод с бг превод?

# 246
Гети,  засега само на първите два епизода има, но няма да се забави и трети.  

красотичкааааа, съблазън и лудооост🔥🤩🤩😳😳😳🤎🤎🤎🤎

От канала на сериала са пуснали специално клипче с момемнти на АйДах:cupid: Ще се сдобрят напред в историята. Докога   ще трае това сдобряване? Може да вкарат некой нов образ от миналото да дразни и събуди още по голема ревност на жестокия Звяр или тя да ревнува.

https://twitter.com/Vc_28bb/status/1753766368564953457
Сладки зимни  Дахан и Умут YumYumHeart Eyes

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 17:08 от femmi2

# 247
Още ли го няма качен 3 епизод с бг превод?
    Гети, току-що проверих, но още не е излязъл 3-ти епизод с бг. превод.
     Пускам  линк за епизода с руска двугласова озвучка.

Малко екшън и после ще продължа с гифките на AyDağ

# 248
Привет,момичета! Hug
Преди малко изгледах серийката...хареса ми...особено Чачо...абе ,тва момче е супер... Hands Plus1 Hands Wave
Някои неща започнаха да се изясняват ...е,малко....другите да видим...
Бащата много опърничав човек,тръгна да се обажда в полицията ...ужас...а пък не вижда себе си в какво се е забъркал...и не спря да натяква какъв е Дахан...майката вече проговори...бравос...
Големи са образи с Айдън...от инат и двамата се вмирисаха на чесън... JoyJoyJoy
Айдън явно е сгазила лука ,щом малкия брат я поглеждаше доста странно и подигравателно... и не ми се мисли Дахан как ще реагира ,ако узнае...но,дали нещо забранено е направила...надявам се да разберем.
А...сценаристите малко прекалиха с ножа забит в Дахан...върви си човека напред назад ,все едно е на разходка... Joy
Интересно ми е какво ще последва с възлюбления на Ягмур... в трея май се поотупват с Дахан... Thinking
Друго...няма да повтарям ,вие сте коментирали и съм съгласна.
За рейта...не мисля ,че ще се повиши...щом така е тръгнал...дано поне се запази...съдя по другите сериали,които съм гледала...явно само определена част го харесват и се надявам тя да се запази...но ,може и да се вдигне...дано...
Мен по принцип много ме дразнят рейтингите на някои сериали....ама,нищо не можем да направим.Комшулука решава.
Лека вечер! Heart

# 249
Ох не можем да смогнем от толкоз творчество. Хората са пощурели , полудели... истински чудеса сътворяват всичко се разкоства.
Това е ненормална любов към Чаатай. Какво прави и предизвиква тоя човек???!🙀 Ходеща харизма и Огромен талант. Наистина се разплаквам от ГОРДОСТ😭 Дори да се е подсигурил умно от канала виждат еуфорията и четат и няма да спрат сериала. Няма кой по добър да сложат на негово място.
https://twitter.com/Vc_28bb/status/1753782665239478680
това е жестоко уникално Heart Eyes

Цитат
Айдън явно е сгазила лука ,щом малкия брат я поглеждаше доста странно и подигравателно... и не ми се мисли Дахан как ще реагира ,ако узнае...но,дали нещо забранено е направила...надявам се да разберем.
А...сценаристите малко прекалиха с ножа забит в Дахан...върви си човека напред назад ,все едно е на разходка... Joy
Свет Hug сгазила е лука и ще отключи още повече лудостта на Дахан. Какво ли е направила ?
Това с ножа е толкова смешно надминава и това с радиатора:joy: Режисьорски похват .Чак такива фантасмагории.. не пасем трева все пак. Те са му забили нещо пластмасово и надупчили дрехата има си техники ..

😋😋😛😛😛😝🥵🤎🤎

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 20:22 от femmi2

# 250

Свет, благодаря за коментара. Приятно ми е да чета различни мнения. Това ме стимулира към по-дълбок размисъл върху видяното и наблягане на детайли, които в еуфорията съм пропуснала.
      Сцената с ножа наистина беше доста нелепа. Дахан го играеше като супермен, разхожда се спокойно, сякаш нищо не се е случило и болка не изпитва никаква. Ама нейсе, ще си затваряме очите за такива детайли (хеле пък като става въпрос за Дахан). Stuck Out Tongue Winking Eye
      Още нещо ме издразни - гримът на Ekber Baba (Erdal Özyağcılar). Много нескопосано и доста изкуствено изглеждаше в лицето. Снощи рускините го сравниха със Сталин. Stuck Out Tongue Winking Eye Гледам в тийзъра на епизод 4 са го поочовечили. По-добре изглежда.
     Продължавам с гифките. Феновете са пощурели по сериала, а аз пък от нямане какво да правя, докато чакам превода, днес само гифки си режа. Но какво да се прави и аз съм от лудналите по Чачо фенки. Joy

# 251
Тръгнахме с голямата кошница за рейта и че Чаатай е достатъчен явно турската публика предпочита бози и забрадки  , хареми и интриги , бой и насилие над жени и кръв. Тогава да видиш шум и цифри.
Рейта на Гаддар за епизод 3 е в началната позиция. Не се отчайваме и няма да го мислим толкоз.  Убедена съм че ще вдигнем интереса и цифрите само търпение.
Не вярвате, като ви говоря, че е подсигурил себе си и нас и няма от какво да се притесняваме.
Ако има опасност от спиране Бирсен ще пише. Тя си харесва сериала и го хвали и каста също.    
Като цяло има спад и в конкуренцията така че...
Има и по -зле, като - 1 , 2 процента. Ако новият сериал за турският Робин Худ не се покачи ще е пътник. Може да ни преместят в събота. Засега няма свободни дни и ще сме в петък.
Радвам се изключително за статиите и отзвука в соц мрежите и това че сме в тренда. Гледанията в ютуб са важни.  

Йоана , благодаря за готиния коментар и интерес към сериала и темата ни.
Чаатай е най във всичко ,но в екшъна е най уникален. Само Уур Йелдаръм може да го надмине..
Да гледам ашкъма само в екшън драми как се бие и вади пищова няма да ми омръзне.
Ай Япъм и ЧУ са велика комбинация.
Умеят да създават екшъни и знаят как. Ичердето, Чукур са класика в жанра. Езел също.
Що се отнася до Сюмие Айдоан до сега не бях я гледала никъде.
Двамата с Чаатай нямат взривоопасна химия да те притегля ,но сцените им се получават особено романтик.
Има още какво да се желае да е по убедителна колежката. Те са в обща агенция и не е тайна кой я уреди.
Като типаж за ролята и пасва и това също е от значение да я изберат.  

Имаш ли харесвани ,любими герои от по старите му продукции?
Мойта слабост е Емир и като цяло Фемир:hearts:
И преди коментирах че Дахан много ми напомня, като
характер,  ревност и мъжко его на Емир.Heart Прости много неща от любов изпитваше болка , гняв омраза и любов искаше да я закриля въпреки всичко. Дахан изпитва същото, но е инатлив и двамата са такива остри характери и неотсъпват .
Не знам вие какво мислите затова?

Здравейте😊
Моите фаворити са Яман и Квартала, Протектора, там мисля беше Хакан, Див мед като продукция и образ, естествено и Сарп от Ичерде, където е моят фаворит и мисля, че най-много му подхожда. Не знам дали образите и героите съм ги запомнила, защото съм мега зле с имената. Даже в миналия коментар го направих Гьокхан, вместо Дахан😀 Тези са ми на първо четене фаворитни. Шивачът не беше моето като продукция, още по-малко ми хареса партньорката му. В Кюбра ми се затвърди като уникален актьор с този труден образ. Едва ли щях да гледам такъв тип сериал, с толкова религиозна насоченост, макар и смислено послание, ако не беше той самият. Брилянтно го изигра. Аз съм фенка на Нетфликс, защото ми е трудно да отделям повече от 2 часа за серия, честно казано. Но го правя, когато наистина ме грабне😀
Яд ме е за рейтингите, но го очаквах. Както писах, турските домакини гледащи сериали в петък вечер си обичат сълзливите истории с по хиляди епизоди, 5 жени и 20 деца на мъж и такива екшъни не ги радват. Но пък и не мисля, че това има значение, защото едва ли Чаатай е имал за цел да прави поредица и най-вероятно са си замислили 1 сезон, както Ичерде, без излишни локуми и разтягания като обичайните сапунки. Човекът едва ли ще хаби сили с тези работни часове и борба за рейтинги за по няколко сезона сериал.
Видях, че са пуснали английските субтитри на новия епизод и ще опитам днес или утре да го изгледам, за да имам идея за какво иде реч. Но ми се струва, че причината Айдан да е с онзи, дето го убиха е в майката. Тя ги е забъркала някакви и е бутнала дъщерята да оправя цялата работа. А пък този, дето е направил бебе на сестрата ( ох изобщо не мога да им запомня имената), ако наистина я обича, може от враг да стане съюзник на Дахан, защото нашият те първа ще се забърква още по-навътре с мафията. Нещо такова ми се върти, ама може и да не стане така де. Но пък ще е интересно. Нашето момче има нужда от съюзници, че като гледам тези, дето го заобикалят, той сам си остава все. Остава да видим.
Лека за сега и до скоро пак😊🌹🌺🍀

Забравих да добавя за Сумейтето. Гледах я в Дуй бени в образ на лошата, която тормозеше останалите, но в същото време имаше свои собствени психологични проблеми, които контролираха цялостното й поведение. Още тогава си я харесах, защото имаше най-сложния образ в цялото сериалче. А да изиграеш лош образ изисква много. Очаквах, че ще има още проекти и ще успее да постигне повече и се радвам за нея. Имаше там някаква драма с нея, понеже главните герои от Дуй бени нещо имаха скандал в реала и тя подкрепи момчето, с което си навлече доста омраза от феновете на момичето. Не помня имената на актьорите как бяха. Мен понеже не ме вълнува, аз пак си я харесвам😀

https://youtu.be/fdqxxOY7yUo?si=6bgLufV4U1rXmzR6

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 19:10 от YoanaIv.

# 252
 Като Яман го харесвах само в началото после йок.
Протектор е много съблазнителен и с младежка визия и прическа. Сериала е много успешен и до ден днешен. Хората си го гледат по Нетфликс и в световната мбд е с много добри показатели .
Ичерде е мега секси най добрата му визия и като роля. Див мед е голям сладур и там показа класа и талант. Като луд див звяр е на барабанките. Шивача и аз не си падам по такива психота и само заради любимеца гледах . Визията много ми хареса.
За партньорката му преглътнахме я някак си ... Чаатай играеше и за двамата и добре че си го може, както и Салих.
"Кюбра" много хора го гледат само заради главният. Особен сериал е и сложен за смилане. Още един успешен проект и предизвикателство в кариерата му.

Хакан от Протектор:sunglasses:

Еми ще направи гифчета, когато има възможност че я затрупахме..
https://twitter.com/AliAv24/status/1752676965142720965
https://twitter.com/AliAv24/status/1752349971335299080
Работливият и уважаван Гьокхан Шахинолу

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 20:46 от femmi2

# 253
Еми ще направи гифчета когати има възможност че я затрупахме..
https://twitter.com/AliAv24/status/1752676965142720965
https://twitter.com/AliAv24/status/1752349971335299080
Работливият и уважаван Гьокхан Шахинолу

Феми, днес цял ден се "въртя" около Дахан и епизод 3 на "Gaddar". Научих отделните моменти наизуст. Ще започна и да си превеждам от турски език.
     Само да не заговоря на турски и пред синовете си, че тогава хептен за "изкукуригала" ще ме помислят. Но след "Вътрешен човек", "Gaddar" е вторият сериал с Чачо, който толкова много ме е вълнувал.  
     Йоана, с интерес чета коментарите ти. Ще ми бъде приятно да се включваш винаги, когато имаш време и възможност.
     Изгледах и видеото със Сюмейето. Добре стои на екран, има приятна външност, но в "Gaddar" трябва още доста да поработи върху героинята си. (лично мнение)

# 254
https://twitter.com/ByAI0_/status/1753856481462546465
Аз ще изгледам епизода тая вечер или утре . Тук труп ли заравя? Много е ефектно и гадарско и с тоя убийствен поглед.  Турският Батман или човека Стрела. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ха , ха разсмяхте ме Joy айде учете сериален турски .
Вкъщи, като чуят турска реч и се изприщват.

С бялото потниче с което позира и във фотосесията🤍🤍
голем чатър се извъди. В реала не пуска тела и се ръчка нещо

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 22:33 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт