ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 938
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
https://twitter.com/khalidulusoy/status/1754193590803136976
НОВО - Чачи на сет от преди два дена. Ох, тази походка и главица.. Косата като му расте и да я поддържат тая прическа го стрижат редовно. Предполагам че до края на сериала ще си пусне по дълга коса или ще е така.

Най - популярни екранни двойки

и мъже

Емкаааа:kissing_heart: Грасияс за гифчетата. Полезни са такива задкадрови как се снима екшън

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 21:50 от femmi2

# 271
https://twitter.com/khalidulusoy/status/1754193590803136976
НОВО - Чачи на сет от преди два дена. Ох, тази походка и главица.. Косата като му расте и да я поддържат тая прическа го стрижат редовно. Предполагам че до края на сериала ще си пусне по дълга коса или ще е така.
    Ето го и гръбчето на Чачо от сета:

Турците пощуряха по "Gaddar" и Чачо. Мотото на сериала: "Не бях жесток, средата ми беше лоша" вече се лепи и по личните автомобили на запалянковците.
     Обожават Чачо в Турция! Появата му на телевизионния екран след толкова години е сензация.
     Всички турски медии се надпреварват да качват статии и инфо за сериала и участието на Чаатай Улусой в него. Еуфорията се усеща навсякъде - и сред турските фенове и в международен план.

"Не бях жесток, средата ми беше лоша."

# 272
Успешна и здрава нова слънчева седмица. Nature Sunny

Не съм проврявала sociopol ,но отново ще сме на върха или ако не със сигурност ще сме в петицата.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 13:32 от femmi2

# 273
Здравейте, дами!

Чудесно започва новата седмица за истинските и любящи фенове на Чачо.
      По данни на Socipol, Çağatay Ulusoy  заема почетното 2-ро място в IMDb Starmeter.
      Журналисти и репортери се надпреварват да рекламират и хвалят "Gaddar" и майсторската игра на Чаатай.
      Еее, статиите като съдържание доста си приличат, но по-важното е, че се "шуми" и акцентира върху новия
      сериал.

Пуснат трейлър на епизод 4 на телевизионния сериал Gaddar

Излезе трейлърът на 4-ти епизод от новия сериал на FOX TV Gaddar. Чудно е какво ще направи Дахан, когато намери сестра си в новия епизод.

04.02.2024 г. - 18:24
Gaddar, един от новозапочналите телевизионни сериали на Ay Yapım, спечели вниманието на публиката, особено със своите екшън сцени, въпреки че все още не е достигнал високи нива в рейтингите. Излезе трейлърът за 4-ти епизод от поредицата с участието на актьори като Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan , Onur Saylak, Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Erdal Özyağcılar.
В 3-ти епизод на Gaddar, който беше публикуван наскоро, Dağhan продължи задълженията си като наемен убиец на директора, за да плати дълга на Самет, докато в същото време търсеше сестра си. Междувременно Шенгюл ( Мюге Байрамоглу ) се приютява в къщата на семейство Дахан с Айдън, за да предпази детето от зет си.
От друга страна, когато Енвер (Алпер Чанкая) научава, че Дахан е този, който е убил хората му, той отива при директора и го сплашва, използвайки името на баща си Екбер (Ердал Озягджилар). Докато събитията се развиват по този начин, Dağhan започва да се отървава от всички по пътя си и в крайна сметка, точно когато се кани да убие Enver, той се изправя лице в лице със сестра си Yağmur.

Какво ще се случи в новия епизод?
Има вълнуващи моменти по отношение на последните развития около сериала. Събитията стават още по-сложни, когато героят Дахан открива изчезналата си сестра в къщата на Енвер.
Това ново развитие довежда Даган до ръба на голямо решение. Трейлърът на 4-ти епизод предлага голяма следа за зрителите, които се чудят какво ще се случи в новия епизод на Gaddar. Дахан научава, че майка му е скрила от всички истината за сестра му и че тя е бременна.
След като майката на Фатма изхвърля Айдан от къщата, защото е казала истината, майката на Айдан започва да държи Фатма (Неслихан Йелдан) отговорна.

Цитат
♛Queen ♡(GADDAR ERA ⚡🔥)🐻

Хареса ми глава 3 от #Gaddar!! Имаме три страхотни глави, в които има действие, напрежение, емоция, тайни... И Çağatay е страхотен 🤌🥹. Наистина се наслаждавам на това dizi и вече умирам да видя следващото #ÇağatayUlusoy #Gaddar😌

Пожелавам ви цветен и усмихнат ден и седмица изпълнена с настроение и любов!

# 274
Ехааа , много се радвам за началото на седмицата. Номер 2 в световната класация.👏👏👏👏⭐⭐💪 Тя е от най достоверните и истински.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 13:01 от femmi2

# 275
# 276
В сайта на този  askim  аз лично не успявам нищо да гледам, затова и кюбра не успях, просто не ми зарежда, влачат се само вируси.
Вчера гледах Гадар 3 еп с английски суб., мислех, че ще ми е трудно, но не беше. То са елементарни разговори и всичко се разбира.
Определено 3 еп е доста вълнуващ, става все по-интересно.
И според мен повече Чачо няма да го видим в любовна сапунка, според мен вече ще приема само такива проекти, екшъни. Личи си, че това му харесва. Не вярвам повече да се хване да снима за обикновено сериалче с тривиален сюжет.

# 277
Страхотно имаме си бг превод и субтитри.🌺
Като се разсейвам и не винаги чета и се напрягам.
Изгледах и епизод 3
Хареса ми всичко има действие и напрежение. Когато гълъбчета се карат и не могат да си надвият на ината..
Чачи е супер както винаги ,но мацката се пренавива, като крещи и ядосва.
Когато говори спокойно е по добре. Важно е погледите и играта с очи да ми въздейства и грабне. Това не всеки го постига.
Нашият звяр е перфектен в това. Когато партньорката отвръща със същото е още по хубаво.
За пореден път ще му се възхитя вече не знам как да го опиша и прехвалвам Аполона🔥
Изпълва и взривява екрана със сексапил , харизма глас и невероятен талант. Божествен е😳😳🤯😍😍 🥵🥵🥵🍷🍷🍷  

Това че аннето знае и крие сестрата и не казва дори на Дахан ме ядоса и тая част с посещението на аннето я прескочих.
Това че изгони Айдан не го разбирам. Нали я харесва и подкрепя любовта им с Дахан иска да се сдобрят и се моли затова.
Сега защо постъпи така? Да не е разбрала тайната, която крие и братчето знае.
Какво я иронизира когато си говореха в стаята с анне Фатма. Рюзгяр рупаше ябълка и се смееше.

Гети , аз не съм пробвала още , ако и при мен е така и аз ще се изнервя и откажа.
Ще се защитя с антивирусната програма.
Нашия любимец абсурд да се снима в сапунки с клишета. Екшън градуса и адреналина са му във вените и му харесва това както и на нас. Пада си по рисковете и сложните образи и занапред ще играе такива. С лекота се променя външно. Но за турския тв екран след Гаддар отново ще си даде пауза и ако не се завърне повече заради глупавите им рейтинги и системи и това че качествена продукция и труд не не се оценява от драгия турски зрител е прав да снима само за цифрови  платформи. Гилдията трябва да се надигне и промени нещо и никой да не снима за обществената тв след като режат още в началото.
До късмет си е всичко. Сега се котират и гледат друг тип сериали и актьори.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 15:01 от femmi2

# 278
# 279
  • София
В сайта на този  askim  аз лично не успявам нищо да гледам, затова и кюбра не успях, просто не ми зарежда, влачат се само вируси.
Вчера гледах Гадар 3 еп с английски суб., мислех, че ще ми е трудно, но не беше. То са елементарни разговори и всичко се разбира.
И според мен повече Чачо няма да го видим в любовна сапунка, според мен вече ще приема само такива проекти, екшъни. Личи си, че това му харесва. Не вярвам повече да се хване да снима за обикновено сериалче с тривиален сюжет.

Къде го има с английски субтитри?

# 280

И аз не успях, не знам дали са вируси, но 10 пъти ми отваря някакви хазартни сайтове и се отказах. Интересно ми беше да видя как превеждат този Мениджър ли, Директор ли е, героя на Онур Сайлак.

# 281

Къде го има с английски субтитри?

# 282
  • София
Ой, Нерочно го е превел Heart Eyes

# 283

Момичета, благодаря ви за коментарите. Изненадана съм, че не успявате да ползвате линка на askim-bg.com. И аз по-трудно отварям епизодите там, но не се притеснявам от вируси. Антивирусната ми програма е безотказна.
    Сега видях, че и NERON е пуснал превода на епизод 3. Може да погледнете и него. Не е много качествен превода на NERON, но определено се схваща съдържанието.

Ето и линк за епизод 3 на "Gaddar":

Ой, Нерочно го е превел Heart Eyes
    Pхоeniх, благодаря ти, че ме подсети да погледна във Facebook за NERON

Диди, пак си "уловила" интересни неща! Страхотна си!

# 284

Общи условия

Активация на акаунт