ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 475
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Такаа, прегледах набързо епизода. Нямам особени пропуски, освен 1-2 незначителни. Лихварят каза на Дахан, че баща му е взел парите за конни залагания. От последвалия разговор се разбра, че баща му и преди се е занимавал с това и са плащали дълговете му. Но този път той се оправда, като каза, че  на някого трябвали пари и той помогнал. Head Band Иоще в разговора на Ендер с баща му се разбра, че баща му е против оръжието и наркотиците? Не, че е света вода ненапита, то хазарт, рекет, то хора в кучешки колиби,  ама синчето го надминава. А и мениджъра предупреди Дахан да държи сестра си далеч от Енвер. Да видим дали Дахан ще попадне в капана на Енвер, който плати за последната поръчка и иска да го вкара във затвора с това.

# 451
Феми ,дано е така и мисля ,че най-вероятно така ще е . Иначе в youtube също се правят много пари . Гаддар за по-малко от 24ч събира милион гледания.
Ново от режисьора и малко коментари и за сестрата. Ами ,и нея не я харесват 💁🏻😀. В общи линии харесват Чаатай и Онур. Чаатай толкова висока летва се оказа ,че не могат да му съберат каст ,който да се хареса на публиката . 😀🙂
Иначе "сестрата " е изрекла някаква глупост в туйтър и заради това главно не я харесват.

# 452
Добро утро! Hug Вижте какво открих. Това е от групата на Мелечките вЪв Фейса -"Появи се непотвърдена засега информация, че зрителите скоро ще видят кой наистина стои над Шефа (Онур Сайлак) в сериала “Безмилостен“. Зад групата убийци стои турското разузнаване, на което Шефа е подчинен. Сега компанията Ay Yapim преговаря с актьора, който ще изиграе г-н Акън, ръководител на отдела. Той ще бъде гост звезда в проекта. Сред споменатите имена са Уур Юджел и Четин Текиндор.
И още една новина, свързана със сериала:
Турската преса съобщава, че сериала “Безмилостен” е планиран за 1 сезон от 20-25 епизода. Компанията Ay Yapim не е потвърдила официално тази информация, но дистрибуторът MADD Entertainment представи сериала за продажба в чужбина, в размер на 75 епизода по 45 минути всеки, което съответства на 20-25 епизода в турската версия. Информацията изглежда съвсем логична, като се има предвид, че през лятото Чаатай Улусой ще се снима в нов филм, след което е планирано да работи по американо-турския проект “Коджа Юсуф“, както и по сериала на Netflix." Heart

# 453
Пипи ,така и ще бъде вероятно. Те и в 4-та серия започнаха да говорят за големия шеф . Но ,другото вече са теории на този етап. Този красавец красеше корицата ми преди 10 години във фейсбук.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 16:09 от diana_atanasova55

# 454
Здравейте и ползвотворна нова семица на всички . Отново ще е наситена с емоции със супер героят ни Stuck Out Tongue Winking Eye
Започваме отново добре в световната класация . През тази сдемица сме на 4 - та позиция.
https://socipol.com/?c=datalist&beid=imdb&tarih=2024-02-12&p=46#mank

Пипи:hugs: Благодаря за споделеното .  Това още вчера го прочетох при рускините . Ще е яко да вкарат някой от големите гост звезди . Четин Текиндор в момента играе в Чапкъна и са на конкурентни продуценти и канали за рейтинг. Не вярвам да му позволят да влезе в ''Гаддар'' . За колко епизода ще е сериала всичко са предположения най вероятно няма да го разточват . Преди писах че той има планове , но за сериал за НФ не знам . Има два филма да снима . Ще набира тегло за Коджата и ще пуска мустак гайтански . Това за килограмите нема да е проблем той е чревоугодник , обича да яде . Филма за пехливана го подготвят от много години и Чаатай има интерес към ролята.  Миналото лято си пиеха пиенето с продуцента на Миконос . Самият продуцент сподели, че Ръсел Кроу иска да режисира филма . Това е голям шанс за Чаатай и кариерата му да работи с холивидска звезда и отвърден актьор. Не се знае дали наистина Кроу ще участва в екипа . Може и да се е отказал.  
Бирсенката ще пише достоверно инфо за всичко . Засега не е споделила новости за екшъна. 

Шегичкааааа:smiles:

Цитат
Образът на Дахан много отива на Чаатай. Приятно е да го гледаш, когато побеждава опонентите си, излиза от трудни ситуации като победител. И този глас и усмивка...

Цитат
Сцената е бомба)) малко психологическо освобождаване. Чаатай е мощен, алфа, супергерой, в пика на физиологичния си връх. Много харесвам работата му, без излишно суетене, емоции, той върши работата си с високо качество и увереност.  Профисионалист !

Чаатай и Уур Йелдаръм в екшъните ''Ичерде'' и ''Гаддар''  

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 10:58 от femmi2

# 455
Здравейте, дами!

Новата седмица започва с много добра новина:
"Появи се непотвърдена засега информация, че зрителите скоро ще видят кой наистина стои над Шефа (Онур Сайлак) в сериала “Безмилостен“. Зад групата убийци стои турското разузнаване, на което Шефа е подчинен. Сега компанията Ay Yapim преговаря с актьора, който ще изиграе г-н Акън, ръководител на отдела. Той ще бъде гост звезда в проекта. Сред споменатите имена са Уур Юджел и Четин Текиндор.
     Който и от двамата актьори да изберат ще бъде добре, но мене ме развълнува повече факта, че зад Шефа стои турското разузнаване. Това вече коренно ще преобърне представите ни за Дахан, работещ за турското правителство. Ще осмисли неговите действия и поведение. Ще погледнем от друг ъгъл на поръчките и задълженията на Безмилостния. Харесва ми идеята - безпощадният убиец - герой, борещ се срещу мафията.
     Момичета, благодаря ви за всичко споделено. Изчетох ви с удоволствие и от вълнение нямах време да се разхождам из сайтовете за новини. Написаното от вас ми повдигна духа и настроението.

Приятен ден и седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!

# 456

Ох ей така съм след тая харизма и красота. Това е нечовешко , ненормално, греховно . Алфа силен мъжкар💪💪💪🔥🔥🔥🤎🖤🖤🖤🤩🤤🤤

Още уникална музика от сериала

Това за турското разузнаване е готина идея и нещата са завързани и свързани, като се замисли човек. Дахан е обучен в армията затова. Мениджера му дава не случайно такива поръчки. Чачи и истински убиец да играе жесток нема да го върна и пак ще е удоволствие да го гледам. Той е изстински звяр в играта. Висша лига и класа! Диди е права в коментара, че е такава висока летва и фандома негодува и иска каста да е на нивото му или ако не поне да се доближава.
В екшъна само Онур Сайлак е такъв , но засега е статичен.
За главната женска роля има го и този момент, че трябва да се дава шанс и на по младото поколение  да тръгне от някъде. Трябва и потенциал и талант да притежаваш . Сюмие Айдоан се старае и в някой сцени се справя добре в други не толкова ... Трябва да се научи да плаче естетсвено и красиво , не изкуствено .
Чаатай  Улусой израстна от Фериха и променя всеки път, като хамелеон пред очите на почитателите си какво по добро и хубаво от това . 
Той е късметлия и ние че го имаме , обичаме и възхищаваме. Земен , скромен с чисто добро сърце. ❤️

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 17:44 от femmi2

# 457

И Дахан се възмущава на нелепите писаници за финал на сериала.
     Каква верижна реакция е едно предположение. Някой си журналист решил, че сериалът "Gaddar" ще приключи с 13 епизод, защото не харесва проекта, пише статия с гръмко заглавие, но в края се застрахова, казвайки, че още няма потвърждение от оторизираните органи.
     Обаче заглавието се подема, украсява, коментира разпалено и предава...
     Не ми се коментират непотвърдени данни, затова и ще пусна невероятния Чачо в образа на Дахан - открояващ се с перфектна игра, класа и стил.

# 458
Табики, че се възмущава нашият Гаддар на писаниците за толкоз епизоди.
Няма да си губи времето и енергията и да се трепе за недовършена история и сериал. Заслужава по виски цифри.. такъв е късмета с деня на излъчване. 
Толкова неща има да се разплитат в семейството и това дали работи за турското разузнаване.
Не че не могат да го скалъпят и променят сценария свикнали са ,но не е приятно за никого.   
Какво напрежение и стрес е това да мислиш за тъпите рейтинги и конкуренция.
Добре си бяхме на цифровите платформи. Не му виждаме очите всеки ден и е суша
и потайности.
На турският екран е по различно.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 06:30 от femmi2

# 459
Тази вечер ще има нещо ново от Гаддар.А,до тогава да се насладим на принца 😊

Просто невероятно красив 😍

# 460
Чаатай толкова висока летва се оказа ,че не могат да му съберат каст ,който да се хареса на публиката. 😀🙂
     Диди, напълно съм съгласна с теб. Чаатай не е лъжица за всяка уста. Класа над другите е. И без да подценявам труда на останалите актьори и тяхното качество на игра, мога съвсем спокойно да кажа, че дотук Чачо изнася на гърба си сериала "Gaddar".
     Страхотен е като Дахан!
     Ейй, не мога кусур да му намеря, а бях свикнала все да мрънкам за последните му герои и визия. Не го харесах напълнял и отпуснат, В "Кюбра" не ми допадна с брада и сплъстена коса, в "Продуцента" мрънках за мустаците, а в "Гаддар" ми е таман. Kissing Heart Всичко е изпипано - гардероб, грим, прическа - изобщо цялата му визия респектира и вълнува. Поздравления за екипа, който се грижи за него.

Момичета, разчитам на вас да качите новия фрагмент, че аз може и да се заплесна с приятели в кафето.

# 461

Феноменален... и тази походкаааа:scream: Много му отива спортното облекло на фигурата и черен цвят .  Личната стилистка Илка нацели десятката Hands Ok Hand.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 19:09 от femmi2

# 462
НОВО! НОВО ИМЕ,НОВО ЛОГО. ШЕФА ЕСТЕСТВЕНО ГО НЯМА...В  СТАРАНИЕТО СИ ДА БЪДЕ "СКРОМЕН" ВСЪЩНОСТ СИ ПРИДАВА ВАЖНОСТ... ОЩЕ ЕДНО ВИДЕО
https://www.instagram.com/reel/C3QU6huo09C/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

https://www.instagram.com/reel/C3QUCXVoOem/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 19:08 от diana_atanasova55

# 463

FOX- NOW СЕГА е вече тук с новото си лого и промоционален клип . Готин, стилен клип и изпипан.

Чаатай Улусой  е за голям пердах .Head Band Close Не обича да си показва лицето и снима в реклами , това е част от работата му как не го разбира... Такова неуважение към зрители и фенове. Толкова искахме да го видим да блести и засенчи всички . Всичките главни актьори и колеги са там. "Гаддар" е представен от другите колеги.  
Как никой не го е притиснал да участва и са го оставил ей така ... Почвам да си мисля, че има специална клауза в договора и само това ще го оправдае.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:30 от femmi2

# 464
НОВО! НОВО ИМЕ,НОВО ЛОГО. ШЕФА ЕСТЕСТВЕНО ГО НЯМА...В  СТАРАНИЕТО СИ ДА БЪДЕ "СКРОМЕН" ВСЪЩНОСТ СИ ПРИДАВА ВАЖНОСТ... ОЩЕ ЕДНО ВИДЕО
https://www.instagram.com/reel/C3QU6huo09C/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

https://www.instagram.com/reel/C3QUCXVoOem/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
    Диди, пак си светкавица. Не се притеснявай, че Чачо го няма. За него ще направят отделен клип.
     Той е звездата на NOW. Новото име ми харесва повече . FOX ми звучеше несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт