ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 479
  • 735
  •   1
Отговори
# 435

Неустоим агент Heart EyesSunglassesSunglassesSleepingNature FireNature Fire

Али Ав пак е творила как нацелва музиката перфе е в тон с кадрите
https://twitter.com/AliAv24/status/1756597754686575070

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1756355491821736247
Ето от нерде е тая техника с каратето  . Чачо предварително се е подготвил за екшън сцените, тренирали са с Уур Йелдаръм

📸💥 Фразата от сериала „Безмилостен”: „Аз не бях жесток,  средата около мен е лоша” вече нашумя. Пишат го по стените на къщите и правят стикери по колите.

Наздраве мили дружки ! Нека да продължим да се забавляваме и да ни е все така готино в темата с най красивият, талантлив и загадъчен темерут на света!

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 12:49 от femmi2

# 436
Неустоим агент Heart EyesSunglassesSunglassesSleepingNature FireNature Fire

Али Ав пак е творила как нацелва музиката перфе е в тон с кадрите
https://twitter.com/AliAv24/status/1756597754686575070
    Феми, "размекна" ме с любимата ми фотка. Тук Чачо е уауу!
     Размечтах се за нова фотосесия на нашия красавец.
     Ето го и видеото от "Зад кадър", в което интервюират Onur Saylak и Sümeyye Aydoğan на снимачната площадка на "Gaddar". Интервюто започва от 25:40 до 31:20. В рамките на 5 минути, на фона на кадри от сериала, Onur и Sümeyye разказват за героите си, за снимачния екип и продукцията като цяло.
    Има автоматичен превод и може да се разбере казаното от двамата актьори.

И поздрав от Ali Av за настроение в неделния ден!

# 437
Мечтаем си за фотосесия за екшъна едва ли ще ни огрее , камо ли участие в предаване .
 Интервюто на Онур и Сюмие е кратко видях го .  На Онур му харесва това че героят му е спокоен човек , но ще избухне . Айдеее искаме повече динамика около мениджера..
Говорил е за трудностите как се снима в мегаполис, като Истанбул, но  имат страхотен екип зад гърба си .
Много се уморяват , но е нормално с това темпо.
Рускините ще го преведат и ще сложим превод, както трябва .

Нашият нов групов плакат, който никога досега не сте виждали, е тук!💥

Дахан сега е в този кръг, на който не може да устои. Той продължава да се издига от всяка битка, като герой. Легенда, която расте като шепот в задните улички на града: GADDAR💥

Благодаря за поздава ето и още екшъъъън . Дъ бест най добрияяяят форевър. Изпълва ме с Гордост и още хиляди емоциии !:sob:

https://twitter.com/khalidulusoy/status/1756392070120394806
тук е такъв сладууур, като си прави шегички.Joy Страхотен кадър . Браво на режисьора!

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 14:24 от femmi2

# 438
Цитат
Heart Eyes Охх,  на хамелеона - темерут, всичко е уникално
и му се отдава с лекота изпълнението на всякаква роля..
а този го размята като куцо пиле домат..
Joy Joy
Цитат

# 439
Heart Eyes Охх,  на хамелеона - темерут, всичко е уникално
и му се отдава с лекота изпълнението на всякаква роля..
а този го размята като куцо пиле домат..
Joy Joy
Цитат
     Софи, напълно съм съгласна с теб. Чачо е невероятен във всеки проект! В "Gaddar" обожавам да го гледам в екшън сцените. Брутални и реални, драматични и комични - чудесен поглед на режисьора и майсторско изпълнение.
    Ненадминат е нашият "гаддар"!

https://twitter.com/khalidulusoy/status/1756392070120394806
тук е такъв сладууур, като си прави шегички.Joy Страхотен кадър . Браво на режисьора!

# 440
Софииии , любимият ми момент и кадри в епизод 4 са как размята този у въздуха като перце и нахлу през витрината с колата . Досега това клипче го гледах енти пъти . АйДах момента на пейката също ми хареса  и сцената в ареста и поражогасителя .

Огън ли е съблазън ли е поглед ли чудо ли е !

Благодаря за гифките .Flowers Tulip Невероятееен:bowling: BlushBlushStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

Латините и Турците и още много хора по света  Обожават ХазЧа  и продължават да творят .
Ако Хазал беше в ролята на Айдан никой немаше да мрънка и критикува  .. или ако има, няма да е мнозинство .
Ще е неистова радост и ще искат само сцени с тях и рейта ще е различен . Двамата са голяма сила . Как играят с очи и поглед и плачат красиво и тихо ум да ти зайде . Няма нужда от думи .

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 15:20 от femmi2

# 441
# 442
     Диди, голяма отмяна си ми ти. Тъкмо седнах на компютъра, за да потърся ново инфо за Чачо и виждам линковете, които си ни пуснала.
     Благодаря ти!
     Харесвам клипчетата от сета. Тук може да се усети атмосферата на снимачната площадка, взаимоотношенията между актьорите и духа на продукцията като цяло.
     Дано по-често пускат такива видеа.

# 443
# 444
Привет момичета! Heart Аз бях на гости вчера и днес, но ви чета . Благодаря за всички видеа и снимки! Heart Много са, още не мога да ги смеля. Joy Hug А трябва и отново да прегледам епизода. За сега мога само да кажа, че след всичко което му се случи на Дахан и реакцията му ми идва да го гушна като майка му, знам, че не е достатъчно. Останалото е за вас- по младите. Heart Играта му е толкова естествена. За Айдан - ще замълча, ще видим как ще се развият нещата по нататък, но не съм оптимист, относно връзката им. Естествено всичко зависи от сценаристите, каквото ни поднесат това ще е. Отивам да си прегледам епизода отново и ако открия пропуск ще коментирам.

# 445
Където и да видя Чачо и Гаддар имат най-много харесвания ,пък все е с по-нисък рейтинг. Лъжат ли тези хора не знам . Дано не спрат сериала ,че четох такива коментари . Но не мисля . Започваме да вървим нагоре . Няма да е лесно конкуренцията е утвърдена ,но ще се утвърдим и ние . То ,друга продукция не знам ,дали би издържала ,иначе. Ама ,шефът ,шефът трябва да де активира. Не става така. Особено при комшиите . Човекът иска с талант и работа ,ама само това при комшиите ,явно не стига ... Обаче в чужбина си върви много добре . Чета масово коментари от чужденци ,които харесват Гаддар. Даже чуждия пазар за този сериал май е по-добрата и печеливша опция.

# 446

Момичетааа...още не сме започнали ,а сме преди вассссс....яхууууууу....JoyJoyJoy

Това е шегичкааааааааа... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoyJoy

Тоя, пак солети ли ръфаа??? HushedJoyJoyJoy

# 447
Привет момичета! Heart Аз бях на гости вчера и днес, но ви чета . Благодаря за всички видеа и снимки! Heart Много са, още не мога да ги смеля. Joy Hug А трябва и отново да прегледам епизода. За сега мога само да кажа, че след всичко което му се случи на Дахан и реакцията му ми идва да го гушна като майка му, знам, че не е достатъчно. Останалото е за вас- по младите. Heart Играта му е толкова естествена. За Айдан - ще замълча, ще видим как ще се развият нещата по нататък, но не съм оптимист, относно връзката им. Естествено всичко зависи от сценаристите, каквото ни поднесат това ще е. Отивам да си прегледам епизода отново и ако открия пропуск ще коментирам.
    Пипи, чакам с нетърпение коментара ти след повторното гледане на епизода. Аз още не успявам докрай да го изгледам.
    Днес ми беше много натоварено, та сколасах само около час да гледам. Но сцената с Дахан и Айдан на пейката, откровеното признание на Айдан, бушуващите чувства на любов и омраза у Дахан определено ми въздействаха.
    И всичко това на фона на лиричната песен, която като текст отговаряше на душевните преживявания на героите. Беше изпипан този момент и добре изигран от ГГ.
    Пускам видеото с цялата песен на Nazan Öncel и въпросния откъс за желаещите да се насладят на музика и магнетично екранно присъствие на двойката AyDağ:

Диди, след малко ще потърся още видеа и инфо за рожденичката и ще ги кача в следващия си пост.
     А за рейтинга на "Gaddar" няма смисъл да се притесняваме. Сериалът ще си изкара сезона и плануваните епизоди. FOX TV съвсем съзнателно пуснаха "Gaddar" в петък, защото само този сериал може да удържи на огромната конкуренция.

П.П. Свет, извини ме, сега видях поста ти! А за класацията ще има боййй.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 21:51 от Emiliya

# 448
Еми ,ето я рожденичката

# 449

Честита годинка на принцеста Лейля Сюрея. Да радва много семейството и да вземе таланта и нежната красота на мама. .Green Heart

Светлееее:grinning: Радвам се и за Алпчи и за Чачи. Нека им са успешни сералите и да се говори много за тях. Между другото вторник се оказа не много благоприятен. Стартирал е турският Сървайвър и той краде зрители и също ще почва исторически сериал. Каквото сабя покаже и това е .

Диди , споко не вярвай че ще спрат сериала . На всеки е пределно ясно дори и на хора, които не са пристрастни, като нас  че само проект на ЧУ може да оцелее в ден, като Петък. Затова и от Фокса го сложиха тогава. Не е само това шефа е умен и е подписал договор с условия. Може да си позволи това, защото е голямо име с имидж и кариера. Като актьор е от висшата лига.
Ще си изкара сезона дали ще има втори зависи от много неща. Завръщането на Кралят е това. Те си го обичат в Турция , но си имат отвърдена публика конкуренцията.
Не се съмняваме, че в чужбина ще се продава много. Това също е от значение . Чачо има много международни фенове хиляди , милиони, които оценяват труда му и проектите и го подкрепят.

Имаме нова конкуренция в Петък. От 23 февруари стартира нов сериал по националния канал.  В главната роля е Олгун Шимшек актьора , който изигра Мустафа - бащата на Пеями в Терзи. Какво нещо ... Чаатай ще се бори срещу Афра с която са и аркадаши и с Олгун. Те ще се борят срещу него за рейтинг. Така е в тия среди...
ето и тийзъра на сериала. Комшиите си падат по такъв тип сериали ,но ще видим как ще потръгне. Може и да не издържи.

Емкааа , Благодаря за споделеното и за красотите , които си ни донесла Heart Eyes

красота ли е харизма ли е да я опишеш . Flushed  завиждам на всеки, който мине от там и го види. Направо ще полудея не се издържааааа 😳😳🤎🤎🤎🤎🖤🔥🔥 Нагласят камерата и нашия дъвчи дъФка, Уур си рупа солетите, голема скица е.Активираха се да пускат от атмосферата зад камера . Така да продължат да ни радват и шефа да се смили и да пусне и той нещо ..🙏

Композицията на Тойгар Ъшъклъ и Гаддар

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 01:50 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт