ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 466
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
Само гледанията в чужбина достигнаха 3 милиона за 3 дни Hands Clap Hands Clap #Gaddar #ÇağatayUlusoy

Нищо не е в състояние да попречи на милионите фенове да гледат с интерес "Gaddar" и със затаен дъх да очакват всеки следващ епизод.
     Това, че Чачо е отказал да се снима в реклама на NOW TV не означава, че няма да рекламира сериала, в който участва.
     Феновете много бързо схванаха, че NOW TV рекламира себе си, използвайки лицата на героите от сериалите. Това не е реклама на "Gaddar", а реклама на новото име NOW TV, с което телевизията оттук насетне ще се подвизава.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 13:41 от Emiliya

# 481
Време е актьорите колективно да се опълчат срещу начина, по който се експлоатира техния труд.
     Факт е, че всички роптаят за удълженото работно време,  за изтощителните 12-16 часови снимки и работа 6 дни в седмицата. Претрепват се на снимачната площадка и когато продуктът излезе на екран, заради нисък рейтинг и по-слаба печалба телевизиите си позволяват да занулят сериали в нищото. Не ги интересува, че в епизодите е вложена душата на всеки актьор, че им коства много да изваят образа. Дават всичко от себе си, за да се получи гледаем сериал. И в крайна сметка трудът им отива по дяволите и целият снимачен екип остава без работа. Тези хора не са марионетки, за да ги въртят, както на тях им е угодно.
     FOX/NOW се сблъскаха с отпора на Чачо. Получиха добър урок. Трябва да има правила и те да се спазват. Договорите са за това, подписват се двустранно, а почивният ден е неприкосновен.

Хей, здравейте.
Минавам само набързо да кажа, че съм абсолютно съгласна с това, което пишете.
Аз лично нямам никаква драма с това, че е отказал да снима реклама за Фокс, Now или както са се кръстили. Това не е реклама на Гаддар, а начин телевизията да рекламира себе си. Ами никой не е длъжен да рекламира, която и да е телевизия. И актьорите трябва да научат, че телевизията не ги притежава и да отстояват себе си, да държат на труда си и да знаят цената си.
Единици са тези като Чаатай, които имат базата и смелостта да го направят. Тъй че аз подкрепям неговото решение изцяло.
Разбира се, всеки има право на своята гледна точка.
Колкото до този таксиметров шофьор, аз не мисля, че той е поръчката. Защото Дахан го нарича по име и "аби". Следва, че той му е близък и са го убили. Кой го е убил не разбирам.
Имаше коментари в ютуб след трея, че това е препратка към действително събитие, случило се в Измир преди 2 вечери. Някакъв таксиметров шофьор бил действително убит.
Може би тук Мюдура ще иска от Дахан да намери убийците. Нещо такова може би. Но Дахан не е убил този шофьор според мен.
Напълно е възможно е слуховете, че Мениджъра работи за турското разузнаване да са верни.
Силно се надявам да видим повече от Онур и неговата история в новия епизод. Това е много важно за рейтинга на сериала.

Пожелавам ви ползотворен и хубав ден🌹

# 482

Горкия ,как го мъчат 😀.
Колко нервен и притеснен е 😥😖 . Наистина не обича тези неща . Гледам го ,хем ме е жал ,хем ми е смешно 😀😀Но ,пък е толкова красив .... На мен на галата много ми хареса . Ето ,такъв трябва да бъде ,така му отива !
https://www.instagram.com/reel/C2Osp1HMujH/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Феми ,от него и в неговия профил няма нищо.

# 483
Колкото до този таксиметров шофьор, аз не мисля, че той е поръчката. Защото Дахан го нарича по име и "аби". Следва, че той му е близък и са го убили. Кой го е убил не разбирам.
Имаше коментари в ютуб след трея, че това е препратка към действително събитие, случило се в Измир преди 2 вечери. Някакъв таксиметров шофьор бил действително убит.
Може би тук Мюдура ще иска от Дахан да намери убийците. Нещо такова може би. Но Дахан не е убил този шофьор според мен.
Напълно е възможно е слуховете, че Мениджъра работи за турското разузнаване да са верни.
Силно се надявам да видим повече от Онур и неговата история в новия епизод. Това е много важно за рейтинга на сериала.

Пожелавам ви ползотворен и хубав ден🌹
    Йоана, интересни неща си споделила. Заинтригува ме случая с таксиметровия шофьор. Ако това е препратка към действително събитие трябва някак да го вържат с основната сюжетна линия. И наистина най-логично е Дахан да се заеме с издирването на убийците.
     Става все по-напрегнато и интригуващо. Харесвам заплетени ситуации и изненадващи обрати. А тук несъмнено ще се появят такива. Може би тепърва ще видим истинското лице на Мениджъра.
     Охх, много въпросителни се появиха. Айдан ще приеме ли да доносничи срещу Дахан? С какво се занимава бащата на Дахан? Какво става с Ямур? Кой е шефът? За кого в действителност работи Мениджъра и още, и още. Започвам да губя търпение и да броя дните до петък.
    Диди, за теб:
    На премиерата на "Кюбра" и аз много си харесах Чачо и като визия, и като поведение.

# 484
Новия фраг на екшъна поставя още въпросителни и още повече заинтригува зрителите ,а това е най важното за да дръпнем още напред с рейтинга, щото и нова конкуренция има.  
Турците си падат по драмите и жестокостите ,но дано този път нищо не се е случило с Ямур. Трябва да си егати изверга да убиеш бременна жена , а може и след това да са го направили.  
Не знаех за истинския случай с таксиметровия шофьор.
На Дахан психиката му е нестабилна и е като бомба със закъснител.
Да го покажат тоя шеф на разузнаването да не се чудим има ли няма ли такъв?
Мюдюра още в началото каза че го е наблюдавал и знае много неща за Дахан и че е бил в армията и не е случайно избран.
Там също преживява лоши неща и се сблъсква със смъртта.

Йоана, точно казано. Не можем да се сърдим на любимеца, че остоява принципите си. Голям праз, че не се снимал за смяната за логото на тв. Всички тв си мислят, че притежават актьорите, щото им излъчват сериалите и не им пречи да ги спрат, когато пожелаят.  
Чаатай показа, че не може да бъде притежаван, но са малко, като него които могат да си позволят това.
Това не е специална реклама на Гаддар.. някой хора не могат да разграничат това. Всеки има право на мнение разбира се.
Никой колега или хора от екипа досега в кариерата му не е казал лоша дума за него, като човек и още по малко за това как си върши работата.
Последното нещо , което бих си помислила, че е меркантилен.
За разлика от други не участва в хиляда реклами да си показва лицето.
Някой такива глупости рекламират да печелят и се правят на инфлуенсъри.. Няма да откажем, ако се навие да е лице на нещо ,което си заслужава и му подхожда. Рекламирал е само Колинс Джинс и след това нищо друго. Има какво да се желае за социалността му и това да комуникира повече с феновете. Ние сме тези ,които поддържаме хората на изкуството. Преди не беше такъв и знаем какво е било и колко ни е радвал с присъствие и колко мил и внимателен е.  

Пипи , Flowers Rose кои други главни са липсвали в рекламата?

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 10:40 от femmi2

# 485
Мерт Язъджъолу от Бутоните, Бертан Аслани от "Див", Чачко и още един който не разпознавам , явно не гледам сериала. Joy Е те голяма драма направиха, то самото участие в сериала е достатъчна реклама на канала. Голям праз, че не се е завъртял два три пъти на фона на новото лого. Joy Нали го гледаме всяка седмица ! Heart

# 486
Joy Е те голяма драма направиха, то самото участие в сериала е достатъчна реклама на канала. Голям праз, че не се е завъртял два три пъти на фона на новото лого. Joy Нали го гледаме всяка седмица ! Heart
     Пипи,

# 487
Ей, това е приказка.👏 Чаатай им прави най голямата реклама , като се завърна на турският екран друго не е нужно. Да са благодарни затова че бори и конкуренция и прави рейтинг.    Друг сериал и актьор едва ли ще оцелее в тоя ден. Трети път я има ,я Йок да снима пак за тв. Добре е за нас, защото ни е пред очите ,всяка седмица. Вълнение и тръпка.  

В момента тече парти по случай смяната на логото има много народ и журналисти. Не вярвам нашия Гаддар да е там ,но за всеки случай проверявайте ,щото съм през телефона и не мога да качвам снимки.
Най вероятно ще има на партито от екипа на екшъна.
Може да омекне и да присъства щом е за ядене и пиене любимото му нещо след морето и риболова. Не се вре излишно пред прожекторите.
Като иска купон се среща с приятели в къщи или навън. 
Мрънкам да излезе извън Турция ,но няма как да се случи, като не е социален и контактен.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:43 от femmi2

# 488
Попадна ми само Онур във фейсбука.
Не съм се ровила аз много, де. Признавам, нямам много време да изследвам😀
Но Онур е там. Посре ще влезна пак да видя дали някой е успял да види още някого. Със сигурност Чаатай няма да отиде, обаче. За съжаление. Не мисля, че ще присъства на събитие в подкрепа на която и да е телевизия.
https://www.facebook.com/share/r/xWfiPis3QH7GewnK/
А иначе, за този таксиметров шофьор и аз не  знаех, не следя турските новини. Видях, че много коментират под трея в ютуб и хората са доволни, че тази случка има гласност в продукцията. Може и да няма нищо общо, той трея излезна на следващия ден. Това би значело, че епизода е заснет по-абсолютно същото време.
Във всеки случай, новият епизод обещава да е мнооого интересен и нямам търпение да го видим вече😀
🌹🌹🌹

# 489
Попадна ми само Онур във фейсбука.
Не съм се ровила аз много, де. Признавам, нямам много време да изследвам😀
Но Онур е там. Посре ще влезна пак да видя дали някой е успял да види още някого. Със сигурност Чаатай няма да отиде, обаче. За съжаление. Не мисля, че ще присъства на събитие в подкрепа на която и да е телевизия.
https://www.facebook.com/share/r/xWfiPis3QH7GewnK/
Скрит текст:
А иначе, за този таксиметров шофьор и аз не  знаех, не следя турските новини. Видях, че много коментират под трея в ютуб и хората са доволни, че тази случка има гласност в продукцията. Може и да няма нищо общо, той трея излезна на следващия ден. Това би значело, че епизода е заснет по-абсолютно същото време.
Във всеки случай, новият епизод обещава да е мнооого интересен и нямам търпение да го видим вече😀
🌹🌹🌹
     Йоана, аз се поразшетах из сайтовете, но не открих никакво видео, свързано със събитието. Изглежда феновете на Чачо не се вълнуват от смяната на името на тв., знаейки, че Чачо няма да уважи партито с присъствието си.
     Онур е много елегантен.

# 490
Много елегантен Онур и в настроение. Сюмие  е  на гала вечерта на филма й който от 16- ти февруари е по кината. Успех и пожелавам.
Нормално да няма интерес към купона като го няма Чаатай.
Актрисата ,която играе Шенгюл е там и е казала, че Чаатай Улусой не присъства ,защото е на снимачната площадка на сериала. Така че човека работи усилено и никой не може да го обвини в неуважение и така нататък. Той е най главният и без него нищо не могат да направят, ако не е там. Останалите от каста могат да си позволят да са на концерта на тв или другаде.
И Дуда бившата е там , щеше да шоу ако и той присъстваше ша забравят лого журналята и всичко Joy темерута рядко се показваше с нея дори, когато бяха заедно и говореше..
Туркиш журналистите тъпи ли са или се правят на такива.. наскоро пак интервюирали бившатЪ с кого ще прекара Свети Валентин и тя замълчала и не отговорила и ти да видиш логика..😂 това значело че с Чаатай бей са се сдобрили и ще имат романтик празник.
Точно му дреме на... за тоя празник и мисли само любов. Сега се трепе  от работа и кариерата му е най важна. Не е от тези , които се влюбват лесно, камо ли да оглупеят от това.
Не може да бъде командван и в работа и в ЛЖ  

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 01:15 от femmi2

# 491
Дахан е в "тежка депресия". Страда, че не е на купона, а отново на снимачната площадка.

От Instagram на Birsen Altuntaş: Много е хубавка тук Сюмейе Айдоган.

Цитат
1birsenaltuntas

Премиерата на филма #HatıranYeter е направена.

От сторито на Birsen Altuntaş:   репортаж със Сюмейе Айдоган.

# 492
Дахан е в "тежка депресия". Страда, че не е на купона, а отново на снимачната площадка.

От Instagram на Birsen Altuntaş: Много е хубавка тук Сюмейе Айдоган.

Цитат
1birsenaltuntas

Премиерата на филма #HatıranYeter е направена.

От сторито на Birsen Altuntaş репортаж със Сюмейе Айдоган.

Хахаха,направо е на ръба да си пререже вените 😀
Г-жа Дуйгу е споделила видео от снощи . Друго засега не видях .
https://www.instagram.com/stories/duygu_sarisin/3301987038222733 … =NjZiM2M3MzIxNA==

# 493
Здравейте, дами!

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!
Казват, че всеки празничен ден има свой аромат. Днес ухае на любов и вино!
Който и от двата празника да сте избрали да празнувате днес, (а защо не и двата),
ви пожелавам приятни емоции и много усмивки!
Бъдете здрави, опиянени от щастие и любов, изпълнени с вяра и оптимизъм и неуморимо устремени към мечтите си!
Обичайте се и бъдете обичани!
Весел празник и наздраве!

# 494
Здравейте по късно ще се почерпим с истинският елексир за двойния празник.  
Благодаря за красотите ,които сте споделили:heart_eyes:

Пипи:hugs: , Мерт и този от Дивия от главните ли са ?
Мерт Яз. в червените пъпки ли играе ?
Какво се случва с ролята на Дуда, колко екранно време има?  
Ако може сподели линк за сериала на Алп. Предполагам рускините са го качили и превели?
Разбрах, че е имало целуфаааан:kiss:
Изненадах се още в първи епизод.
Рейтинга как е добре ли е ?

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 12:17 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт