ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 449
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, има 3ти тийзър за утре.
Енвер отива да си иска момата, а семейството най-после е цяло😍
https://www.facebook.com/share/v/J1npnGa1Qd3KtVsL/
Линка е от фейсбук, но го има мисля и в ютуб.

Youtube

# 526
Момичета, има 3ти тийзър за утре.
Енвер отива да си иска момата, а семейството най-после е цяло😍
https://www.facebook.com/share/v/J1npnGa1Qd3KtVsL/
Линка е от фейсбук, но го има мисля и в ютуб.

Youtube

Йоана, благодаря много за инфото. Аз едва сега успях да се прибера и видях линка. След малко ще кача превода и ще нарежа гифки.

# 527
Каква изненада късен тийзър трета част са ни пуснали.
Семейството е цяло и това е най хубавото. Малко въздух за Дахан че го умориха милият.
Ще има всичко от епизода и веселба и екшън и ашк.
Ролята на Енвер  е луда. Не съм го гледала досега актьора, но тук ми харесва.   
Утре ще гледам онлайн задължително с вас.Hug 

# 528

Епизод 5, Трейлър 3

Вашият бъдещ младоженец пристигна!

- Какво се случва по дяволите?! Кой е този маниак?
                   - Нека ти представя маниака - бъдещ баща и твой зет.
                   - Не си прави шеги, по дяволите.
                   - Татко. Татко, това е Енвер.

- Добре, но какво прави този човек в морето?
                    - Защото го изритах от  врата и сега се появява от тук.
                    - Татко, на това момче трябва да му дадем шанс. Вижте, той наистина е забавен.

- Извинете ме, но  когато каза за  колата, уредих лодка и дойдох.
                   - Не ви притеснявам, нали?

# 529
Дойде и нашият ден за екшън и емоции. Колко време е тоя озет и кога точно почва новата серия?
Колежката ще е гост в предаването на Хакан Гендже.
Ех , защо и нашият секси и талантлив  Гаддар не ни зарадва така. Мислех си че ще го разнасят по пресата за прословутия отказ за рекламата на смяната на логото,  но е точно обратното. Има и умни журналисти, които го разбират и не правят драма от това и не го плюят.
Спазва си принципите и това е.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 10:50 от femmi2

# 530
Здравейте, дами!

Да подсладим кафето си със Сарп, защото е петък... нашият ден!
    Часове ни делят от епизод 5 на "Gaddar". Добре ни подгряха с предоставените ни трейлъри.
     Очаква ни напрежение, екшън и отговор на въпроси, които изникваха след всичко видяно.
     Сетих се, че не съм коментирала Рюзгяр, брата на Дахан. На пръв поглед доста вятърничав и своенравен младеж, изоставил училището, напуснал семейството и решил да живее по свои правила в света на мафията.
     Цветен образ с присъщото му чувство за хумор. Интересен персонаж за мене. Уж повърхностен и нехаен, а всъщност много проницателен и откровен.
     Впечатли ме разговора му с Дахан и се надявам, че Рюзгяр проблеми повече няма да създава, а ще бъде опора на брат си.
    Сравнението, което прави с разпръснатата рок група и взаимоотношенията в семейството никак не е за пренебрегване.
    "Няма да могат да играят както преди, няма да могат да поддържат ритъм."
     Животът е променен, всички са променени и каквото и да се направи оттук насетне- семейството няма да е същото, защото и всеки от тях не е същият.

Дойде и нашият ден за екшън и емоции. Колко време е тоя озет и кога точно почва новата серия?
Колежката ще е гост в предаването на Хакан Гендже.
Ех , защо и нашият секси и талантлив  Гаддар не ни зарадва така. Мислех си че ще го разнасят по пресата за прословутия отказ за рекламата на смяната на логото,  но е точно обратното. Има и умни журналисти, които го разбират и не правят драма от това и не го плюят.
Спазва си принципите и това е.
    Феми, ще ни зарадва и Чачо с интервю, не му се ядосвай. Ще го направи тогава, когато най-малко очакваме.
    А отказа му от участие в някаква си реклама издигна имиджа на Чачо още повече.
    Аз не попаднах на статии от журналисти, които да упрекват Чаатай.
    Може драскачите да са го плюли, но такива жълтини не чета. На хейтърите също не обръщам внимание - тяхното единствено призвание е да мразят всички и всичко.

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и успехи и по-малко негативни влияния!
Усмихнат ден!

# 531
Ох , такива са ми много смешни изобщо не им се дразня. И не се отнася само затова и за други неща също. Истинските му фенове реагираме с чувство за хумор и креативност и не правим драма от това.
Ако трябва да рекламира няма да е изненада, ако го направи за платформата Нетфликс.
Специалното отношение и уважение е взаимно. Както писах преди не си продава лицето за разлика от други, които се излагат да   рекламират каквото им падне.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 15:22 от femmi2

# 532

Gaddar Dizi ни подсеща:

Цитат
Gaddar Dizi

GADDAR е по NOW тази вечер от 20.00 часа!
💥

Скрит текст:

# 533
Много са готини снимките. Има обработка лека.  Забелязвам, че режисьора не използва филтри в сериала и Чачи е естестевено красив.😍
Има сценичен грим разбира се.   

Пипи:hugs: , като гледаш повече и може да сравняваш нашия сериал с по - малко време ли е от останалите?
Колко е стандарта 2 или 3 часа.  
Забравих да благодаря за отговорите.
Дуда освен пълнеж не може да е друго.
Това не пречи да е късметлийка. Хубавите ябълки прасетата ги ядът.
Няма такъв сляп продуцент и режисьор, който ще я вземе за нещо повече. Когато бяха заедно с Чаатай той не я толерира и урежда ,щото не си пада по това. Вижда, че няма талант , като почне да фъфли и усмихва е ужаснЪ🤢 В тялото се поддържа това няма как да се оспори.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 14:20 от femmi2

# 534

Пипи:hugs: , като гледаш повече и може да сравняваш нашия сериал с по - малко време ли е от останалите?
Колко е стандарта 2 или 3 часа. 

Не, не е с по малко време от другите. Малко над 2 часа. Аз се заблудих , последния епизод ми се стори по къс, но то явно щото ми е интересен. Heart Стандарт няма, просто не знам как и защо от 90мин на времето, се стигна до 120-150мин на епизод. Що за съревнование? Не мисля, че влияе на рейтинга, просто запълват екранно време и натоварват излишно актьорите.

# 535

Пипи, ще гледаме ли довечера онлайн?
     Диди, къде изчезна? Хайде скачай при нас!

nowtvturkiye и gaddartvresmi продължават да ни подгряват.
Цитат
nowtvturkiye
и
gaddartvresmi

Нека те разтърси от енергия без край. 🎶
#FOXşimdiNOW @gaddartvresmi

От интервюто на Sümeyye Aydoğan:

Sümeyye Aydoğan: "Çağatay е много опитен играч. Почувствах голямо облекчение, след като започнах да играя с Çağatay." 😊

# 536
Привет! Hug Разбира се, че ще гледаме онлайн! Heart На мен ми е интересно, след шоуто на Енвер дали ще дадат момата. Според мен трябва да изискат да дойде свекъра да я поиска, нали той я изхвърли като мръсно коте. А Енвер не е в състояние да я защити. Head Band И да видим Айданката какви ще ги сътвори.

# 537
Значи колежката изпитала облекчение, когато започнала да играе с Чаатай бей
В какъв смисъл го казва че се е отпуснала и се е притеснявала заради това че е голям актьор и ще я гледат под лупа . Не се съмнявам, че ще и помогне и даде съвет . Той е спокоен човек и с лекота се работи. Това всеки го казва и лоша дума не съм чула. 

Готина къщичка и изглед:heart_eyes: .  Той обича шепота на морето и спокойствието. По пътя на логиката не е на стандарните места за ексукрзии с кораб , където може да се видат богаташки къщи от сериали . Много ми е любопитно нерде е това място ?  В темата сте споделяли статия за локацийте  , но не я запазих .  Ех, ако знаех  че точно в този момент красавеца е там направо ще летяяя Joy не знам как ще реагирам като го вида ще крещя ли , ще замръзна ли ще се метна да му се радвам ли, отвикнал е от преди пак ще свикне на всенародната любов.

От латината Али Ав . Ох страхотееен е много му отива това облекло. Харесва ми личната стилистка Илка как представя героят му в ежедневието . Той не е като Пеями да ходи с елегантни костюми и ризи.
https://twitter.com/AliAv24/status/1757812694843863480
ех този поглеед и походкаааа. Песента ме кефи и изпълнението ,  нямам идея кой я пее да потърса в нета

Линкове за онлайн гледане  NOW tv
 https://www.canlitv.mobi/fox-tv-canli-hd-2
https://www.nowtv.com.tr/canli-yayin

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 16:33 от femmi2

# 538
Привет! Hug Разбира се, че ще гледаме онлайн! Heart На мен ми е интересно, след шоуто на Енвер дали ще дадат момата. Според мен трябва да изискат да дойде свекъра да я поиска, нали той я изхвърли като мръсно коте. А Енвер не е в състояние да я защити. Head Band И да видим Айданката какви ще ги сътвори.
     Охх, аз също си задавам много въпроси и чакам с нетърпение епизода.
     Енвер продължава да ми е Бедри от "Семейство". Не мога още да го "облека" в образа му на мафиот. Много добър актьор е, но не ми се връзва с оръжейните босове и наркобарони.
     Някак като въздух под налягане ми стои. Младок, който се опитва да се доказва, да налага мнение и да дава заповеди, да бъде безмилостен, а в същото време е никой. Обаче го бива в задкулисните игри. Търси слабото място на противника си и напада в гръб.

От латината Али Ав . Ох страхотееен е много му отива това облекло. Харесва ми личната стилистка Илка как представя героят му в ежедневието . Той не е като Пеями да ходи с елегантни костюми и ризи.
https://twitter.com/AliAv24/status/1757812694843863480
ех този поглеед и походкаааа. Песента ме кефи и изпълнението ,  нямам идея кой я пее да потърса в нета.
     От мен гифките, а песента от теб. След малко ще потърся дестинациите, пък може да откриеш и къщата на Дахан.

# 539
Най после ''Кюбра'' е достъпен и са преведени всичките епизоди на бг . Опитах да отворя линка не е като при ашкъмите.  Ще го изгледаме на спокойствие нема да е сега че главата ми е пламнала . Отвеяна, разсеяна , зашеметена и опиянена съм и виновника знаете кой е ..
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%BA%D1%8E%D0%B1%D1%80%D0%B0

Ехааа , Мерси:heart_eyes:

Като търсих линкове за онлайн и гледам повтарят Гаддар в момента и е невероятно на голям екран да му се любуваш и картината е качествена .  Имам въпрос  кой извика полиса при Енвер, когато Дахан отиде в къщата му и гардовете му опряха хиляда пистолета . Нашичкия е чок спокоен дори не се нервира. Какво точно си говореха двамата ?  Нашите актьори имат много да учат докато стигнат турските колеги . Там е голяма школовка и не рецитират като нашите . Няма и хубави продукции, некви тъпотии .  

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 17:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт