ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 447
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Най после ''Кюбра'' е достъпен и са преведени всичките епизоди на бг . Опитах да отворя линка не е като при ашкъмите.  Ще го изгледаме на спокойствие нема да е сега че главата ми е пламнала . Отвеяна и разсеяна съм и виновника знаете кой е ..
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%BA%D1%8E%D0%B1%D1%80%D0%B0
    Феми, благодаря за линка с преведените епизоди на "Кюбра". Ще го съхраня, пък дано се престраша да го изгледам преди да са публикували Сезон 2.

И да спазя обещанието си - ето и местата, на които се снима "Gaddar".

Къде е сниман "Gaddar"?

Телевизионният сериал "Gaddar" се снима в Истанбул - Бешикташ и Галата. Предвижда се и заснемането на някои сцени от сериала в Шанлъурфа.
Слуховете за сериала разкриват, че сериалът се снима предимно в районите на Халфети, известни с чаровните си черни рози.

halfeti turkey
Халфети е област на провинция Шанлъурфа. Намира се в западната част на Шанлъурфа.

Şanlıurfa

Galata İstanbul

Beşiktaş  İstanbul

# 541
  Имам въпрос  кой извика полиса при Енвер, когато Дахан отиде в къщата му и гардовете му опряха хиляда пистолета . Нашичкия е чок спокоен дори не се нервира. Какво точно си говореха двамата ?  Нашите актьори имат много да учат докато стигнат турските колеги . Там е голяма школовка и не рецитират като нашите . Няма и хубави продукции, некви тъпотии .  [/b][/center]
Айдан извика полицаите, защото се страхувала за него. Спасила му живота и очакваше благодарност, ама  не я получи. С Енвер ли какво си говореха? Дахан му каза, че от него баща няма да стане и че иска да говори със сестра си. А Енвер му отговори, че няма каво да говори, всичко било решено и най добрия шурей е мъртвия шурей. И тогава дойде полицията.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 18:34 от pipilota65

# 542
Ново - Тоз е късметлия да се снема и види Гаддара . Това зелено палто на  ми е познато.

Мерси Пипи , верно че Айдан и Фатма анне се опитаха да убедят Дахан да не ходи при Енвер , той не ги послуша  и са се притеснили .

Аз също запазих линка с превода . Не се сдържах и отворих  да гледам малко и с бг букви е друго нещо . Разбираш и религиозните философски термини . Чачо е невероятен талант . Ейваллах , Ашколсун!
Най добрият! Hands Clap

Колежката Аслъхан Малбора в нов проект с Акън Акиньозу.  Сериала се казва '' Диви цветя'' и ще се снима в Истанбул и морските Айвалък и Чаннакале .

Ехааа , какви красоти:heart_eyes: .. особено Шанлъурфа

Бешикташ - Истанбул

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 19:32 от femmi2

# 543

Губя търпение вече. Пуснала съм NOW TV, заредила съм и на онлайн превода и чакам... Все още върви озета.
     А докато чакам продължавам да разглеждам снимките от епизод 5.

# 544

И аз съм  пуснала и върви Озет . Песните в сериала са чок добре подбрани особено в тъжните моменти . Къса ти сърцето и с тези погледиии

Сümeyye Aydoğan, Gaddar dizisindeki partneri Çağatay Ulusoy hakkında konuştu:  

“Çağatay ile çalışmak çok konforlu. Çok tecrübeli bir oyuncu. İlk başta tabi ki de hem panik oldum hem stres. Her sete girerken bu duyguları yaşıyorum ama onunla oymaya başladıktan sonra çok rahatladım. Her şeyi konuşabiliyoruz, güzel gidiyor.

Sümeyye Aydoğan говори за своя партньор Çağatay Ulusoy в сериала Gaddar:

''Много е удобно да се работи с  Чаатай. Той е много опитен играч. В началото, разбира се, бях и паникьосана, и стресирана. Изпитвам тези чувства всеки път, когато влизам в сет, но след като започнах да играя с него, почувствах голямо облекчение. Можем да говорим за всичко, върви добре''.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 19:49 от femmi2

# 545
Сюзанна започна ! Приятно гледане! Heart След 5мин започва новия, ако няма реклама.

# 546
Започнаааа , приятно гледане и емоции Nature Boom сега дават Айдан , Оя и Енвер как си говорят .  
Дахан е в офиса  на  онзи , който заплашва баща му  и ся му сервират турски чай и разговарят ..
След това онзи се ядоса след като Дахан си тръгна  и започна да псува и фърля неща...

-------------------
В момента дават Енвер и Ямур да разговарят ...
https://twitter.com/skylineaurora/status/1758552554508591468
какъв вкусен чайййй:yum:Yum

Дахан и Курт са в дискотеката и мацките свалят и оглеждат  красавеца Дахаааан

Айдеее , Гаддара преби онзи....  В това заведение използват млади кадъни за секс услуги .

Сега следи собственика... Това е поръчката от мениджера да му тегли куршума
Дахан се обади на любимата да се срещнат ... видяха се  той пак се заинати нещо ...

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 20:29 от femmi2

# 547
Айдан отказа да сътрудничи на Енвер, скара се с майка си и двете се разделиха. А лелята, притеснена за Айдан се обади на Дахан.
Той беше готов да изпълни поръчката, но когато разбра, че Айдан не си е вкъщи, звънна ѝ и отиде при нея. Хората на Енвер не успяха да го заснемат.
Преди това Дахан набързо ступа един сутеньор, набеляза си го в бара и се вбеси как този изнудва момичето.
Разговорът между Айдан и Дахан беше доста прочувствен, но за него на рекламите.

# 548
Айдан отказа да сътрудничи на Енвер, скара се с майка си и двете се разделиха. А лелята, притеснена за Айдан се обади на Дахан.
Той беше готов да изпълни поръчката, но когато разбра, че Айдан не си е вкъщи, звънна ѝ и отиде при нея. Хората на Енвер не успяха да го заснемат.
Преди това Дахан набързо ступа един сутеньор, набеляза си го в бара и се вбеси как този изнудва момичето.
Разговорът между Айдан и Дахан беше доста прочувствен, но за него на рекламите.

Ето го момента  когато ступа сутеньора ...
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1758555340319142258
Сега Дахан и Курт са  в дискотеката. Гадняра бие момичето и псува  и тя плаче... Уаууу як екшън....  Патлаци и чукове се вихрят... Дахан проби с чук Обувката и крака на гардовете

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 20:55 от femmi2

# 549
Хубав бой се получи. Освободиха още едно момиче. Дали Дахан няма и нея да заведе в дома си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дахан е при собственика на на заведението и ще наказва... Даде фира и този - куршум в челото, но хората на Енвер го записаха.

# 550
Успяха ли да го заснемат, момичета? Че аз гледам, ама така, докато върша нещо и не разбрах🤔

# 551
Дахан е при собственика на заведението и ще наказва... Даде фира и този - куршум в челото, но хората на Енвер го записаха. Вероятно този запис ще гледа Дахан по-късно.

# 552
Дахан е при собственика на на заведението и ще наказва... Даде фира и този - куршум в челото, но хората на Енвер го записаха.

Мерси. Късно видях горния коментар и аз😀

# 553
Хубав бой се получи. Освободиха още едно момиче. Дали Дахан няма и нея да заведе в дома си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дахан е при собственика на на заведението и ще наказва...
Добър бойййй се получи . Мисля, че  няма да я заведе в дома си  там е пренаселено ...
Дахан уби с един куршум в челото собственика и изпълни поръчката . Изобщо не съжалява за тоя ... С кеф го уби, защото си го заслужава. Някой записваше и наблюдаваш Дахан, кой го беше това??
Дахан взе парите в сака и сега ги дава на кадъната и тя се разплака за добротата му .

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 21:10 от femmi2

# 554
Охх, Йоана, строила съм лаптопа до компютър и едновременно се опитвам да гледам и да пиша.

Енвер сватба стяга, а баща му го заплашва.

Дахан даде парите на момичето, което изнудваха и му каза да замине надалеч.

Общи условия

Активация на акаунт