ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
нямам идея как ще "избелят" образа на Енвер, но ми е много любопитно какво разказа Мениджъра на Дахан. Беше наистина нещо лично, ама аз по това врем се отвлякох с друго и не чух цялата му изповед. Чакам с нетърпение превода, за да разбера. Може би това е подсказка, че двамата с Курт работят точно с цел да изчистят тези "гадове" и отговорът на Дахан ги задоволи.
     Ще излезе страхотно трио от тях, а борбата им срещу мафията ще е епична.

Превеждам от руски изповедта на Мениджъра " Понякога аз използвам възможностите на фирмата, информация за да изчистя хора, които не понасям. Като малка интрижка. В действителност компанията мисли, че аз съм женан за нея, но понякога, през нощта ходя при любовницата. Има хора, които през целия си живот причиняват зло на други, ако пуснеш такъв насилник той ще го направи отново. Като този маниак, на когото са простили от великодушие, не трябваше да го пускат, той трябваше да остане там." И Курт го прекъсна.

# 616
Превеждам от руски изповедта на Мениджъра " Понякога аз използвам възможностите на фирмата, информация за да изчистя хора, които не понасям. Като малка интрижка. В действителност компанията мисли, че аз съм женан за нея, но понякога, през нощта ходя при любовницата. Има хора, които през целия си живот причиняват зло на други, ако пуснеш такъв насилник той ще го направи отново. Като този маниак, на когото са простили от великодушие, не трябваше да го пускат, той трябваше да остане там." И Курт го прекъсна.
    Пипи, благодаря ти много! Сега по-спокойно ще чакам автоматичния превод. Думите на Мениджъра, прекъснат от Курт все повече ме убеждават, че тези хора се борят за справедливост. И все по-дълбоко се гнезди мисълта, че Комисарят също е с тях.
     Подложиха Дахан на изпитание, опитвайки се да го подкупят с пари и уговорката, че от него ще излезе добър наемен убиец. Знаеха всичко за семейството и миналото му. Помогнаха му да открие Айдан и Ямур, предупредиха го да държи сестра си по-далеч от Енвер и му разказаха всичко за мръсните сделки на Енвер и Екбер Баба. Поставиха му нова задача, която този път Дахан прие с охота. Става все по-интересно...
   Ехх, ако сценаристът ме чуе и продължи в този дух ще бъде чудо... Пък и мотото на сериала е:  ''Аз не бях жесток, средата ми беше лоша".
   Да изчистим средата, за да има спокоен живот за всички и Дахан най-после да намери своя вътрешен мир.

# 617

Супер е с гифа с птиците по средата. Промяната ще е само да добавиш мигащите инициали на  Чачо.

Това съм го пропуснала снощи на онлайна.
Дахан от зор почна да рупа солети ей големи скици са. Няма да ми омръзне да им се наслаждавам.
Звяра със солети не може да го нахраниш:joy: Шкембе, пържени филии, пържоли, рибка и след това десерт.

Пипи , Мерсаж за разясненията.
Още в резюмето намекнаха, че на Дахан почва да му харесва да разчиства ''боклука'' Ще се сприятелят това трио.

Още екшън кютеееек:boom:  
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1758561696396796293

сладко палаво езиче и устни Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 15:27 от femmi2

# 618
# 619

Диди, благодаря за линка! Чакам още изненади от сета.

Още екшън кютеееек  Nature Boom

сладко палаво езиче и устни Stuck Out Tongue
    Феми, малко по-късно ще сложа надпис на шапката. Ще пусна и другите гифки от линка.

# 620

Съвършенство! Като изваян от скулпура.  

💫📸 Турските актьори Чаатай Улусой и Енгин Акюрек се появиха с червени ризи. Сега в социалните мрежи обсъждат това съвпадение и кой изглежда по-добре. Между другото, само тези, които не знаят, че актьорите имат общ стилист Илкнур Шереф, могат да говорят за съвпадението.

На Чачи му отива червеното определено . Той е Огън мъжкар! Илка във фотосесията го беше облякла в стил ''Кюбра'' с потника , но има и елегантност.  Чаатай в Париж беше облякъл риза с марката Максиллария и тя му благодари затова. Харесва ми и как представя героят му като стил в Гаддар.
В Ичердето е перфе отвсякъде  и фигура и стил.  
На Енгин също му подхожда. Той е рекламно лице на марката Шелл за Турция и емблемата им е в червен цвят. Червената риза е хубава и стилна, панталона не ми допада.  

Цитат
Това са неща от марката на самата Илкнур, която наскоро отвори магазин и сайт MAXILLARIA. Този цвят се нарича "бордо" на уебсайта (очевидно от цвета на виното)

Какво си казаха емоционално АйДах вечерта в снощния епизод. Дахан пак се инати да са заедно ли?
Какво направи, като видя снимката що му я показа Енвер?

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 09:33 от femmi2

# 621
Айдан за пореден път му каза, че го обича и едва ли не му се молеше да й прости, че е приела помощта на Юксел. Обаче Дахан не вярвал на никого и не можел да преглътне. Мен лично много ме дразни това пренебрежително, обвинително отношение на Дахан и семейството му към Айдан. Все пак да погледнат залухавата им дъщеря в каква ситуация е?
Енвер предложи работа на Айдан без тя да му дава нищо в замяна. Неговата цел е да подлуди Дахан, естествено чрез фотосесиите, които ще й уреди. Айдан според мен е приела и така трябва. Това момиче трябва да спре да се моли за любовта на Дахан и да се погрижи за себе си. Естествено без да вреди на Дахан, тя би се съгласила. В крайна сметка тя трябва да се погрижи за себе си и майка си. Така, както и Шенгьол прави в чужд дом, от който Айдан беше изритана. Всичко, което Айдан каза на това семейство, за мен беше истина.
Това е само мое мнение, естествено😉

# 622
Характера на Дахан е сложен. Не може да си надвие на егото и ината че Айдан е направила нещо против волята му. Тя е била принудена и не е защото е умирала от желание.
Несправедлив е и не трябва да му се моли повече ,но пусто сърце .. не слуша разум. Тяхната любов е истинска и нараняваща се.
Като прибавим това че е секси красавец и наказва лошите... Това още повече привлича..
Като почне да я ревнува от комисаря или някой друг в сериала ще покаже слабост. Само да не се забивка със Шенгюл че ме дразни как само около него се върти и семейството.
Дахан от чувство за вина и обещанието към Самет и помага.
Да, а още повече, бе Шенгьол е сега в ситуацията, в която е била Айдан. На улицата, само че не с дете, а с болна майка. Естествено, че ще приеме приятелски протегната ръка. "Защо не ми се обади"? Ами той е готов да я зареже за една снимка, а тя да му се обади да го моли за помощ? Човек има и достойнство. Много е лош с нея, не е честно това. А в същото време, сестра му зарязала семейство, отишла и забременяла от мъж, който и грам не познава и не се интересува с какво се заминава? И те съдят Айдан и я наричат неморална?😱😱😱
Чак ме хваща яд на туй семейство, честно си казвам🥴

# 623
Изтрих си поста  преди Йоана да пише нов... Оставям го така с новостите  и цитата  

Характера на Дахан е сложен. Не може да си надвие на егото и ината че Айдан е направила нещо против волята му. Тя е била принудена и не е защото е умирала от желание.
Несправедлив е и не трябва да му се моли повече ,но пусто сърце .. не слуша разум. Тяхната любов е истинска и нараняваща се.
Като прибавим това че е секси красавец и наказва лошите... Това още повече привлича..
Като почне да я ревнува от комисаря или някой друг в сериала ще покаже слабост. Само да не се забивка със Шенгюл че ме дразни как само около него се върти и семейството.
Дахан от чувство за вина и обещанието към Самет и помага.

От Бирсен Ант . Нов герой в Гаддар , който ще е спътник на Дахан. Вкараха му другарче да не е сам.  Втори актьор от Айлето в нашия екшън . Продуцента явно е харесал и двамата след като им се доверява.  Новият външно не изглежда зле .

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/gaddar-dizisine-aileden-flas-transfer/39964/

Флаш трансфер от Aile към телевизионния сериал "Gaddar"
Един много успешен млад актьор се присъединява към актьорския състав на сериала на Ay Yapım "Gaddar", който остави своя отпечатък в петък вечер.

Сериалът "Gaddar" привлича вниманието не по-малко от темата, тъй като именно сериалът върна Чаатай Улусой на екран след дълги години. Героят "Taksici Mesut" е включен в актьорския състав на сериала, който се излъчва по NOW , подписан от  Ay Yapım , написан от Hürer Ebeoğlu и режисиран от Sinan Öztürk . Беше извършена много щателна работа за Месут, който също ще бъде спътник на Дахан ( Чаатай Улусой ).

В крайна сметка ролята отиде при Umutcan Ütebay , Eko от телевизионния сериал "Aile" . Веднага след като успешният актьор завърши "Aile", той се присъедини към екипа на сериала " Deha" на Арас Булут Ийнемли за Show TV . Въпреки това, когато " Deha" беше преместен в сезон септември, Umutcan Ütebay се присъедини към актьорския състав на "Gaddar".

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 18:41 от femmi2

# 624
Umutcan Ütebay , Eko- беше направил много добра комична роля в "Любов на показ".

# 625

Gaddar 2. Bölüm Özel Klip 💥 Специален клип

# 626

Момичета, "кръшнах" за малко и сега не мога да ви изчета. Новини, коментари, фотки и видеа... Страхотни сте!
      Съгласна съм с вас за отношението на Дахан към Айдан. Нито една девойка не би търпяла това пренебрежително отношение.
      Разбирам, че не му е лесно на Дахан, но да изкарва яда си само на Айдан не приемам. Сгрешила е, извини се, разказа спокойно какво я е принудило да се сближи с Юксел. Дахан уж я разбра, поне за себе си ѝ прости и... отново я остави сама.
     Знаем, че точно в този момент не му е до любовни интрижки, но можеше да признае и той чувствата си и да помоли Айдан за търпение. А той се врътна като "ощипана мома" и изчезна.
     Не мисля (или така ми се иска), че Айдан е приела предложението на Енвер. Според мен Енвер излъга Дахан, за да го предизвика.
    Феми, погледни тези две шапки и избирай... Видеото не сколасах да нарежа на гифки, но нощта е пред мен...

# 627

Това си харесах   

Емка:hibiscus: хрумна ми ако може да измайсториш шапка с този гиф с мускулите и пак с надписите и летящите птици

От видеото имаме гифчета  споко .
Искам Дахан в дискотеката как пие на екс  и не са го цензурирали
https://twitter.com/Vc_28bb/status/1758898810695164407

# 628
Искам Дахан в дискотеката как пие на екс  и не са го цензурирали
https://twitter.com/Vc_28bb/status/1758898810695164407
    Феми, идеята, която ми даваш за шапката е много добра, утре ще направя и такъв "модел". Мислех, че ще успея да изгледам тази вечер епизод 5 със субтитри, ама няма да се получи. Дано утрешният ден да не е така натоварен!
     Наздраве! Да "ударим" и ние по едно за отскок. Няма само Дахан да пие, я!

# 629
Да "ударим" и ние по едно за отскок. Няма само Дахан да пие, я!

Ами аз вече ударих едно и идвам да коментирам. Опитах се да преведа оправданието на Дахан, относно Айдан. В разговора с Омут, защо не е спал? "Има някой , когото обичам. Такава голяма любов, че ти причинява болка. В такъв случай ти причиняваш вреда на любимия човек. Не можеш да избягаш, а и не можеш да оправиш нещата. " Дахан е объркан, обича Айдан, но всичко което му се струпа на главата не помага да си върне доверието в нея. А и тая нейна майка! Head Band Въпреки, че не харесвам актрисата искрено се надявам Дахан и Айдан да оправят отношенията си. За сега Айдан няма грешка, но за сега. Ще видим. Мисля, че сте несправедливи към Шенгюл, Айдан също. Какво е направила? Загуби съпруга си, парите(заради които умря), дома си. Какво трябваше да направи Дахан, да я остави на улицата ли? Че той на някаква непозната даде чанта с пари, как да обърне гръб на жената на приятеля си. Освен обещанието към него той има и вина. Ако беше приел предложението на Онур в началото, това нямаше да се случи със Самет. Шенгюл не яде, работи, къде видяхте задни мисли.  Освен ревността на Айдан, която може да я отведе в грешна посока-отново. И ако това се случи, не бих била против в бъдеще за отношения между Шенгюл и Дахан. Защо не? За новия актьор, леле, събраха "Айлето"! Joy

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 22:00 от pipilota65

Общи условия

Активация на акаунт