Избор на телефон - 2 тема

• 45 527
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
За съжаление, гаранция в България почити няма.
Имаме закупен чисто нов телефон от физически магазин на Технополис и когато дисплеят дефектира се започна глупост след глупост от сервиза.
То не беше микро пукнатина, то не бяха измислици. И след 2рото връщане от наша страна, накрая си получихме телефонът сцепен в единия край с обяснението, че видиш ли микропукнатината при транспорта не е издържала и е станала вече видима.
Нищо, че първо обясняваха как е в горния крсй, а после апаратът беше сцепен в долния.

# 571
  • На изток от Ада
И аз имам подобен случай с тел на Самсунг . Беше с отлепен дисплей , обаче болни изкривен. Платих си ремонта.... Над месец чаках ..

# 572
Привет, група!
Моят опит, в последните 7 години е само Xiaomi!
У дома, всички ги предпочитаме, като старта дадох аз.
Искам да кажа, че това ми е трета "машина" , а предходните две са абсолютно изрядни и здрави!
Просто... Кой не се радва на новото?!

Камерата му е невероятна!
Получих го за рожденият си ден през Август и от тогава, нито веднъж не е забил, ме се е забавила или пък рестартирал!

# 573
Ама те всички нови телефони са Ок общо-взето, когато са нови. Ако няма скрит дефект, проблемите започват около 2рата година. Подпомогнато къде от автоматичните ъпдейти, къде от самата употреба, от апп-овете и поддръжката .. Иначе как ще бъгва техниката честичко и ще има нужда от нови и нови модели 😉

# 574
  • На изток от Ада
Ние се снабдихме с Самсунг s24 fe.. ММ иска да снима клипчета.

# 575
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На тема сервизни обслужване съм много доволна от Ардес. Бързо действат и нямам главоболия.Имам опит с телефони и лаптоп. Лаптопа беше с допълнителна застраховка и това ме спаси от едни 700лв.Детето го заля с вода и г о от ремонтираха за 3-4 дни.

# 576
На тема сервизни обслужване съм много доволна от Ардес. Бързо действат и нямам главоболия.Имам опит с телефони и лаптоп. Лаптопа беше с допълнителна застраховка и това ме спаси от едни 700лв.Детето го заля с вода и г о от ремонтираха за 3-4 дни.

И не Ви взеха парички за това? Обикновено казват, че клиента е виновен в такива ситуации. Браво на Ардес!

# 577
То има застраховка, застрахователят поема разхода.

# 578
За Ардес имам наблюдението, че някои цени на продукти, които са ме интересували са доста надути в сравнение с други места. Поне компенсират с гаранция.

# 579
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Една стотинка не платих. Така му натирих носа на детето, като разбра каква е сумата за ремонта-хлъцна. 😁😁😁. Имах ситуация и с един телефон. Уж ги дадох за ремонт, беше в гаранция, а те моля ти се след 2 седмици ме викат да ми върнат парите. Бях в потрес, определено не бях подготвена за такъв развой. Айде пак търси спешно нов телефон. Луда работа. Като цяло съм им дългогодишен клиент и съм доволна от сервизнито отношение. Няма 6-5.

# 580
  • Mediterraneo
Привет, група!
Моят опит, в последните 7 години е само Xiaomi!
Скрит текст:
У дома, всички ги предпочитаме, като старта дадох аз.
Искам да кажа, че това ми е трета "машина" , а предходните две са абсолютно изрядни и здрави!
Просто... Кой не се радва на новото?!

Камерата му е невероятна!
Получих го за рожденият си ден през Август и от тогава, нито веднъж не е забил, ме се е забавила или пък рестартирал!

Вкъщи от почти 10 години сме само с тази марка. Сега за Коледа получих като твоя. Не ми се искаше да сменям девятката, но, както казва ММ, морално остаря добичето, иначе е пушка, на 5 години. Два телефона са ни дефектирали през годините- един беше със софтуерен пробле, сега изпратихме един 11 про на ремонт, хлътна му копчето за включване. Но, слава богу, тук не мога да се оплача от гаранционно обслужване, поръчвам от официалния сайт на Xiaomi или от Амазон, нямаш грижи.

# 581
Привет,преди време бях питала за телефон,но се разминах и сега се чудя м-у тези .Моля ако някой ги ползва да сподели .Искам да прави хубави снимки и да държи батерията повече от ден с нормално ползване.
Първите 2 са с извит леко екран -май не съм сигурна ,че ще опазя такъв Simple Smile
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … C-7-LITE/p/506305
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … OINCIANA/p/504669

Тези 2 -не са извити
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … 3Y0006PL/p/505710
https://ardes.bg/product/honor-90-8gb-256gb-emerald-green-6936520825950-436878

И ако някой по техническите параметри може да каже ще съм благодарна Simple Smile

# 582
  • София
+1 за XIOMI .
ММ е около 2г. с XIOMI Readme Note 11 Pro, като се налага да го ползва и за работа - да влиза в сървър и т.н. Накачулил му е 100 неща и пак си е много бърз. Много хубави снимки прави, особено вечерните са по-добри, отколкото служебния айфон прави. Аз също съм се ориентирала към XIOMI.

# 583
Чесно казано в камерата не виждам никаква разлика от предишния ми А70  Сигурно аз нещо не съм настройвала ,както е зададено така го ползвам. С ултра S24 съм ,снимките са като на телефон от 500лв.

# 584
  • На изток от Ада
Чесно казано в камерата не виждам никаква разлика от предишния ми А70  Сигурно аз нещо не съм настройвала ,както е зададено така го ползвам. С ултра S24 съм ,снимките са като на телефон от 500лв.
Другите ни телефони са нисък клас.

Общи условия

Активация на акаунт