За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 164
  • 262
  •   1
Отговори
# 150
  • Остров Приятелство
Вече съм готова!  Wine Glass cook

Мили момичета,
Желая на всички Вас винаги да сте окрилени от любовта, винаги да са влюбени във Вас, да не забравяте тръпката на любовта, любовта е тази която винаги ни е помагала в тежките мигове на съдбата!
Наздраве!

Скъпа Maris с теб мила пия за нашите съпрузи които са далеч за да ни е хубаво на Нас!Благодаря им, че са толкова мили и добри!  bouquet

# 151
  • София, в полите на Витоша
Честит имен ден на Тити на Евичка и на Дидорани!!!  bouquet

Съни, направо изтрепа рибата! Heart Eyes

И моят не е от романтичните, но е от действащите и още в два и половина сутринта ме поздрави подобаващо като за развратница като мен  Embarassed С това изчерпахме Свети Валентин и спокойно празнувахе Трифон Зарезена целият ден  Laughing. Зарязахме лозата, пихме, ядохме и сега той спи.

Joy Joy Joy

Лулу, дано не е нещо сериозно с Ина, дали не преживява нещо, ако трябва, консултирай се с психолог. Споделя ли с теб или е затворена? А нашите костенурки вече обитават върха на секцията, поне за сега там са в безопасност. Joy

Ани, ех ,тези Бански механиииииииииииииии! Толкова хубави спомени имам от свободните ми години, че чак мъчно ми става. Всяко нещо с времето си, радвам се че съм успяла да ги изживея навремето, че сега не ми се беснее.
Даже днес ми дадоха два куверта за Библиотеката за 40 лв. - от радио Витоша, разбира се, напоследък много се кефя да си говоря с тях рано -рано  Mr. Green- и ги дадох на Елена, сега се чух с нея , адски се кефят в кариокито, направих й суперподарък за празника. А аз съвсем не съжалявам че не мога да отида, и без това другата събота има форумски купон и пак ще се ходи там.

В този ред на мисли- някой ще се присъедини ли на купона ?

Хайде момичета, приятно изпразнуване!

Ето ви нещо пикантно за наша Блонди за сутрешното кафе! Статията е писана с нейно знание и темата е пусната с нейно съгласие, така че това не е жълта преса!

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 00:07 от pipi67

# 152

Скъпа Maris с теб мила пия за нашите съпрузи които са далеч за да ни е хубаво на Нас!Благодаря им, че са толкова мили и добри!  bouquet

Много ми стана мило Simple Smile  Hug
И изненадата ти е била страхотна. Много е хубаво когато се сещат мъже за такива неща. Чудесен ти е мъжа! Да се обичате въпреки годините заедно все така, че и повече!
Лулу, да не е влюбена Ина? Сминките са неверочтни, ама то не е само от фотографа  Wink
Аник, ама страхотно винце ти е направил Габчо.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТИТКО И ДИОДОРАНИ!
Хайде няма ли някоя срещичка да сътворим, че да се видим  Joy

# 153
  • София, Младост 3
Момичета, макар че отдавна престанах да пиша, а и да си призная рядко чета вече, просто защото това малко палаво Трифонче не ми оставя време, не съм ви забравила изобщо и добре че има срещи та да ви виждам...

Много благодаря за пожеланията послучай нашия празник! Много мило ми стана!

Вярно как го преживявах въпроса с това име - но от момента, в който се роди това човече, вече ми беше все едно как ще се казва, а и честно казано Тити е страхотно малко име, и  Трифон си остана наистина само на документи..пък дядото е много горд и цялата фамилия като цяло!  

Надявам се порядъчно сте отчели празника вчера - кой с Валентинка, кой с Трифонче - важното е да се празнува!

# 154
Добро утро  food010
Днес пак има слънце  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny, което автоматично ми вдига настроението с няколко точки.
Съни-много романтично Heart EyesБраво на мъжа ти. PeaceМоя не е романтичен хич.Е, все пак се постара вчера-сготви хубава вечеря, сервира масата.... Laughing
Лулу-дано се оправи Ина PraynigЯвно някакъв период е това.И аз забелязвам, че на снимките е много замислена...
Отивам на работа, бабата дойде.Айде до довечера
Лек ден на всички  bouquet

# 155
Добро утро и от мен Grinning

Честито на патерици на всички наши именници  bouquet

Съни, много романтичен този твоя мъж!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Много оригинална идея!

Пипи, аз мисля пак да дойда на купончето Mr. Green

За замислените снимки причината е съвсем друга, ама не се смейте - изпопадаха и трите предни зъба, изглежда много смешно като се ухили и затова не иска да се усмихва на снимките Joy Ние с нея си имаме проблеми с яденето от години, тишо ново под слънцето Sad Ама като беше по- малка упражнявахме контрол, върху това което яде, а сега е по цял ден на училище и разбира се не яде нищо Confused

Ние снощи  малко отсвирихме празниците Rolling Eyes Аз водих Ина на кънки Grinning. Като се вприбрахме (в 10 Shocked ) пийнахме по едно винце с кумовете и въпросът приключи бързо, бързо Tired За мое огромно учудване, Слънцето се беше сетил да ме уважи с 3 лаленца и една кутия бонбони Hug Това е доста нетипично за него, като се има предвид че той не помни собствения си рожден ден, а какво остава за такива празници, които по принцип не уважаваме и двамата Joy

# 156
  • Sofia
Sunny, мъжът ти направо обра точките! Моят е толкоз далеч от такива неща, че ако съчини нещо такова, ще се усъмня че нещо се е провинил  Joy
Лулу, аз нямам хич опит като родител (ама държа да се изкажа пусто Crazy ), но съдейки по себе си, спортът решава всякакви натрапчиви проблеми; може пък ако я запишете на нещо да си отнесе мислите в друга посока, каквото и да я тормози в момента, а и апетит ще й дойде... на снимките е прекрасна Hug
Еви, да ти е жив и здрав Тити и само с добро да му се чува името! Поздрави и на всички останали именници, които пропуснах вчера  Hug
Ние вчера си сипахме по едно винце, ама с това недоспиване бързо ни хвана  Grinning

# 157
Лулу, аз нямам хич опит като родител (ама държа да се изкажа пусто Crazy ), но съдейки по себе си, спортът решава всякакви натрапчиви проблеми; може пък ако я запишете на нещо да си отнесе мислите в друга посока, каквото и да я тормози в момента, а и апетит ще й дойде... на снимките е прекрасна Hug

Тайги, тя ходи на английски, плуване, рисуване, танцува в Росна Китка и Бон - Бон, ако я запиша на още нещо ще трябва да е след полунощ Joy

Чакайте като така и така се включих пак, да ви питам как извеждате дребосъците на разходка: пеш, с количка, с раничка...?

# 158
Lulu, аз го извеждам според местото, където излизаме - с кола/без количка с раничка/, в квартала с количка. Той си ходи където си иска и адски ме изнервя та количка скоро няма да спираме Simple Smile

# 159
  • Пловдив
Здравейте момичета, днес сте много активни. Друг ден стоя и чакам и никой не пише, а днес съм много приятно изненадана от многото постинги.  Flutter
Честито на вчерашните именници!  Hug
Много хубави снимки на мъничетата. Ама те всички от ден на ден все по-хубави стават.
Вече съм модератор. И съм сигурна, че е благодарение на вас, ако не бяхте вие, нямаше да се класирам. Благодаря ви момичета.    bouquet А пък след време ще има и кого да обвинявам.
МечоПух, успех утре! И вече можеш да си дадеш почивка. Simple Smile
Кеми, това за фитнеса е супер. Аз не мога да ходя, няма кой да гледа малката, но мога да направя нещо в къщи. Искам да кажа че все имам желание, но май ми се изпарява. Все си казвам че от другия ден ще почвам да си правя гимнастика, но все нещо се случва и отлагам. То човек винаги си намира причини като не иска да прави нещо.  Embarassed
Роуз, ще се справиш и ако тръгнеш на работа – батковците и каките трябва  да се учат на самостоятелност, просто ние не им позволяваме. И става много по-лесно отколкото си го мислим.  Simple Smile
Пипи, ние с детегледачките и детегледачите в къщи сме лесни Wink Е , аз по-малко я оставям на момчетата, но когато се наложи все ще свършат работа. Ванко дори казва, че се замисля сериозно дали да не дава обяви че гледа деца, имал нужда от пари, пък това му се отдавало чудесно.  hahaha
Лулу, дано проблемите с Ина отшумят скоро. И както АниК пита дали няма проблеми в училище? Споделя ли ти как е там. Може да е с учението, може да е с някой съученик.  Thinking
Съни, да си къташ мъжа, че такива като него май вече не да са на изчезване, а изобщо ги няма.  Peace
Роси, как мина вечерта Wink Чакаме снимков материал.

Ето ви и нещо за мислите на мъжете  http://www.priatel.net/cgi-bin/r?l=http://www.slideshare.net/rad … ll-men-s-rules-bg

# 160
  • Варна
Здравейте и от мен!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ НА ВСИЧКИ!

При нас има малко проблеми и така да се каже вече незнам къде се намирам  #Crazy Мони вчера беше за първи път на ясла, много й хареса, не плака, но днес през нощта имаше температура, кашлица и не я пуснах. Най-вероятно се е заразила от гледачката която я няма от началото на седмицата, точно когато имам най-много работа; взех си служебния комп вкъщи, ама днес нищо не направих, з-то Мони не отиде на яслата; довечера ще се стои до-късно Tired Добре поне че ме слуша Praynig
Лулу, и при нас зависи къде е разходката, но общо взето винаги вземаме и количката, з-то често я домързява да върви.
Хайде чао от мен, дано оцелея до утре вечерта  #Crazy

# 161
Здравейте едва едва станах към 10 часа сутринта.Добре че беше на Вероника свекърва йда ме събуди за да ходиме навънка.Иначе и дъщерями щеше да ме събуди като започне да врещи като  Monkey и да ми мята плушените си играчки.Сутринта като вика една мой бивша колежка-"Дупе се дига-глава се не дига"та йи аз така.Има снимки само докато сложиме Маймунчето да силегне.След това хапнахме  cook cook и  Wine Glass  luvbed,като аз изпих две водни чаши червено но-ПЕлин с много малко лимунада и се напих.А както казват пияна жена весел креват та и наща така.Таткото едва го дигнах сутринта.Даже се оспа за работа.Да не говориме че до преди няколко часа главата ме болеше от махмурлука.А на последните снимки така са се целували и борили с баща си че направо онемях.А той явно я е гъделичкал,та тя се смееше с глас.Точно като уди кълвача се смееше.Паднах под дивана от смях

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82012&photo=104 Другото няма снимков матерял smile3534 smile3534 smile3534

# 162
Здравейте мили мами Hug
Честит празник и от нас със закъснение - надявам се сте си изкарали хубаво 1dating
На мен какво ми се случи - да ви разсмея малко : От известно време се чувствам едно странно такова, качих 2 кг, в корема ми сякаш мърда нещо, а цикъл още няма Embarassed И си викам че ако вече усещам мърдане в корема ,няма накъде и отивам в аптеката с лапетата, а те като се разщуряха, излезнаха продавачките да помагат /много мили бяха и добре че нямаше клиенти/, не мога да ги озаптя , а смъмрям "1 тест забременост моля", обаче не ме чуха и ме гледат въпросително и аз пак на по висок глас -така че не остана май някой нечул. Носи ми жената да си избирам измежду няколко, вземам аз 1 и тя ми казва "Пожелавам ви да е такъв какъвто искате!" и всички почнаха да се смеят Embarassed Сигурно си ме представиха с 3 такива щурчета...

Спокойна и приятна вечер от нас:)

# 163
  • София/Осло
Евче, не си довършила постинга си......какъв бе резултата от теста Wink

Лулу -и ние като Марис - с количка и шейна Joy , защото като е пеша и си тръгва нанякъде ,без въобще да се обърне и да види къде сме....
За вчера -честит празник на всички обичани ,обичащи и пиещи Laughing....  при нас нямаше чак такава изненада като на Съни Wink, но ми бе сготвена и поднесена вечеря,особено впечатляващ беше ордьовъра - в една голяма чиния нарязани доматчета и заобиколени с няколко вида френски сирена - подходящ любовен цвят и форма Laughing

# 164
  • Sofia
еви, Деската ме изпреварис  коментара  Grinning
Утре сутринта да си продължиш поста  Naughty Леле-мале, септемврийки, какви работи се случват...  ooooh!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт