За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 159
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета!

Благодаря още веднъж на всички за пожеланията! Много сте мили  Hug Hug Hug

Мечо, да си починеш добре заслужаваш сега   bouquet

Тайги, честитки за къщата  Hug Hug

Съни, чудесна изненада ти е направил любимия! Да ти е жив и здрав и още мнооого години да сте така влюбени един в друг.

Да си похваля и аз мойто мъж набързо  Mr. Green Получих разкошни цветя, много мили писания, вечеря на ресторант и красив часовник.

Дани, много съжалявам и много мъчно ми стана за детенцето. Дано лекарите грешат  Praynig

Аз не пиша много тези дни, но няма какво. Тео е при бабите в Пловдив и ми е мъчноооо, много!  Confused Вчера си поговрихме с него по телефона - аз говоря, то милото се залива от смях от другата страна на слушалката и говори и то нещо бебешко. Но казва с думички вече, че е на една годинка. Детенцето ми мъничко!  Heart Eyes Мислех да е до май месец там, но снощи премислих - април се прибирам да си поседя 3 седмици при него, после май месец баща му ще ходи до БГ и ще си го доведе тук.

Лек ден и до скоро.

# 181
Здравейте момичета,
попрочетох някои неща, други не.

Дани пиши какво става, а пък ние ще се включим  Hug
Пепи имала си рожден ден скоро   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз изкарах 14 ти февруари в Букурещ. Това беше подаръкът от любимия. Бяхме ето тук http://www.bucharest.crowneplaza.com/buhrm/photo_02.html   а аз естествено обиколих всичкото МОЛ в Букурещ  Mr. Green и вече ZARA присъства и в моя гардероб Mr. Green Бях много впечатлена от града, от магазините им, от чистотата и уредеността на града. Ако имате възможност посетете го!

Вещи модератор ли си, що ли?      bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Пепа Подаръците  са ти чудесни!
за Тео  Confused, 2 часа да го няма моя калпазан и лудвам, а ти.......... Sad
Сигурно се свиква, нали трябва да тренираме за като станат големи калпазани Heart Eyes
piopole Меле, мале много хубаво.Разкош!!!
Ако е чисто колкоот на снимките съм направо изумена.Искаааааааам да живея там!
Mecho Pyx Браво на теб Peace
Отиди на изпита дето ми остана пустия да го вземеш вместо мен и на 4ка няма да се разсърдя Mr. Green
ЗлаВещица Всъщност какво ще правиш и каква ще е наградата за това?И най-вече ще имаш ли време да следиш всики обяви? newsm78
Ама щом те влече, то  Hug

Прекрасен ден на всички утре и да съумеете да се простите с всички Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 23:20 от s_sunny

# 183
Пипиоле-страхотно изглежда, много хубав подарък ти е направил твоя мъж Peace Peace PeaceАма ти си един истински шопинг маниак, а? Laughing Laughing Laughing
Съни-казвай по какво е изпита?
Лека нощ от мен Hug

# 184
Прекрасен ден на всички утре и да съумеете да се простите с всички Heart Eyes
[/quote]

Мечо, обичам да пазарувам , признавам си
Съни, градът е наистина много чист, но, ако трябва да бъда 100% откровена в края на града е истинска кочина. И въпреки това съм убедена, че те са мнооооооооооооооооооооого напред пред нас. за съжаление.

Утре какъв ден е?

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 23:25 от pipiole

# 185
  • Остров Приятелство
Утре е Сирни Заговезни.На този ден младите ходят на гости при по-старите и при кумовете си да помолят за прошка.На масата трябда да има бяла халва, яйца, баница и риба.Днес е последното загояване както се казва преди истинските Великденски пости.Амка се халва и яйца.Висят от тавана на червена нишка конец който се развърта в кръг и после са я палили и по нея се е разбирало колко ще живее още най-възрастният в семейството и дали ще е хайрлия годината.
Много християнски и семеен празник.На мен лично ми е един от най - хубавите традиции на българите.

Като малка 100% си "амкала" халва и яйца.  - спомни ли си?
Ние много се веселяхме Simple SmileПосле дядо ми Бог да го прости ни нареждаше в редица и ни караше да рецитираме стихчета, ейййй изяждах се от мъка - братовчедка ми все знаеше повече и това ме влудяваше Mr. Green

Mecho PyxКорпоративни финанси Sick

# 186
Поли, страхотен изглежда хотелът! Чудесен подарък ти е направил мъжо! По повод Zara да ти кажа, че и аз днес им изкупих магазина  Mr. Green Ми те едни цени сложили, как да ги подмине човек. И от La Senza си купих 5 чифта бельо. Много ги обичам. Пък и нали съм без дете сега, та и аз шопинг-терапия си правя.

Съни, без Тео ми е трудно много и мисля, че не се свиква Sad Смятам повече да не го оставям за толкова дълги визити при бабите. Но пък гледам пълноценно да използвам времето, което имам в момента за себе си и чета ли чета... Ако се издъня на изпитите и няма да си простя никога, защото това е основната причина да е детето далеч от мен сега...

# 187
  • София, в полите на Витоша
Добро утро, момичета!

Хайде сега като на една от най-възрастните тук да ми цАлувате ръка и да ми искате прошка!  Mr. Green

С някои от вас вече се проситхвме както подобава, де....   Joy

Аз също искам да ми простите, ако съм ви обидила с нещо, защото много ви обичам и не искам да пазите лоши чувства към мен!

Hug Hug Hug

Отивам да си доспивам, че сега пратих Йоана на ски, а домочадието още не е надигнало глас!

ЗлаВещица Всъщност какво ще правиш и каква ще е наградата за това?И най-вече ще имаш ли време да следиш всики обяви? newsm78
Ама щом те влече, то  Hug

Тя и без това пишеше тук на високосна година, сега ще е по- рядко!  Laughing

Пипиоле, гризе ме благородна завист, направо страхотен подарък, сигурна съм, че си с прекрасни впечатления!

Хубав ден на всички!

# 188
  • Sofia
Дани, нямам думи ...  Cry Не мога да си представя, че се случват такива неща  Cry

Ами честит празник, ако се честити   bouquet Тук е пълно с гърци, те мнооооого го уважават този ден, даже утре им е почивен.

# 189
Дани, моля селекарите да грешат - много пъти съм била свидетел на грешни тежки диагноази и незнание на лекуване - не искам да навлизам в подробнсти - дано се оправи детенце - трябва! Ако има как ще помагаме разбира се!

Пипиоле - чудесни снимки - браво на вас - какво ли ще ти подари за по голям празник любимия Simple Smile С Вероничка ли бяхте?

Мами, добре че влезнах тук, за да разбера какъв ден е днес - много хубва празник е наистина. Да ме прощавате ако с нещо съм прегрешила пред вас, а и вие да сте простени  Hug
Вчера нашия тати имаше рожден ден, а днес майка ми Simple Smile

Пепи е станал голям разбойник - гледа за всички магарийки от кака си и повтаря - катери се по пързалки #Crazy иска да яде сам  #Crazy и все такива приятни неща Rolling Eyes
хубав ден от нас!

# 190
Добро утро

Съни-за съжаление тематиката на изпита е доста извън моята компетенция Rolling EyesНоооо ще стискам палци, а пък ти ще го вземеш.Кога е?Аз сега съм свободна и ако имаш нужда от време за учене а Калоян не ходи на ясла, можеш да ми го дадеш за през деня, да лудеят с Иво.
Аз този празник много-много не го спазвам.Като малка се веселяхме с халвата и яйцето, но сега не се сещам много за него.Май никога не съм искала прошка всъшност като се замисля Thinking Thinking Thinking Ама то аз съм си такава-малко темерут си падам.
Пипи67-кака беше партито снощи?Айде като станеш ще разказваш.Или ще ходя ей сега да надникна в Клюкарника. Mr. Green Следващия път ще гледам и аз да се класирам.
Пепа-успех с ученето. Peace
Таткото ни пак отиде да играе футбол(голям маниак е на тази тема), пък като се прибере ще ходим на разходка и малко на пазар-искам да купим на Иво нов матрак, че сегашния нещо се деформира, вдлъбнал се е.Искам да му взема такъв с пълнеж кокос и пяна.Дано има.
Ами хайде лек ден от мен.

# 191
  • София, в полите на Витоша
Мечо, аз пропуснах форумското парти, така че и аз като теб само ще чета! Joy

Днес активността е почти нулева, явно всички са се простили и утре ще разказват, изтрезнявайки! Mr. Green

# 192
 Heart Eyes Laughing Hug Hug Hug Hug Hug
Прощавайте дами ако някой съм обидила с нещо.
Дани с каквото можеме ще помагаме Praynig Praynig PraynigНе ми се вярва тази диагноза.Колкото повече лекари си кажат мнението тогава.Сега съм много щастлива,защото чух по новините че парите за Дарина са събрани и техните са заминали за Изрел.Надявам се че още едно дете ще успее да се радва на живота.Отивам да лягам защото втора вечер не съм спала,защото на Веронка й излиза кътник и е ад.

# 193
  • Пловдив
Простете и да ви бъде простено!  Hug

# 194
  • Sofia
Добро утро, момичета! Сутрешния чай от мен  Hug За кафеджиите - кафенце  Laughing
Аз нямам какво да кажа, уикенда мина много добре, започвам си пак седмичката, в края на която ще се приберем до Сф (а може и по средата, ако ме подгонят лудите  Crazy)

Хайде да е спорна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт