Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 12

• 48 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Гигина,има много варианти в iherb,включително и чист прах:
Здравейте, може да се интересувате от тези продукти от iHerb: https://www.iherb.com/pal/referral/KSX3423/overall?url=https%3A% … m_medium=appshare

# 526
  • Благоевград
Аз си взимах тази от iHerb, като я дебнех когато е на промоция около 40лв. голяма опаковка е, чиста е и пиех по 2000мг. https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GJU8562?productId=125099& … m_medium=appshare
Исках да пробвам и масло от риган, но съм объркала и вместо масло съм поръчала самата билка в капсули, сега я пия нея, за да не ги хвърля. Иначе маслото мисля, че се пиеше между 1 и 4 капки под езика и след това вода. Но то помага повече при кандида. Аз от три години бях с цистит след полов акт, но от всичко ме спаси от инфекция само Хипрекс. Вече 5 месеца съм чиста, а преди това бях всеки месец - антибиограма, антибиотици, всякакви билкови, веднага гъбички, а хем пиех противогъбични. Бях отчаяна и затова се реших да пробвам Хипрекса. Сега спрях да пия всякакви боровинки, д-манози, цистостопи и т. н. Единствено след секс пия Хипрекс и Витамин Ц.

# 527
А хипрекса от къде го поръчваш?

# 528
  • Благоевград
А хипрекса от къде го поръчваш?
Не съм го поръчвала, донесоха ми от Австралия и от Дания. Като ми свърши ще пробвам да поръчам от Австралия, там е на половината цена от Дания, но има опасност да ми го спрат на митница, тъй като е забранен вносът на лекарства оттам, доколкото прочетох. Ако решиш да поръчаш ще ти пратя линкове и на двете аптеки, които знам че пращат до България - и от Дания и от Австралия.

# 529
Благодаря !

# 530
Аз си взимах тази от iHerb, като я дебнех когато е на промоция около 40лв. голяма опаковка е, чиста е и пиех по 2000мг. https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GJU8562?productId=125099& … m_medium=appshare
Исках да пробвам и масло от риган, но съм объркала и вместо масло съм поръчала самата билка в капсули, сега я пия нея, за да не ги хвърля. Иначе маслото мисля, че се пиеше между 1 и 4 капки под езика и след това вода. Но то помага повече при кандида. Аз от три години бях с цистит след полов акт, но от всичко ме спаси от инфекция само Хипрекс. Вече 5 месеца съм чиста, а преди това бях всеки месец - антибиограма, антибиотици, всякакви билкови, веднага гъбички, а хем пиех противогъбични. Бях отчаяна и затова се реших да пробвам Хипрекса. Сега спрях да пия всякакви боровинки, д-манози, цистостопи и т. н. Единствено след секс пия Хипрекс и Витамин Ц.

Това ли е медикамента ?
За първи път го чува  и съм заинтересована.
Удобно ли е да ти пиша на лично , за да не спамя темата ?

# 531
Здравейте момичета! От тази сутрин при ходене по малка нужда имам ужасно много кръв в урината, като тя не е смесена, а разделена и след това се смесва. Три пъти се случи за 1 час и реших да отида до бърза помощ в града, който е малък и няма неотложен кабинет. От там ме насочиха в Стара Загора в Дар в неотложния, лекарят каза, че не съм за тях а за спешният център, а там си ме изпратиха да си ходя защото" щом съм на крака не съм за тях". Тръгнах да търся лаборатории за изследване и всичко вече беше затворено. Та въпросът ми е какви изследвания на кръв и урина да си пусна, ще го направя в частна лаборатория и там не е проблем каквото поискам. Не е цистит,  нито бъбречна криза нямам абсолютно никакви болки. Много Ви моля който са му изписвали изследвания за такива проблеми помогнете ми да си направя списък, няма значение колко броя е изследването. Личната ми е на работа от 1 часа в понеделник, докато мина и отида до Стара Загора пак всичко ще е затворено.
А и още един въпрос за уролог или нефролог да търся час. Благодаря Ви!

# 532
Здравейте момичета! От тази сутрин при ходене по малка нужда имам ужасно много кръв в урината, като тя не е смесена, а разделена и след това се смесва. Три пъти се случи за 1 час и реших да отида до бърза помощ в града, който е малък и няма неотложен кабинет. От там ме насочиха в Стара Загора в Дар в неотложния, лекарят каза, че не съм за тях а за спешният център, а там си ме изпратиха да си ходя защото" щом съм на крака не съм за тях". Тръгнах да търся лаборатории за изследване и всичко вече беше затворено. Та въпросът ми е какви изследвания на кръв и урина да си пусна, ще го направя в частна лаборатория и там не е проблем каквото поискам. Не е цистит,  нито бъбречна криза нямам абсолютно никакви болки. Много Ви моля който са му изписвали изследвания за такива проблеми помогнете ми да си направя списък, няма значение колко броя е изследването. Личната ми е на работа от 1 часа в понеделник, докато мина и отида до Стара Загора пак всичко ще е затворено.
А и още един въпрос за уролог или нефролог да търся час. Благодаря Ви!
Принципно уролог, но може и нефролог. Пуснете обикновена урина на първо време, от нея ще се видят основните показатели и става готова за не по дълго от 4 часа и с нея отидете право към доктора.

# 533
Ехограф също е редно да се направи като за начало ,а после ако трябва по -прецизно образно и инвазивно изследване.
ПКК,ДКК,желязо,феритин,урея,креатин,АСАТ,АЛАТ,СУЕ е най-общия минимум за насока.

# 534
  • Благоевград

Това ли е медикамента ?
За първи път го чува  и съм заинтересована.
Удобно ли е да ти пиша на лично , за да не спамя темата ?

Да, това е опаковката на Австралийския Хипрекс. Пиши ми на лично, няма проблем.

# 535
Mia,разкажи ,моля те тук ,твоя опит.С какви бактерии си била ,аб,диагноза....

# 536
  • Благоевград
Mia,разкажи ,моля те тук ,твоя опит.С какви бактерии си била ,аб,диагноза....

Моята история е следната:
Два пъти на по-млади години съм правила пиелонефрит и два-три пъти цистит. Години след това нямах проблеми. 2019 ме оперираха от рак на шийката на матката, тогава още в болницата получих цистит най-вероятно от катетъра. Тогава от другите главоболия много не му обърнах внимание и го лекувах само с боровинки. Имах проблеми със задръжка на урина, нямах чувствителност на мехура и често правех хидронефрози. След  като се справих горе-долу с тези проблеми, започнаха чести цистите, които тогава не свързвах конкретно със секса. Но преди две години приятелят ми замина за чужбина. Виждахме се често почти всеки месец и всеки път след секс започваше цистит. Всеки път бактерията беше Ешерихия Коли, но всеки път беше чувствителна към различен антибиотик. Обиколила съм всички уролози и нефролози в моя град. Пробвах всякакви билкови с месеци лечение без да спирам, пробвах и  Уроваксома. Нищо нямаше ефект при мен. След секс мъката започваше отначало. За Хипрекса бях прочела тук, бяха ми го донесли, но ме беше страх да го почна. Така обаче август на морето се сдобих с нова бактерия, не помня каква беше  или стрептокок или стафилокок някакъв при който боровинки и д маноза не помагаха. Тогава реших да пробвам без антибиотик и само с Хипрекс и чай от златна пръчица, който четох че помага при тази бактерия. Пих Хипрекса три седмици сутрин и вечер по една таблетка + Витамин Ц 1000мг. Междувременно си пусках стерилна урина всяка седмица като следях, че левкоцитите намаляват. Така след като спрях Хипрекса изчаках 10 дни и пуснах стерилна урина, която беше чиста. Оттогава когато отивам при моя приятел пия Хипрекса докато съм при него и пет дни след като се прибера, за да не тръгне пак цистит. Не го пия постоянно защото, ако не правя секс, нямам проблем. Много жени го пият по три-четири години без прекъсвания. Поне така четох в групата във фейсбук, от която черпих информация и мнения от жени. Естествено има и такива, при които не действа, но за мен това беше спасението, надявам се все да е така.

# 537
Благодаря ти.Желая ти да нямаш никакви проблеми повече!

# 538
А откъде може да се поръча Хипрекс?

# 539
  • Благоевград
А откъде може да се поръча Хипрекс?
https://www.webapoteket.dk/sygdom-og-symptomer/blaerebetaendelse … EH6oQMHMlb41CBtdC. Това е датския сайт, който доставя до България.
https://www.chemistwarehouse.com.au/buy/63460/hiprex-1g-tablets-100 това е австралийския, но може да ви го спрат на митница. Най-лесно е ако имате познати в Дания да ви го донесат, че доставките не са евтини. Също така има много евтини самолетни билети до Копенхаген, аз си мисля някой път да го съчетая с уикенд до там.

Общи условия

Активация на акаунт