Велико Търново-тема 48

• 34 657
  • 536
  •   1
Отговори
# 105
Върбанова в Г. Оряховица.
Доволни ли сте? Какъв е проблема
Дискова херния. Преглежда ме всеки път, разпитва за оплакванията, прати ме на скенер, изписа лекарства. Сигурно си разбира от работата, но комуникацията понякога е малко тегава. Трябва да я разпитваш за всичко, иначе не обяснява много.

# 106
Здравейте!
Колежката ми очаква внучетата си през цялото лято - на 4г. и на 9г
Работи и със сигурност за малкото ще търси ЧДГ.
Какви са цените в "Мечо Пух" и останалите в околията? Намерихме сега и една в Присово.

# 107
Аз днес също търсих, но основно открих занимални - целодневни - но от 6 г. нагоре, така че само за по-голямото мога да дам имена на такива.

"Детство мое" - до парк Дружба, около 500 лв. за цял месец, като може и седмица за седмица.
Магнаура - от 5 годишни
Un Beso - до парк Никола Габровски, 20 лв. за цял ден
Занималня "Защо"

На пръв поглед тези ми допаднаха. Мечо Пух, макар и отдавнашна, по-скоро не.

Ето и една статия по темата: https://www.borbabg.com/2024/05/15/ot-20-lv-na-den-zapochva-dets … yatna-zanimalnya/

# 108
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Помагайте с предложения за доказано златарско ателие! Трябва да избера подарък и ми се иска да имам по-голям избор, обаче и да не правя компромис с качеството.

# 109
Бижутерия Валентина на центъра Simple Smile

# 110
  • Г. О.
Аз също препоръчвам Валентина.

# 111
Момичета, може ли да ми кажете някой детски фризьор? Благодаря!

# 112
  • Велико Търново
Аз не знам да има специално детски фризьор, дори в моето далечно детство нямаше, а в салона имаше само едно детско столче под формата на животно.Всеки търпелив фризьор би свършил работа.

# 113
Момичета, може ли да ми кажете някой детски фризьор? Благодаря!
Аз водя малката при Адриана, до стадиона е, тел 088 203 0067

# 114
  • Велико Търново
Аз водя моите момчета при фризьора на ММ. Той подстригва мъжко само и съответно е по-търпелив и спокоен, артистичен и интересен и като за деца. Някакви специални умения за работа с деца не търся, достатъчно е да стоят мирно и зяпат с интерес Simple Smile

# 115
Благодаря ви!

# 116
  • някъде там
Здравейте момичета, понеже знам че сте сила се обръщам към вас за помощ. Спешно издирвам рехабилитатор кинезитерапевт който иска да работи на трудов договор два четири шест или пълен работен ден. Работно време от понеделник до петък. Перфектни условия на работа. Може и пенсионери. Който има някаква идея познат нека ми пише налични. Много благодаря на всички които са се отзоват.

# 117
Имате ли отзиви за частното училище в Беляковец? Благодаря

# 118
  • Велико Търново
На минимум пет мои приятелки децата са там-те са доволни, после отиват в АК.

# 119
Не частната градина , а училището- било само с два класа ( понеже е ново) Thinking

Общи условия

Активация на акаунт