Велико Търново-тема 48

• 34 760
  • 536
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички. Да, наистина има в базар.бг и олх, страх ме е да не попаднем на "психопат", скрит зад обява, ама май от притеснение преекспонирам...

# 136
Слагам линк към един комплекс от затворен
тип за краткосрочно и дългосрочно наемане от работещи и студенти, не е център и отзиви не зная, но може да проверите,
https://m.olx.bg/d/ad/svobodni-kvartiri-veliko-tarnovo-CID368-ID9ve25.html
 Иначе може да се свържете с агенция, за да ви е по-спокойно за квартирите (напр. Търново Брокерс).

# 137
Как така хотел Росица не работи? Живея на Мармарлийска и хотела си работи! Звъннете или най-добре отидете на място да питате за сводобни места. До колкото знам там точно студенти се настаняват. А и 5 корпус ще е на момичето 15-20 мин пеша. Работя до Майка България и затова пиша и коментара.

# 138
Не хотелът, двете общежития не работели в момента. Следващата седмица ще ходя на място и ще решим проблема, и ще пиша какво е развитието. Благодаря за всички идеи, а този, който създаде проблема от нищото - има време, ще му се върне...

# 139
  • Велико Търново
Здравейте, знаете ли дали някъде в града има монети за вземане на решения - YEs NO?
Обяснявам, за да не ми се смеете Simple Smile Това са едни монети които тийновете хвърлят за да решат какво да правят - да ходя ли в парка ?, напр. и като я хвърлят което падне това правят. Обикновени монети са, но с да и не на различните страни.

# 140
  • В страната на мечтите.
Имам някакъв спомен, че видях нещо подобно в магазин за подаръци Сияна, но не съм убедена напълно че съм я видяла там. Ако не Ви е далеч може да отидете да проверите, както и всичко други подобни магазини за джунджурии по редицата от нея страна и от другата.

# 141
  • В.Търново
Не може ли просто да хвърлят ези или тура?! 😆😃

# 142
  • Велико Търново
Не може ли просто да хвърлят ези или тура?! 😆😃
Когато са на три и пет-шест примерно е по-добре да е интересно, а и като познавам младежите:yellow_heart:Yellow Heart

# 143
  • Велико Търново
Ще видя в сияна Simple Smile
Разбира се, че е по-лесно и удобно, но трябва да е yes/no монета за да бъдат cool:)

# 144
Ще видя в сияна Simple Smile
Разбира се, че е по-лесно и удобно, но трябва да е yes/no монета за да бъдат cool:)
А за пораснали деца над 45+, дали стават за вземане на решение, хахаха? Шегувам се, но ми стана много интересно и после се разсмях, като се сетих, че и аз има такива моменти на сериозно колебание. Разсмяхте ме искрено, не знаех ме и такива неща.

# 145
Здравейте! Търся под наем за студентка самостоятелна боксониера, едностаен или ателие.Дългосрочно.Неоходимо е да има легло/ диван/ гардероб и самостоятелна баня с тоалетна.
По възможност в центъра.

# 146
  • Велико Търново
Момичета, дайте актуални отзиви за пране  а килими. Ползвала съм свежест и сега се чудя. И автомивката на улицата на Кьорчева - много съм доволна  оттам , но сега се чудя къде да ги затикам

# 147
И аз съм доволна от тази автомивка. Кавалер се казва.
Само да предупредя да не носите нищо на тази, която е малко по надолу от полицията, посока автогара юг, отдясно- прането е отврат, арогантен чичко и платих повече от уговорката.

# 148
Някой да има номер на ел техник ? Sad

# 149
Благодаря, ужасно много благодаря на всички! Намери се място за задочничката в първи блок в общежитията, тази сутрин по телефона говорих със страшно мила дама, идея нямам каква, домакин вероятно. В петък ще пътуваме натам. Пожелавам на всички да не им се случва никога да се занимават с подобна неприятна житейска ситуация, или да разчитат на "родител", който е такъв само по документи. Подразбира се, че студентката е задочно, за да мога да издържа финансово /имам още едно дете, ученик, и ипотека/, и тя да може да работи, за да помага.

Общи условия

Активация на акаунт