Велико Търново-тема 48

• 34 783
  • 536
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, може ли да ми кажете някоя фризьорка, на която като и се каже да махне връхчетата на косата, да маха само тях, а не цялата коса. Или да се махат по някакъв по-иновативен начин.

# 151
Ванина от Vanity Boutique на картала.

# 152
  • Велико Търново
Деница от салон "Кифла".

# 153
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така в прекрасната ви темичка, но се нуждая от помощ. Моля да ли препоръчате конкретни къщи за гости в града. Разглеждах и буукинг и рбнб, но попадам все на фенси хотели. А знам, че на Гурко има множество къщи и стаи за гости, за съжаление, не ги откривам.
Благодаря предварително!

# 154
  • Велико Търново
Вижте къщата на мравките или хотел мравките ants hotel/ants house.
Другия вариант, за който се сещам е хотел bridges и двете са на гурко.

# 155
Здравейте! Търся под наем за студентка самостоятелна боксониера, едностаен или ателие.Дългосрочно.Неоходимо е да има легло/ диван/ гардероб и самостоятелна баня с тоалетна.
По възможност в центъра.
Ние намерихме за сина чрез агенция.  Апартаментът обаче е с две спални и си има съквартирант. Познато момиче от миналата година е в такъв тип боксониера, какъвто търсите в кв "Бузлуджа ". Комплексът е затворен тип, с дървени тераси. Представлява стая с обособен кухненски кът, кът за спане, има и тераса, но няма антре. Разгледай обявите, сигурна съм, че ще се ориентирате по описанието. Може да е късно вече, но сега видях темата.

# 156
Днес ми настаниха студентката в 1 блок на общежитията. Доста добре изглежда като за общежитие. Тя е доволна, аз съм спокойна. Треперих по целия път дотам, а по обратния път си шофирах като цар 😅. Отново благодаря на всички! Един практически урок научи тя, защо жените трябва да имат независимост /финансова, жилищна, умение да шофират.../, надявам се да не й потрябва точно този урок. И след месец ще си я прибера обратно 😀.

# 157
  • Г. О.
Здравейте. Знаете ли къде в града мога да занеса часовник MyKi и да му сменят корпуса и каишките?

# 158
  • Велико Търново
Бихте ли ми препоръчали кожен лекар в града/ в Горна Оряховица? Необходима ми е първа консултация за едни бенки под мишниците. Ако изглеждат дори и малко съмнително ще търся в София лекар, но първо тук ми се иска да ги погледнат, тъй като е много вероятнои аз да се побърквам без основание .

# 159
  • Велико Търново
Станимир Петров в Горна Оряховица, тук може да видиш Чолакова или Ростислав Георгиев в Бюти.За Плевен имам варианти/личен опит/

# 160
  • Велико Търново
Благодаря :*

# 161
Станимир Петров в Горна Оряховица, тук може да видиш Чолакова или Ростислав Георгиев в Бюти.За Плевен имам варианти/личен опит/
Може ли да споделите и добър ендокринолог в Търново? Благодаря!

# 162
Бихте ли ми препоръчали кожен лекар в града/ в Горна Оряховица? Необходима ми е първа консултация за едни бенки под мишниците. Ако изглеждат дори и малко съмнително ще търся в София лекар, но първо тук ми се иска да ги погледнат, тъй като е много вероятнои аз да се побърквам без основание .

Д-р Николов в КОЦ.

# 163
И аз се присъединявам към питането за добър ендокринолог.

# 164
  • Велико Търново
И аз се присъединявам към питането за добър ендокринолог.
Здравейте на момичетата, които попитаха за ендокринолог в града. Днес сутринта узнах, че д-р Найме Сирачка, която много хвалят, е бременна и е вече в болнични по майчинство доколкото разбрах, така стигнах от четене до препоръки за д-р Ренета Гонгалова в гр. Горна Оряховица, преглеждала в частен център "Св. Варвара" там, ако някой се интересува. Имам недобър опит с Мичорова и Петя Илиева(Хаджирадева) и затова не препоръчвам тях. Илиева е твърде, твърде възрастна и не обръща въобще сериозно внимание на проблема, а Мичорова е адски надута, поне това са моите наблюдения от години опит.
Аз искам да попитам за мнение относно личен лекар Светлана Павлова от поликлиниката. Мисля да избирам нея през декември, след злощастния ми опит и нерви с Жезанова от втория етаж.

Общи условия

Активация на акаунт